4 februari 2009

SVARTA SVARTA ONSDAG

Strålnings masken som fästes vid mitt huvud och som skulle suttit på vid gammaknivsstrålningen. Det gjorde så fruktansvärt ont men när den väl satt på så minskade trycket. Speciellt på nacktumören som blev helt bort domnad. I väntan på strålningen gjordes en MR röntgen för att se exakt var metastaserna sitter och jag hade fått lugnande och kände inget.
Som tur är kunde masken sitta på utan att draken påverkades. Jag var ju rädd för att den skulle sitta i vägen.


Vi börjar om från början.
Natten var ju så klart orolig då man inte visste vad som väntade. Jag gick upp vid 04 och drack lite lugnande rött te. Väckte Henry vid 05.30 och vi begav oss av till Sofia hemmet. Vi fick ett eget rum och lite frukost. Första missen var att jag blev lovad att få en nål i porten men sen visade de sig att de inte gick. Men hon var skicklig så sen satt den i handen. Sen var det dax för masken. Hade gjort klart för dom igår vid inskrivningen att jag ville ha lugnande innan och blev lovad det. Men när vi kom ner så fanns inte den möjligheten och jag fick göra hela den smärtsamma proceduren i rädsla och ångest. 6 bedövningssprutor i huvudet, jag skrek av smärta! Stackars Henry som fick hålla handen! Sen gjorde det lika ont att fästa masken och när jag var klar var jag helt förstörd. Vi kom upp till avdelningen och jag förklarade störtgråtandes för sköterskan vad som hänt. Kändes ju som ett övergrepp. Min grund kondition var ju inte den bästa heller utan sömn i 2v. Dom skulle utreda vad som gick fel och nu fick jag en lugnande tablett. Så MR röntgen flöt på. Vid 10.30 var vi tillbaka på plats i rummet och skulle nu vänta på strålningen som skulle äga rum 13.
MEN kl 12 kommer läkaren upp och förklarar att det INTE blir nån strålning pga att man nu ser 10 metastaser till i hjärnan. Jag blev helt chockad! Han förklarade att de nu inte var nån ide att stråla på detta sätt. Han hade redan kontaktat KS så vi skulle bege oss dit!
Både neurologer och onkologer hade haft ett kris möte och nu skulle vi få träffa en läkare.
Vi fick förklarat att nu är det illa och nu kan det gå fort. Men att jag absolut mer än någonsin nu ska resa och när jag kommer hem ska jag redan på måndag börja stråla hela hjärnan 5 dar på rad och även påbörja en svag dos cellgift mot trycket i hjärnan. Man kommer öka cortisonen 3ggr högre än nu. Behandlingen kommer bli oerhört tuff och jag går in i slut striden. Kändes som mattan rycktes undan. VARFÖR VARFÖR????? Räckte de inte som de va innan?? Hur lång tid är kort tid???? Jag befinner mig i en chock, fick allt möjligt utskrivet och nu är det dax för kroppen att ta hjälp. Familjen kom och vi har gråtit men nu torkar vi tårarna och åker på denna oförglömliga resa.
Grattis dossyster som fick ett underbart besked idag, så nu kan du verkligen pusta ut!
Jag hade fått en sån här kommentar på gårdagens inlägg men som sen tagits bort, för jag får ju alla kommentarer via msn. Jag har din IP-adress men du kanske vill höra av dig ändå och förklara vad du menar??? Precis vad jag behöver en sån här dag! Om det ändå vore så väl!
Skulle inte bli ett dugg förvånade om du bara utnyttjar din sjukdom för pengar samt empati som du alltid sökt!


276 kommentarer:

1 – 200 av 276   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Sabina - jag är chockad över vilken hemsk männsika som finns där ute. SKÄMS PÅ DIG DENNA PERSON SOM SKRIVER IN EN KOMMENTAR SOM DEN. SKÄMS SKÄMS SKÄMS!
Sabina, upp och ned hela tiden - vilken emotionell berg och dalbana. Det är knappt att vi orkar läsa det och hur ska det vara att leva det?! Håll ut kära vännen. Du finns i allas våra tankar och j -la sjukhuset som inte håller vad de lovar. Tänker massor på Dig. KRAMAR//Karin i Malmö

Anonym sa...

Sabina - jag är chockad över vilken hemsk männsika som finns där ute. SKÄMS PÅ DIG DENNA PERSON SOM SKRIVER IN EN KOMMENTAR SOM DEN. SKÄMS SKÄMS SKÄMS!
Sabina, upp och ned hela tiden - vilken emotionell berg och dalbana. Det är knappt att vi orkar läsa det och hur ska det vara att leva det?! Håll ut kära vännen. Du finns i allas våra tankar och j -la sjukhuset som inte håller vad de lovar. Tänker massor på Dig. KRAMAR//Karin i Malmö

Anonym sa...

Oj, du får absolut inte bry dig om den kommentaren, stackaren som skrivit den är oxå sjuk, men vågar inte berätta om det...

Det finns sådana människor tyvärr..

Ladda för resan, och kom hem igen med nya tag. Beskedet idag var inte vad du tänkt dig, men än är det inte slut!

Många kramar K

Big S sa...

Vilket svin som skriver en sån kommentar, men tyvärr finns det människor till allt...
Vilket fruktansvärt besked du fick idag, är så ledsen för din och familjens skull. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag hoppas och vet att du kommer ta vara på tiden som är kvar på bästa sätt.
Ta hand om dig och din familj,
många varma kramar

Anonym sa...

Snälla låt någon annan läsa kommentarerna och cencurera.....jag sitter här och gapar och det kommer tårar!

Först helt matt efter ha läst ditt inlägg.....och allt du fått gå igenom idag !!

O sedan får läsa vad du fått för kommentar......

I din situation skall du inte behöva utstå att läsa sådant!!

