21 februari 2009

LÖRDAG

Tänkte lägga ut lite fler bilder från vår underbara resa. Nu när jag har det så tufft hjälper det att titta på bilderna och minnas tillbaka.

Mormor med sina barnbarn. Melinda fick ju en hel vecka och bo med mormor. Hon hade längtat efter små flätor, så det fick bli en födelsedagspresent.


Min älskling och jag........Den här klänningen har jag fått av min vän som gör kläder efter beställningar, jättefina kläder. Besök gärna hennes hemsida och kika; http://www.storalillaj.com/ . Har även länkat till henne på min layout. Julia tyckte jättemycket om denna mjuka klänning.
Natten var tung, riktigt tung. Var inte smärtlindrad nått och kunde bara sova korta stunder. Fick väcka Henry varannan timme för emla då de e de ända som hjälper lite. Höjde morfindosen lite, tror inte det hjälper men känner att jag måste prova nått. Tror även ASIH skulle göra ett hembesök idag med sitt morfingel. Julia som somnade 19 vaknade ju 05 och hade bajsat i blöjan. Hoppas hon inte blir dålig i magen för det var gränsfall. Vi gick upp och åt gröt, sen lekte hon som vanligt. Henry vaknade vid 08 och då blev de frukost nr 2 med lite te och macka. Vädret är ju kanon idag så vi ska väl hinna med en promenad. Men jag måste oxå vila, ska även lägga Julia efter lunch.

46 kommentarer:

Malin sa...

Åh, det är väl det minsta jag kan göra, jag önskar jag kunde göra så mycket mycket mera... Jag håller med alla kloka i bland dina kommentarer, trots allt jobbigt du går igenom, så har du en styrka som jag aldrig någonsin sett hos någon annan, samtidigt som du har förmågan att ta vara på ljusglimtarna. Jag är säker på, precis som någon skrev, att just du hade funnit nålen i höstacken, om någon... därför är du värd det mirakel vi alla väntar på genom denna studie...kramar om, länge!! M

Carola sa...

Mängder med styrke-KRAMAR till dig och din familj!
Läser här dagligen.
Kram Kram Kram

Terese sa...

Hittade hit via en tråd på FL. Ska hålla tummar och tår för att allt ska gå bra.
Trevlig helg.

Jenny (Moas mamma) sa...

Hej Sabina

Kytril var den medicin som Moa fick mot sitt illamående och även Zofran, ville bara nämna de mediciner för dig. Som alla andra skriver så är vi djupt imponerad av dig, du gör så att man måste kämpa och inte gnälla över småsaker. Men det skär i hjärtat av den enorma smärta du har i din kropp, hoppas den dj....len försvinner snart så du kan få sova och må bättre...
Kram på dig från mig
Jenny

Anonym sa...

Ta emot all hjälp du kan få mot smärtan...Du blir starkare då för det tar ju enormt på krafterna att ha ont och du behöver inte alltid vara duktig....

Styrkekramar

Anonym sa...

Utan vetekli dagligen är jag helt förstoppad. Tog tidigare linfrö,gjort i många år, men ej så nyttigt. Tar man för mkt kan man bli förgiftad, är ju redan det. Så nu är det slut med linfrö för min del. Vetekli ska oxå balansera blodsockret, har jag läst. Detta ang om Kytril gör att magen stoppar upp. Alla tål ju ej heller vetekli. Billigt är det iaf,KRAV-märkt.

Hati sa...

Sabina...jag hörde om din blogg från en kompis. Har sutit ohela morgonen och läst gamla inlägg. Vilken kämpe du är! Jag finner inte ord. Jag skickar dig all styrka och positiv energi jag bara kan ge... Men vet du, den som skänker mest styrka är du. Till alla som läser din blogg. Det kan jag lova dig. Du fick mig att vakna upp idag och jag kommer från och med idag se livet med andra ögon. Tack. Måste också boka inen läkartid för att kolal upp det utstående födelsemärket jag har bak på huvudet... Massa kärlek till dig från mig /Hanna

En häxa på Vift sa...