Har tänkt på dig i dag .....
vill se dig i ett ljus att du skall vara trygg och lycklig njuta av dina nära och kära och kunna koppla av!

för ett år sedan var det en tjej som fejkade inlägg i sin blogg om hur sjuk hon var och hur kort tid hon hade kvar....inläggen blev mer och mer konstiga och till sist gjorde hon avbön!...

Önskar dig en natt då du kan sova .....så du får styrka för den behöver du hur stark du än verkar för oss andra.....

Du tror på dig och vi andra tror på dig....du är så stark och ditt öde har gripit mig så.....kram...
Mimmi

Snäckan sa...

Jag hoppas av hela mitt hjärta att du och dina nära får en helt underbar semester!
Ang kommentaren - att det finns så sjuka och hjärtlösa människor är skrämmande!
Tänker på dig!
Varma kramar!

LIDOSTILLCAPRI sa...

jag tänker på dig i min bön
67+++

Anonym sa...

Syrran,

ödsla ingen energi på en sån kommentar ! Det finns idioter överallt och den där ensamma,sjuka kraken är inte värd ett ögonblick av din tid.

Så ledsen för att det blev som det blev idag men som du själv skriver så åk iväg och hämta styrka och kraft. När ni är hemma igen så har du laddat batterierna för nästa tuffa omgång mot Tengil. Du klarar detta !!!

Många pussar och kramar från storasyster m familj

Isan sa...

IDIOT!!!! Bry dig inte om den stackars saten. En del människor är bara rädda och när dom inte vet hur man hanterar den rädslan blir ventilen istället avundsjuka och oginhet.
Du är underbar och det finns ingen som tror något ont om dig, egentligen inte ens människan som skrev det där tror jag...

Jag önskar så att du kunde fått strålas idag! Men nu blev det inte så och vi får försöka hitta styrka och mod och hoppas att det här bara här mörkret före gryningen och att det trots allt finns hopp när du strålas efter resan.

Jag är så glad för din dossysters skull! Jag hoppas hon får chansen att gratulera dig till detsamma inom en snar framtid.

MÅNGA KRAMAR!

l.o.t.t.a sa...

Nu finns vi här för dej!!! Blir så arg på den här jäkla sjukdomen!!! Du ska inte behöva vara rädd ensam...ord finns inte till för sånt här, allt är så omänskligt så nu är det bara handling som kan ge lindring...du våran starka fina solstråle!!!! pratade med dej just o tänk att vi kunde skratta idag till trotts.. du är ju bara helt makalöst posetiv!!!!!!!!!! Det finns bara en som du!!! l.o.t.t.a

Linda sa...

Jag har nyligen börjat läsa din blogg o jag måste säga att du verkar vara en helt fantastisk människa med eller utan cancer. Hoppas du får en underbar semester tillsammans med din familj o försöker njuta av den så gott det går. Sänder dig all positiv energi jag har i min kropp!
Många kramar Linda

Gissan sa...

Sabina,
.....
Hittar inte ord...
Efter att du gått igenom en sådan morgon, få ett sånt besked, kommentaren som inte bara är värd att ödsla energi på.
Skrik, var arg, slå på något...det får man.
Lägg din energi på resan nu.
Vad som än händer, hur det än händer så måste du åka iväg och bara vara med din familj.
Massor av kramar till dig.
Idag ska jag tända ett ljus för dig och be en bön. Jag är inte troende på någon gud, men någon kanske hör bönen...
Kram Gissan

Anonym sa...

Sabina, du ska veta att jag tänker på dig och din familj jättemycket. Hoppas du fick mitt SMS. Vi hade mycket roligt ihop när våra barn var små, på öppna förskolan och alla promenader vi tog. Du var alltid ett sånt engergiknippe. JAg tror det är det som behövs nu. Styrka och jävlarannamma. JAg vet vad du går igenom, jag var där själv som du vet, men jag hade turen att ta mig igenom. Jag hoppas du också har det. Går inte att beskriva i ord vad jag vill säga till dig, men jag vet hur du har det. Det är barnen man mest oroar sig för. Om du vill prata eller ses så hör av dig. Jag vet att du har mcyekt nu, men du ska veta att jag finns där om du vill. Önskar dig en skön resa. Du har mitt nummer.
Massor av kramar, Oscar och Marcus mamma Linda

Petra sa...

Hej Sabina,
Du har kommit att ta en stor plats i mitt liv, det är många många gånger varje dag som jag tänker på dig och din familj. Jag kan inte på något sätt ana hur ni har det, men att det här ni är med om är det grymmaste man kan genomleva står väldigt klart. Jag vet att du vet att vi är många som finns här ute, alla vi som aldrig träffat dig, men som berörs så sanslöst mycket av dig.
Åhh nu tog orden bara slut.... men du ska veta att jag tänker på dig...
Kramar Petra

Anonym sa...

Jag tankte pa dig och bad for dig idag. Jag ar ledsen att du fick ett trakigt besked. Men njut av semestern nu och ta nya tag och KAMPA nar du kommer hem.
Och ang kommentaren, inte ska du bry dej om det. Idioter finns overallt, tyvarr.

kram Y

Anonym sa...

MASSOR MED MEDKÄNSLOR OCH MILJONER TANKAR OCH KRAMAR!!!!!!!

Hoppas du har nån som håller om dej hårt!

Katja sa...

Om du har IP adressen kan du väl ta reda på vem det är o lägga ut det här, VILKEN IDIOT!!!!!!!!

Gumman du o familjen finns i mina tankar hela tiden, så så orättvist med dagens besked.

Nu är det resa som gäller min vän!

Kram

Pernilla sa...

Oj oj oj vilka hjärtlösa människor det finns man önskar dom kunde byta med dej, men man ska väl inte önska någon denna hemska sjukdom. Hoppas du får en bra resa med din familj. Jag hade önskat att jag kände dej du verkar vara en sån härlig människa. Många kramar till dej och din familj / Pernilla

Isan sa...

Förresten säger det nog rätt mycket att människan tog bort kommentaren. Han/hon ville väl bara skriva av sig sin ångest lite och ville sedan inte låta dig se det.

Ville bara säga det.
Kram fina härliga levnadsglada Sabina. Och du, tappa INTE hoppet. Vem vet vad som kan hända?

Isan sa...

Förresten säger det nog rätt mycket att människan tog bort kommentaren. Han/hon ville väl bara skriva av sig sin ångest lite och ville sedan inte låta dig se det.

Ville bara säga det.
Kram fina härliga levnadsglada Sabina. Och du, tappa INTE hoppet. Vem vet vad som kan hända?

Anonym sa...

Sabina.
En stor, varm, stärkande jättekram! Önskar att du kan tänka på dig själv nu först och främst. Det är du som är viktig, ditt helande.
Sänder starka, ljusa tankar.

Elisabet med familj i Sigtuna

jess sa...

Stor Kram Sabina!!

jenny sa...

Hej vännen. Har pratat med L om dagen....blir så ledsen....din besvikelse. Men...jag trodde det skulle sätta käppar i hjulet för er resa så blev glad att ni får åka. Njut så mycket ni orkar av varandra på er som du skrev oförglömliga resa.Jag vet att du kan för du är en riktig livsnjutare! Krama om de dina där hemma & hälsa, jag tänker på er. Kommentaren du fått är inte ens värld att nämna ..vilken trasig.(hum) Många stora godnatt kramar till dig från mig puss Jenny J

Anonym sa...

Hej Sabina
Jag läser din blogg varje dag, har gått in och kollat några gånger under kvällen och väntat på att få veta vad som hade hänt idag. Jag var inte beredd på dåliga nyheter och det var nog inte du heller. Fortsätt kämpa, ha en underbar resa och njut av livet.
Kram

Sus i dus sa...

Nej men Sabina fy så otrevliga människor det kan finnas! Att man bara har mage att skriva så! Men förmodligen är det nog en mycket bitter människa för vem skulle skriva så annars om den inte är bitter!

Jag blir så ledsen över att du nu fått detta besked! Fy så hemskt! Jag kan inte förstå och hur ska du då göra det!

Herregud må detta gå att stråla bort när du nu kommer hem igen!

Jag som hade tänkt fråga dig vilken bmp på musiken du kört till boxningen men det känns ju som att det kan vänta till du har mera ork!

Förstår att allt möjligt snurrar i ditt huvud nu med tankar om allt!

Du ska veta att jag tänker på dig!

KRAMAR I MASSOR
Sus i dus

Linda-Marie sa...

blir så upprörd när jag läser att det finnas sådana människor. och blir så ledsen när jag läser att det inte gick bra idag och att du fick ännu ett jobbigt besked, det värker i hjärtat. nu vill jag bara att du ska få må bra och orka med eran resa och att ni kommer att njuta nere i värmen.

tänker på dig!!!

Jessica(Ryans mamma) sa...

Strunta helt i såna kommentarer! jag fick en sådan kommentar jag med men av min egen syster! Stt jag utnyttjade min sons sjukdom för att få vara hemma från jobb?! Hade hellre jobbat 200% än att min son skulle få cancer!
Oj ja den ramen på huvudet är INGET kul min son har fortfarande skruvmärken i pannan efter den. Men han sövdes som tur var!
Tråkigt än en gång att läsa om tråkiga besked! Åk nu iväg på er semester och bara njut så mycket du/ni kan!

Kram Jessica

Maria sa...

Hej Sabina!
Du känner inte mig men jag har läst din blogg väldigt länge och tycker det är fantastiskt att du delar med dig av ditt liv så som du gör. Blir oerhört ledsen för din skull när jag läste dagens inlägg. Tänker på dig och de dina i er kamp.

Kram från Maria

Anonym sa...

Önskar dig en kanonskön resa och att du får njuta av att ha din familj runt dig till max, utan vardagslivets plikter.
Många kramar Jenny W

Anonym sa...

Vilket svårt besked du har fått idag. Jag jobbar sedan många år i sjukvården, med patienter i livets slutskede. När det gäller cancer är tiden oerhört viktig, det är den man slåss emot. På en vecka bara hinner det hända mkt. Då jag tänker på att du ska resa, kommer dina behandlingar dröja nära 2 veckor. Du behöver så väl resa med dina nära o kära, det förstår jag. Samtidigt som det behöver sättas in kraftfull behandling egentligen omgående. Hoppas dock att du inte ska behöva vänta ytterligare. Jag tänker på dig, Kram Maggan

Anonym sa...

vad kan man säga.. det var verkligen en svatdag för do oh dina kära, skickar en styrke kram till dig..
kram
M

Inna sa...

Njut av resan! Och bry dig inte om dumma kommentarer - som sagt idioter finns överallt tyvärr!
Gud välsigne dig, jag ska be en bön för dig!
Kram Inna

Anonym sa...

Min älskade dotter, vilken hemsk dag du fick med onödig lidande!
Jag glömmer aldrig dina ord igår när vi var i Kista centrum "mamma, jag är så lycklig" och sen sa du att vi ska ha en underbar vecka på Gran Canaria. Det kommer vi ha och vi ska skämma bort dig varje dag och jag har beställt sol och värme för hela veckan.
Med nya krafter kommer vi ta strid mot de rackarna när vi kommer hem.

Till den som skrev den elaka kommentaren skulle jag säga att du kan väl byta plats med Sabina, om du vågar. Ush vilken människa, hoppas jag eller Sabina inte känner dig!

All min kärlek till dig min kära underbara dotter!
Mamma

L sa...

Lilla vän, med bestörtning läser jag om din hemska,hemska dag. Först "tortyren" sen beskedet. Kan inte bortse från det faktum att de lät dig gå igenom hela den jobbiga proceduren med masken & allt, varför,varför tar man inte röntgen innan? Slippa få ett så brådstörtat besked oavsett är det ju lika hemskt, men du var ju uppriven av allt innan och för mig ter det sig konstigt att man inte kollar upp innan man sätter igång, jag lider med dig i denna berg & dalbane tur. Kan de inte stråla ngt innan din resa? Jag hoppas du får din livs bästa resa dit ni skall och att du tar de tabletter du blivit ordinerad för att hjälpa din kropp så att du kan slappna av och njuta när ni är där.