Jättefina bilder! Ja, klänningen också. :)

Och usch, jag hoppas verkligen du får hjälp mot smärtan, sömnen är ju så oerhört viktig om orken ska räcka.

Kram

Anonym sa...

wow vilken stark människa du är! Jag tycker det är bra att du visar ditt tumör i nacken, men ja tycker du ska visa alla. Jag vet inte om du solat mycket i dina dagar? jag är tjej på 19 och jag har sedan kanske ja blev 14, så har ja solat mycket solarium. Men ja känner att det är dags att ändra på det, dags att sluta vara så ytlig. har bokat en tid för att kolla alla mina leverfläckar och jag hoppas att allt är okej. Tack vare din blogg så har ja fått mig en rejäl tankeställare. Jag önskar dig allt gott och alla lycka i framtiden, och det bästa för din familj!

Elin sa...

Hej Sabina! jag har kikat in här på din blogg lite då och då, hittade den via vimmelmamman.

jag beundrar din kämpar glöd. och du verkar så stark fasten du har det så tufft!

fina kort på dig o familjen från eran resa! ni verkar haft en härlig semester! dte e ni värda!

jag håller tummarna att du lyckas i denna studien o att nack tumören strålas bort snart så du kan sova bättre snart och får ännu mera kraft att kämpa på.
lycka till med allt!
mvh Elin

M-mamman sa...

Jag har sett många kämpa men ingen på det sätt som du gör! Gräv in naglarna i live, håll kvar. Jag håller med om det någon sa att du ska försöka ta all hjälp du kan mot smärtan. Den kommer att ge med sig. DU kommer att betvinga den. När jag haft ont ( även om jag aldrig varit i närheten av din smärta) har jag försökt fokusera på smärtan som ett berg jag håller på att bestiga. Man ser toppen där framför sig, man tar ett steg i taget, man vet att det sliter, men man vet att man snart är där. Framme där det vänder. Det är dit du ska, ingen annanstans. DU kan. DU, om någon, kan. Häng i! Jag tänker på dig tusen gånger om dagen.

Alexandra sa...

Hej Sabina!

Såg just din blogg och började läsa. Just nu är hela mitt ansikte fullt av tårar, sitter här och snyftar medans jag tänker hur livet kan vara så förbannad orättvist. Finner inga ord till dina berättelser, men hur det än blir så kommer du få det bra tillslut. Forsätt vara så stark som du är och sluta aldrig kämpa.

Varma kramar! / Alexandra, 18 år

Jennie sa...

Fina kort..nu ska jag och Teah i väg och kolla efter örhängen till Melli. Har på msn i em och kväll så du vet!!
Puss o kram

Anonym sa...

ville bara lämna några ord... du och ditt öde berör mig så! jag tror att du har lämnat spår inom många människor, tänk på det... människor kommer att minnas dig. du är fantastisk!
kram malin

miriamgelotte sa...

Du verkar så stark!
Jag blir imponerad!
Massor av kramar till dig!

lidostillcapri sa...

Du och de dina finns i mina tankar.
Kramar.

Siw sa...

Du är fantastisk! Alla behöver en Sabina. Hoppas smärtan går att lindra lite.
Kram

Anonym sa...

Jag "ramlade" in på din blogg via vimmelmamman.Du berör så innerligt med det du berättar.Man blir så tagen.Skickar många KRAMAR till dig och till din fina familj.
Från en medmänniska

julia sa...

Du ska veta att jag har med dig och din familj i mina tankar varje dag, för varje gång jag beklagar för mig själv hur ont jag har så tänker jag på dig och tar mig i nacken... Kämpa på!!!
Kramar

Irre sa...

Kära Sabina, du berör på mig på så många sätt.

Jag tänker på dig och skickar dig tonvis med *styrke/tröstekramar*....

Rosvikstjejen sa...

Skickar massor med kramar till dig.
Vilka härliga semesterbilder.

M&M sa...

Kära Sabina.