STOR kram & styrka

strandskatan sa...

Hur jag än försöker att sätta sig in i din situation så kan jag inte det ! Det är fullständigt obegripligt att du orkar ! Vilken fighter du är !
Måtte du och de dina få en fin resa tillsammans .
Betr. kommentaren : "En dåres tal skall besvaras med tystnad !"

Anonym sa...

Kära Sabina!
Vill så gärna skriva något till dig. Har kommit in på din blogg via Helenasnackar-bloggen. Det är svårt att hitta de rätta orden, speciellt efter dagens inlägg.
Otroligt vad du och din familj får kämpa.
Jag har inga bra ord att komma med...önskar jag kunde skicka en massa styrka till dig. Var rädd om dig. Kramar

Linda sa...

Fy vilken fruktansvärd dag du har haft och jag kan tänka mig att det kändes hemskt att få dåliga besked idag. Jag önskar så att det fanns något man kunde göra för att du skulle bli frisk igen och få må bra.

Vill tacka dig så mycket för att du delar med dig av dina dagar här i din blogg och du har även fått mig att inse att vara tacksam för allt man har och att inte ta allting för givet.

Hoppas nu att ni får en riktigt härlig resa!! Jag håller tummarna för att du får må så bra som det bara är möjligt och kan njuta av värmen och att få vara tillsammans med din familj.

Försök att inte bry dig om såna där gräsliga kommentarer. Tyvärr finns det folk som antagligen mår så dåligt själva att de måste få andra att må ännu sämre. Just den kommentaren var ju det sista du behövde en dag som denna.

Massor av styrkekramar till dig Sabina... och försök att inte ge upp hoppet!

kram Linda

Tinnar och torn sa...

Jag vill bara säga att jag tänker på dej och dina nära. Hoppas ni får en oförglömlig resa tillsammans. Sen angående den där kommentaren; slösa inte ens en enda dyrbar sekund på sådana idioter. Många varma kramar Petronella

Anonym sa...

Hej!

Strunta i vad den DUMMA människan säger. Personen i fråga kanske borde få sitt huvud undersökt. En frisk människa säger inte sådant. Jag tycker du är fantastisk! Tänk att du orkar dela med dig i denna tuffa stund. Du ska veta att du har hjälpt mig att bli en bättre vän/mamma/fru. Jag tänker på ett nytt sätt. Tar bättre vara på dagen och skjuter inte upp allt till "SEN". Dessutom är mitt tålamod nu mycket bättre med mina barn. Jag gör saker med/för dem som jag inte gjorde förr. Massor av värme till dig och din familj. Trevlig resa!!!
Kramar från mamma M

KOCKIS sa...

Jag har inga ord Sabina det vet du... Men ett FY FAN tänker jag ändå kosta på mig! Jag hoppas verkligen att du kan njuta av din tid i solen och att ni fyller minnesbanken med MASSOR av underbara minnen.
KRAAAAAAAAAM gumman!

Anonym sa...

Sabina....
...du känner inte mig och jag känner inte dig. Jag har läst din blogg sedan Isan startade kontot och på den här korta tiden tycker jag att jag fått en ganska klar bild av dig som person. Min uppfattning är att du är en fantastisk person, kompis, syster mamma och livspartner.
Finns så himla mycket jag skulel kunna skriva...detta är första gången någonsin som jag vidarebefodrat ett mail om insamling. Detta gjorde jag för att du verkar vara en sån grymt härlig människa och jag och flera tusen till följer din kamp och önskar dig allt gott.
Oavsett hur du väljer att hantera den elaka kommentaren så hoppas jag att du gör det för att du ska må bättre, inte för att förklara något för idioten som skrivit den.
DU behöver INTE förklara något för NÅGON! Vi är skyldiga dig att förklara, visa, övertyga(?) och stötta dig i att du är en unik person.
Miljoner kramar!
Malin

Anonym sa...

Söta goa starka Sabina!
Fast jag inte känner dig så känner jag så oerhört starkt med dig och din familj. Tänker på dig varje dag och har följt din blogg en längre tid. Du är en så oerhört stark tjej som förtjänar respekt! Du delar med dig och får oss andra att få en ödmjuk inställning till livet. Tack för det. Bry dig inte i såna där dumma kommentar. Vi andra, kända som okända vänner till dig tror, hoppas och tänker på dig och önskar dig det allra bästa. Hoppas nu att du kan få njuta av din resa och få slippa ha ont. Mina varmaste kramar och tankar! Jag säger det igen. DU verkar vara en fantastisk person! //Johanna från Sigtuna

Cim sa...

Hej Sabina,
Jag har nu läst din blogg några dagar, har inte vetat vad jag ska skriva, vet kanske inte riktigt ännu, men vill ge dig ett avtryck från mig alla fall... Men gud vilken idiot som hade skrivit igår, man kan undra fån vilken planet den personen kom ifrån. Jag får tårar i ögonen som fortsätter nerför mina kinder när jag läser det du skriver, om dina barn o din kärlek, hur du känner det och ja allt... Du verkar verkligen vara en otroligt stark person och jag är säker på att du kommer få se bebisen i augusti (om jag inte minns fel) och vara med på bröllopet i september...
Kämpa på gumman, så gott det går och njut av all tid med din familj och var rädda om er...
Pussar o kramar och all omtanke och all styrka från oss alla i min familj...

Anonym sa...

Hej Sabina...Vet inte vad man ska skriva om allt hemskt...
Tänk om du hamnar på sjukhus då måste du be någon skriva i bloggen så vi vet vad som händer med dig...
Vi är ju väldigt många som följer o beundrar dig..
Man går in o tittar flera gånger om dagen och tittar om du har skrivit något..
kram kram

Anonym sa...