Alla mina tankar förs till dig och din familj varje dag när jag läser din blogg. Du känner inte mig och vi har aldrig träffats, men jag känner att jag vill berätta hur stark och modig jag tycker du är.

Det gör mig så ont i hjärtat att du far så illa med din sjukdom och jag önskar att jag kunde trolla bort allt det onda.

Jag beundrar dig som kvinna och mamma och jag önskar dig all lycka till med de behandlingarna du ska genomgå.

Många kramar Maria

L sa...

Skit att inte smärtan ger vika i nacken (el har du mkt smärta på andra ställen oxå?) Kan inte sjukvårdspersonal punktera draken bara lite, så trycket minskar, du bara måste ju få sova nångång, inget är så slitsamt som att vara utan sömn och gå med ständig smärta. Jag vill så gärna komma på ngt som skulle kunna hjälpa. En tanke bara, du kan inte ligga med huvudet på en sk. sittring, med draken i hålet så kanske tryckvärken minskar lite? Hoppas, hoppas morfingel hjälper, det borde du fått för länge sen...
Jag sänder över massor med kramar & styrka och hoppas du kan få en natt med lite vila!!! Du är fantastisk-alla kategorier, jag läser och lär mig varje dag av ditt förhållningssätt. Tillåt dig att vara låg & ledsen oxå bara och pys ut lite småskvättar då & då, det lättar på det emotionella trycket. Detta kommer gå vägen Sabina, Projektet i Uppsala Väntar!

L sa...

Skit att inte smärtan ger vika i nacken (el har du mkt smärta på andra ställen oxå?) Kan inte sjukvårdspersonal punktera draken bara lite, så trycket minskar, du bara måste ju få sova nångång, inget är så slitsamt som att vara utan sömn och gå med ständig smärta. Jag vill så gärna komma på ngt som skulle kunna hjälpa. En tanke bara, du kan inte ligga med huvudet på en sk. sittring, med draken i hålet så kanske tryckvärken minskar lite? Hoppas, hoppas morfingel hjälper, det borde du fått för länge sen...
Jag sänder över massor med kramar & styrka och hoppas du kan få en natt med lite vila!!! Du är fantastisk-alla kategorier, jag läser och lär mig varje dag av ditt förhållningssätt. Tillåt dig att vara låg & ledsen oxå bara och pys ut lite småskvättar då & då, det lättar på det emotionella trycket. Detta kommer gå vägen Sabina, Projektet i Uppsala Väntar!

Jen sa...

Va bra med bilder. Å va du kämpar på, duktiga du. Förbaskade smärta. Kram i massor

EmelieJosefin sa...

Har följt din blogg ett tag nu och kan inte slita mig från den. Det som hänt dig är fruktansvärt, jag önskar dig all lycka! Kämpa på och kom ihåg att du är värdefull! Kramar Emelie, Uppsala.

Soffie sa...

så härligt att titta tillbaka på när du ej mår bra,
skickar dej mängder med styrkekramar till dej å dina fina flickor,

Lotta sa...

vilka vackra bilder!

Tänker på er & håller tummarna att mirakel finns.

Kramis

Anonym sa...

Vilken fantastisk människa du är Sabina, som delar med dig av allt detta till oss. Din kämparglöd är otrolig. Få hade klarat av din kamp som du gör. Trots all fysisk och psykisk smärta som du måste genomlida lyckas du fånga varje dag och göra livet rikt för dig själv och andra runtom dig. Nu hoppas vi alla på att den nya behandlingen ska hjälpa dig för det är du verkligen värd. Kom ihåg att ingenting är omöjligt, det här SKA gå!

HUMLAN:
Humlan kan inte flyga
För vingarna är för små
Den struntar i allt man säger
Och flyger ändå.
Säg mig du lilla humla
Hur går den där flykten till?
Men humlan brumlar och mumlar:
Man kan allt man vill!

Styrkekramar till dig och din familj!

Sandra sa...

Mina böner går till Dig och Din familj!Du är en fantastisk person med en fantastisk styrka.
All lycka till dig.
Många Kramar
Sandra

Sara sa...