Vilken dag, det är inte sant!Vilket besked!!!!

Tänker på dig och hoppas du kan få en bra semester med familjen och bara vara med de närmaste, måste kännas skönt att ha dem nu nära dig i en vecka!!!

Kram Viveca

Anonym sa...

Hej Sabina! Vilken hemsk dag för dig och dina nära, jag hittar inga ord som passar. Hoppas ni får en bra resa trots det här tråkiga. Kommentaren är ju helt fruktansvärd men som många tidigare sagt, det finns så många sjuka, sjuka människor. Önskar att det fanns något jag kunde göra för att underlätta för dig och din familj! Kram Sara

Isabella sa...

Så ledsen jag blir... över beskedet och över kommentaren. Hoppas av allt mitt hjärta att du orkar med er resa.

Eva sa...

Lilla Sabinagumman blir så ledsen
när jag tänker på vad Du får utstå,
men beträffande kommentaren är
det bara att beklaga att människan
kan sjunka så djupt, förmodligen
en människa som det är mycket synd om.Avsätt tankar och kraft åt resan
som jag verkligen hoppas blir bra
på alla sätt och vis./ Eva

Sanna sa...

Sabina min sol, nu gråter jag vad du fick utstå och vad som inträffat...vad jag skulle vilja krama dig nu..du är en sol och du kommer alltid skina, vilken mamma du är och tjej.....

Anonym sa...

Usch vilka tråkiga besked. Tänker mycket på dig och din familj trots att jag inte känner er.
Önskar er en fantastisk resa och hoppas att du får må bra där och kunna njuta och få med dig många fina minnen hem.
Du skriver allt så fint och du känns så stark mitt i allt ditt elände.
Gråter varje gång jag läser din mammas fina kommentarer här på bloggen.
Många kramar till dig och önskar er en trevlig resa. /Petra

Pernilla S sa...

Känner inte dig men känner MED dig så otroligt mycket. Vill bara krama dig och hjälpa dig men du har ju ett otroligt nätverk av familj och vänner omkring dig. Beundrar din styrka så oerhört mycket och att du verkligen tar för dig av livets möjligheter och glädjeämnen. Känns oerhört starkt att läsa din blogg och jag blir verkligen ledsen över ditt besked idag. Men som tur är lever man ju på hoppet och jag tror verkligen på dig och din framtid, din otroliga kämparglöd och positiva livssyn. Lägg ingen energi på sjuka människor som skriver vidriga inlägg. Ha nu en skön semester och jag hoppas att ljuset, värmen och atmosfären blir som balsam i kropp och själ. Massor av styrkekramar och hoppfullhet önskar jag dig/ Pernilla i Täby

Anonym sa...

Jag följer dig och du följer mig i mina tankar!

/Carolina

Anonym sa...

Sabina. jag gråter när jag läser ditt inlägg. Ber till gud att lägga den varmaste handen på din axel och ge dig styrka och harmoni. Du är en sån underbar person. Vill ge dig alla kärlek jag kan. Kram sjuksköterskan anna

Maria-Paz sa...

...VI tror på DIG!!!!.....
Njut av semestern och samla kärlek och krafter!

Många tankar
Maria-Paz

Anonym sa...

Vilken dag ni har haft, vet inte vad jag ska skriva eller säga, finns inga ord, men hoppas att ni kan njuta av resan.

Många,många kramar/Åsa

Emma sa...

Står med dig i bön i denna svåra tid. Glöm inte att Jesus älskar dig, står med dig i det här och att han har gett sitt liv för att frälsa dig och ge dig evigt liv efter detta.
Kram -Emma
emmidala.blogspot.com

Plingela sa...

Tänker på dig !!
Du är en kämpe ! Beundrar dig för din styrka ha nu en underbar semester ! styrkekramar /Plingela

Pernilla sa...

Vännen,

det som du fick veta idag känns som en stor dimma. Jag kan inte smälta det. Jag vill bara krama dig!

EXTREM IDIOT som vågar skriva sådana saker. Tänk att man aldrig upphör att förvånas...

Jag önskar er en underbar resa.

Massor med kramar

Anonym sa...

Kramar o tankar
Malin (emils mamma)

Heli sa...

Hej Sabina!

Den som skrivit den elaka kommentaren verkar ha varit avundsjuk på dig och ditt händelserika liv, så låt det rinna av dig, du behöver din energi till bättre saker. Har läst din blogg några veckor nu och den berör mig väldigt mycke. Jag känner inte dig men det verkar finnas mycke "sisu" i dig. Önskar dig en härlig resa, njut av att umgås med dina nära och kära.

Kramar från Heli

Gina sa...

Älskade underbara!
VARFÖR??? VARFÖR du av alla som är en av de absolut underbaraste människor jag någonsin träffat!?
Otroligt att du fortfarande kan ha humor... så härligt att höra din röst och ditt goa skratt.

Å den bittra, mycket olyckliga människa som skrivit den mest elaka kommentar någonsin borde tänka på dessa ord innan den yttrar sig nästa gång! "Behandla andra som du själv vill bli behandlad!"

Jag älskar DIG min goa vän! Imorgon ska vi skratta :)))
Puss å god natt!

Anonym sa...

Hoppas ni får en fin resa tillsammans.
Är dålig på att skriva sånt här men din blogg har fått mig att öppna ögonen och inse att det finns viktigare saker än jobb och karriär som man borde ta tillvara på.
Kämpa på!
/S

En häxa på vift sa...

Men alltså, fy fan vilken nedrigt jävla urbota elak kommentar!
Usch, och feg jävel också som inte kan stå för vem denne är. Grrr.

Och sen blir jag ju alldeles jätteledsen när jag läser om de ökade metastaserna. Usch, att det kan gå så fort. :(

Men ni ska resa nu till helgen? Hoppas den resan kan ge ett litet avbrott i den här dumsjukdomen och att... nä, alltså, jag har inga bra ord att säga.
Men jag tänker på dig, och på din familj och inser ju att det är helvetet personifierat ni går igenom nu.
Många kramar till dig Sabina och försök om du kan att slå ifrån dig den där jäkla skitkommentaren

Sabina sa...

Men käre käre Sabina. Jag blir så fruktansvärt ledsen för din skull, va faaan, räcker det inte med allt du redan fått utstå?
Varför är livet så himla orättvist?
Jag hoppas med hela mitt hjärta att det ska gå bra när ni kommer hem, gå bra att stråla dom elaka tills dom försvinner.
Jag hoppas oxå att ni får en helt oförglömlig resa, en resa att samla massor av minnen och bilder ifrån.
Ang Kommentaren, BRY dig verkligen inte om det. Jag hade skrivit en lång mycket ofinkommentar tillbaka till denna anonyme, men bestämde mig för att inte sjunka lika lågt som denne person.
Massor av styrkekramar till dig.

Åse R G:sson sa...

Känner med dig för det besked du fått idag (har har förklarat med i ett mail).

RES OCH MÅ SÅ GOTT NI BARA KAN!!

Lägg kommentaren åt sidan och öda inte tid och energi på den. Det är bara någon feg och svag individ som är avundsjuk på att du får just uppmärksamhet.
Antagligen någon som aldrig kommer få det på annat sätt än att gör just såna inlägg, någon som inte har ett eget liv utan måste snylta på andras!
Någon som tror sig kunna gömma sig bakom sin datorskärm och som inte är medveten om att man kan få tag i såna som h*n om man vill.
Men tyvärr - allt man skriver på www loggas högt och lågt, om inte annat via ens internetleverantör vare sig det är fast eller mobil anslutning.

Maria sa...

Sabina, jag har aldrig kommenterat här förut, men följt dig ett tag (hittade dig via Vimmelmamman) – och jag måste bara få säga att du är helt fantastisk! Att du kan sätta ord på ditt helvete så att vi som läser förstår, och dessutom hålla en så positiv ton – jag är full av beundran för dig. Kollar bloggen varje dag i hopp om att du ska ha fått ett positivt besked, och blev så ledsen när jag läste om din dag. Jag hoppas verkligen att din resa blir oförglömlig, och den och din fantastiska styrka kan ge dig mer tid, för är det någon som förtjänar det är det du. Jag håller alla tummar jag har för dig. Stora styrkekramar.

Mette sa...

Lilla Sabina!
Fy vilken fruktansvärd dag du haft.Jag har haft en käkcancer o strålats i 5 v 2ggr per dag men aldrig har jag sett en sån fruktansvärd ställning som dom skruvade fast i ditt stackars huvud.Jag gråter när jag läser om detta hemska.För att inte tala om den knäppa kommentaren.
Kämpekrammar från Mette

sofia B sa...

Usch vilken hemsk människa som totalt saknar empati.

Jag är så ledsen över denna hemska onsdag. Det gör så ont i hjärtat att läsa det onda som du får gå igenom, all smärta och all ångest.

jag och min lilla familj tänker på dig!

-Nautilus Sofia

Malin A sa...

Älskade Sabina jag vill inget annat än bara hålla om dig och tala om för dig hur underbar du är. Men det vet du redan. Love you!

Jenny (Moas mamma) sa...

Ja sitter med tårarna i ögonen, vet inte vad ja ska skriva, men ja tittar till dig minst 2ggr per dag, men vill inte förstå vad du skriver, fy fan vilken orättvisa denna sjukdom är..

Och på tal om den anonyma, lägg inte ner energi på en sådan kommentar, det är säkert någon som har problem själv och som inte får förståelse, sådana människor är inget värda... Vi är många som tänker på dig och din familj, mer än en gång per dag.

Tusen kramar till er
Jenny

Anonym sa...

Kära, kära Sabina... det finns inga ord att beskriva det man känner - blir så ledsen, vilken hemsk dag på flera sätt. Strunta i den galna kommentaren - den människan kan inte ha alla fiskar i akvariet... Den människan är inte värd en tanke.Bara sopa bort.

Önskar dej och familjen en underbar resa - kramas, mys och njut allt som går... Kampen fortsätter hela tiden - i våra hjärtan och i våra tankar... Bara ta hand om dej själv nu, ge dej den möjligheten att arggråta, tokskrika och pusta lite... tillåt dej själv det också... Du är så stark så man blir nästan "orolig" ibland att du får "ta på dej" för mycket... Hoppas du förstår hur jag menar... Allt gott och de största av kramar, önskar så att det fanns något jag kunde göra... Blää sk-tsjukdom, BLÄÄ
/Kerstin Jörnén

Jenny sa...

Käraste Sabina

Sänder mina varmaste kramar och all kärlek till dig och din familj.

Du är en fin person som förtjänar all lycka och allt gott.

Tänker på dig och att du ska vinna fighten, jag tror på dig!

Kram kram kram kram!!!!!

Anonym sa...

Sabina jag är så ledsen, vet inte vad ska jag skriva. Tänker på dig hela tiden.
Och till den IDIOT som skrev den kommentar önskar jag att en dag få cancer och se hur känns det att vara sjuk och räkna dagar i livet.
Alla vi som skänkte lite pengar till Sabina är vuxna människor som har hjärta men du vet inte vad det betyder!!!!!

Kram till dig Sabina och till din underbarn familj...
Danijela

www.danijelamagdalena.blogg.se

Christel sa...

Kära kära Sabina
Blir så ledsen när jag läser det du skrivit. Man kan ju i första andetaget inte tro att det är sant. Blir lätt illamående. Hur i helsike kan du få 10 metastaser till? Hur är det bara möjligt? Det kändes ju ganska hoppfullt nu.

Det är så sorgesamt, så ledsamt, så svårt att förstå.