Läser din blogg varje dag och förundras över hur stark du är fast du lever med en dödlig sjukdom.
Min svåger fick cancer för snart 3 år sedan, gick igenom en rad med cellgiftsbehandlingar men det hjälpte inte. Han fick sedan genomgå ett stamcellsbyte och mår idag bra, jobbar heltid. Friskförklarad tror jag han blir om 1 eller 2 år.
Lycka till med din kamp, jag kommer fortsätta läsa din blogg.
Många varma nattkramar//Sara

milo sa...

ojoj...hittar inga ord för det du går igenom och din enorma styrka till att hjälpa andra genom din blogg..skickar varma Änglakramar till dej och din familj..

Anonym sa...

Blir ledsen att höra att du har så ont, hoppas smärtan snart lindras och att strålbehandlingen gör någon nytta.

KRAM

Verasou sa...

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen.

Vill bara säga att du är otrolig modig och inspirerande. Fler borde vara som du. Jag sönskar att fler var det!

Jag önskar dig och din familj det allra bästa. Lycka kärlek och glädje.

Anonym sa...

Hej tjejjen!
kan inte sova, tänker på dig och önskar att jag kunde ta över din smärta i alla fall en natt så du kunde få sova.

kram sissi

Anonym sa...

Att läsa din blogg gör att jag orkar en dag till.

Jag är drabbad av en miljösjukdom, finns ingen bot,bara uthärda,uthärda.
Du hjälper mig att göra just det!

Tack för jag får lov att läsa här flera ggr /dag!

Tinnar och torn sa...

Hejsan!
Sitter här på jobbet och håller tummarna för att den där jävla skitknölen i nacken låter dej sova gott några timmar till. Det är svårt med ord när det handlar om sådana saker som liv och död. Jag vet inte vad man ska skriva egentligen men vill ändå tala om att jag tänker på dej! Kram Petronella

Britt Heidi sa...

Hei Sabina! Håper du sover søtt nå og at dragen lar deg slippe smerter for noen timer! Så koselig å se bilder fra ferien:)

Stå på! Du er sterk!

Masse varme hejrteklemmer fra meg til deg!

Ramona sa...

Hejsan, Anna Hibbs hade länkat till din blogg idag så jag klickade på länken och har nu suttit och läst din blogg i snart en timme. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, din livsberättelse berör mig så oerhört! Skickar en stor kram!!

Stora lilla j sa...

Vad söt hon blev i klänningen! Får jag låna en bild och visa på min sida? Och tack för länken! ;-)

Jag har ett tips ang en medicin, men kan inte hitta din mailadress, kan du maila mig? storalillaj@gmail.com

Kram!

sandra sa...

Styrkekramar till dig!!!!!!! Du är min stora inspiration och förebild från och med idag då jag hittade din blogg. Vad stark du ser ut på bilden där du yogar. Den bilden spar jag inom mig. Tack för allt du gör för oss som läser!

Vally sa...

Älskade,älskade DU!
/Vy

Anonym sa...

Måste säga att du e såå sjukt stark, har läst igenom nästan hela din blogg o jag blir alldeles tårögd. Jag skulle nog inte ens klara av o gå igenom hälften av d du gått igenom. Jag önskar dig all lycka i framtiden o hoppas innerligt att du blir frisk!

Tant Ulrika sa...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Känner mig stum efter att ha läst dina rader. Vilken kämpe du är "mitt i allt". Önskar dig all lycka som går!!

Är det ok om jag länkar din din blogg från min?

Kramar

sophie sa...

Du inspirerar mig varje dag! Att läsa din blogg och tagit till mig av din styrka och envishet har även gjort mig till en bättre människa. Önskar dig verkligen ALL lycka! Du kommer tamejfan klara det här.

Anonym sa...

Tårarna rinner ner för kinden.Suttit och läst din blogg hela f.m.Jag tänker på dig och din familj. Många år har gått men det jag minns starkast Sabina är att du är en så positiv och stark människa. Du fixar det här! Många kramar Annika