Och när det gäller den där idiotiska kommentaren så strunt i den. Lägg inte ner ett uns energi på en sån simpel människa (om du kan). Försök låta det rinna av dig.
Satsa all kraft på resan,dina kära och på dig själv.
Vissa människor är inte värda att slösa ngn energi på helt enkelt.

Skickar en varm kram som vanligt och önskar dig innerligt en underbar resa.

Malin sa...

Fy faaaaan! Vad är det för jävla idiot! Nu blir jag fullkomligt förbannad. Och hur fegt är det att inte våga stå för sina kommentarer??? Trodde inte det kunde bli värre för dig Sabina, än att vara obotligt sjuk, men se så fel man kan ha. Nu är jag så upprörd att jag inte finner ord... En sak är säker, du har något denna person saknar, för avundsjuka visar sig alltid så här!!! Vad det gäller metastaserna förstår jag ingenting, häromdagen fick du ju så positivt besked, hur kan dom ha missat dessa? Nää det måsta vara fel någonstans, jag tänker fortsätta be och hoppas för dig, så länge det finns liv finns det hopp... Kramar om er, hårt och länge.... Malin

Gullan sa...

Massa massa styrkekramar och tankar!
Önskar er en bra semestervecka!
/ Gullan

Malin sa...

Blir så ledsen av vad jag läser... är så oerhört svårt att förstå och jag blir SÅ ledsen för din skull.. Vill bara sända många kramar till dig och din familj!

Helen sa...

tänker på dig och kramar
// Helen i Skåne

Aforia sa...

Hmpf vissa kommentarer ska man totalt strunta i. Lägg inte energi på idiotiska inlägg utan lägg energin på er oförglömliga resa. Kom sedan hem och kämpa och fightas med den glöd som du hittills har visat. Ge inte upp!
Tänker på dig och din familj.
Kram Lena

Anonym sa...

jag vill skicka dig en stor, stor kram. j-a idiot som skrev den elaka kommentaren. anna

Stora lilla j sa...

Usch vilket besked, och USCH vilken kommentar!!! Men låt det bara rinna av dig, ödsla inte känslor på någon så dum! Önskar dig en underbar resa, och mycket vackra minnen och ny ork inför det som kommer! Kram, Hilla

Anna sa...

KRAAAM på dig!!Och en stor jävla taggig tistel till den idiot som lägger en sådan kommentar!!FY...

Sanna sa...

Åh nej, åh nej, varför?? Hoppas att du får den bästa resan som det bara går att få. Du finns i mina tankar. Kramar.

p.s. lägg ingen tid eller kraft på folk som skriver idiotiska inlägg, de är inte värda en sekund av din tid!

Mikaela sa...

Vilket tungt besked. Är så ledsen för er skull. Vet inte vad jag ska säga annat än att jag tänker på dig och din familj. Fortsätt kämpa!

Pebbles95 sa...

Sabina jag saknar ord, först för att du får gå igenom så mycket smärta och nedslående besked. Men vad är det för fruktansvärd människa som skrivit så? Man vill ju få veta vem det är och se till att det blir en tvångsintagning där.
En sån psykopat ska inte få ta någon som helst tid eller energi, FY FASEN SÅ VIDRIG LITEN PERSON! du är en hjältinna och kämpar på, jag tänker mycket på dig du ger mitt i all bedrövelsen styrka och får många människor att uppskatta vardagen, Kramar Annette

julia sa...

Vilken jävla idiot till att skriva så, tänk om de hade varit så väl, att du faktiskt varit frisk. Tror ingen kan skriva så berörande osm du gör om man verkligen inte är där du är just nu.
Beklagar beskedet och lider med dig och din familj. Många tankar går till dig.
kramar

Maria O sa...

Jag tänker på dig och din familj varje dag. Önskar er en härlig semester med mycket sol och värme. Vänliga hälsningar *Maria*

Maria O sa...

Jag tänker på dig och din familj varje dag. Önskar er en härlig semester med mycket sol och värme. Vänliga hälsningar *Maria*

Stinas mys sa...

Kram kram kram!!! Jag e ledsen över att du fick ett sådant besked idag! Och uppgiven över att det finns människor som är - omänskliga!!! Jag följer med din blogg och ber för dej varje dag.
Det gör ont i hjärtat mitt över att du har så mycket smärtor.

Kära kära du! Anna-Stina

Johanna sa...

Det finns så mycket idioter överallt, tragiskt nog ska de visa sig även här... Precis som vad många andra säger, radera, delete, error... BORT!!! Låt de inte ta energi ifrån dig...

Så ledsen att få läsa tråiga besked. Jobbigt att inte veta vad tiden innebär...

Njut av resan, krama och njut av dina nära och ta en dag i taget.

Fantastiska du... tack för att du delar med dig

MÅNGA KRAMAR Johanna

Marie J sa...

Finner inga ord för vad du får utstå. Tänker på dig och din familj. Ha en fin resa tilsammans.

Marie J

Anonym sa...

Kram, kram, kram!

Zlata sa...

Hej!
Jag vet inte var eller hur jag ska börja. Jag har följt dig ett tag nu. Men aldrig vågat skriva en kommentar. Vet inte varför. Har funderat på det många gånger men ändå så får jag inte fram orden.

Jag har berättat för alla jag känner om dig. Jag håller tummarna och jag ber till Gud. Att ett mirakel sker och att allt bara försvinner. Att du blir friskförklarad. För mirakel sker faktiskt.

Bra att du dricker rött te, innehåller mycket antioxidanter som stärker imunförsvaret. Önskar att dessa kunde så ut den jävla cancer skiten som du måste dras med.

Den jävla idioten som skrev den kommentaren borde skämmas. Ordentligt. Att man ens vågar tänka en sån tanke. Skitstövel!!

Jag hoppas att du iaf åker iväg på en resa med din familj. Den är du värd. Massor med varma kramar från lilla Kristianstad i Skåne.

Anonym sa...

SABINA, Du är i våra tankar, nu önskar vi Dej å fam. en fin resa med många trevliga stunder, Tröstekramar från Dossysters föräldrar

Lisbeth sa...

Hej snälla bry dig inte om vad denna hemska människa har skrivit, det är absolut inget du ska lägga energi på utan ta hand om dig så mycket som möjligt.
Vår värld är tyvärr full av knäppgökar.

kram Lisbeth

Anonym sa...

En del människor går genom livet utan att beröra andra....du har på denna korta tid berört så många och lämnat outplånliga spår efter dig!
Dagens besked var ju hemskt och inte alls vad vi alla hade hoppats på....men det finns fortfarande saker att pröva....se till att hämta kraft och styrka på er resa, så fortsätter du kampen när du kommer hem igen!
Kramar

Anonym sa...

Hej Sabina!
Vill bara att du ska veta att jag tänker jättemkt på dig! Har följt din kamp gnm A sedan han berättade och frågade nyligen honom om du inte bloggade eftersom jag önskade veta mer om hur du har det. Jag läser o berörs o önskar att det kunde vara annorlunda.

Alla mina varmaste och finaste tankar till dig!
Kram A:s kusin Klara

Anonym sa...

Vill bara skicka en stor värmande kram. Har nyss börjat följa din blogg./Anita

Anonym sa...

Hej Sabina !!
Jag kan inte med ord beskriva hur jag berörs av din blogg.Du verkar vara en helt fanastisk människa.jag tänker på dig varje dag, och hoppas hoppas och tror att du ska fixa detta.Hoppas nu att resan blir underbar.
Varmaste Kramar Camilla

Anonym sa...

Sabina, Finner inga ord, vill bara ge en jättekram till dig och din familj! Yallan

Maria sa...

Vilken IDIOT!!!
Hur kan någon ens komma på tanken att kläcka en sån kommentar???
Jag blir bara så förbannad!

Jag blev så ledsen när jag läste om din dag i dag och vilket fruktansvärt beskedd du fått! Tårarna trillar än=,(
Jag tänker på dig och din familj hela tiden!
Hoppas ni får en underbar resa tillsammans.

Många styrkekramar Maria

Anonym sa...

herregud.. jag började läsa din blogg för några dagar sen, och jag har läst igenom en himla massa inlägg redan. det finns inte ord för vad du går igenom, och man kan nog inte riktigt förstå om man inte varit där själv. men ge inte upp, hoppet är inte ute än som många andra skrivit, om du vill så streta emot allt va du kan. tänk positivt hur svårt det än är, ta hjälp av familj vänner och bloggen. och gör saker du mår bra av. du kan lura den dumma idioten!

massa styrkekramar från en annan del av stockholm.

Karolin sa...

hejsan! har precis hittat hit till din fina och starka blogg!Vilken enormt stark människa du är. Förlorade själv min mamma i cancer som 5åring, och har precis själv blivit mamma och kan bara drömma om hur de känns att behöva lämna sina barn kvar. Ta hand om er /karolin

Jessica sa...

Vad säger man? Jag är så ledsen för din skulle Sabina.

Och den blåsta människa som skrivit det där dumma - försök att inte lägga tid och energi på att vara arg - det förtjänar han/hon inte.

Många kramar Jessica

Jennie sa...

Ha nu en underbar resa och ta hand om varandra, och skit i vad denne dumma person kommenterade. Du vet att du är en underbar och älskad!! Ses snart!!
Kram

Anonym sa...

Jag blir så ledsen att någon ens kan tänka såna tankar och att dessutom skriva så där till dig! Bry dig inte om den där personen, vi är så många fler här som bryr oss om dig och som skänkt pengar för att vi vill att du ska njuta av er resa så tänk inte på detta! Det gör mig ledsen att läkarna inte hade så bra besked till dig idag och jag hittar inga bra ord hur jag än letar i min skalle!

Många kramar till dig

Nikki

anna, vetlanda sa...

äsch skrev en låång kommentar om min frustration men den försvann tror jag. och vad spelar det för roll. Du vet väl redan att vi alla som följer din kamp är nästan lika förtvivlade som du.
jag vet inte vad jag ska säga. ord räcker inte till längre. men inte fan ger vi upp. eller hur?
res njut va med familjen och kom ihåg att NU är medveten närvaro ohyggligt viktig...var BARA i nuet. i den kärlek du befinner dig i NU. tänk varken bakåt eller framåt utan bara minut för minut.
Jag hoppas du vet att vi ALLA tänker på dej och lider gråter och kämpar med dej...tusen kramar till dej och din familj

anna, vetlanda sa...

äsch skrev en låång kommentar om min frustration men den försvann tror jag. och vad spelar det för roll. Du vet väl redan att vi alla som följer din kamp är nästan lika förtvivlade som du.
jag vet inte vad jag ska säga. ord räcker inte till längre. men inte fan ger vi upp. eller hur?
res njut va med familjen och kom ihåg att NU är medveten närvaro ohyggligt viktig...var BARA i nuet. i den kärlek du befinner dig i NU. tänk varken bakåt eller framåt utan bara minut för minut.
Jag hoppas du vet att vi ALLA tänker på dej och lider gråter och kämpar med dej...tusen kramar till dej och din familj

Josefine sa...

NJUT av resan med nära & kära och skit i den där kommentaren. Han/hon är inte värd Din energi.
Tänker mycket på Dig och håller alla tummar jag har för att allt ska vända till det bättre.
Kramar, Josefine

Siw sa...

Undra hur dåligt såna där människor mår egentligen, som vräker ur sig såna saker. USCH & FY!!!
Blir jätte lessen när jag läser vad du fått för besked i dag.
Kramar om

Fia sa...

Vet inte vad jag ska skriva,hittar inga ord just nu..Hoppas att du får en underbar resa med din familj!

Varma Kramar Fia

Barnens Hjältar sa...

Hej!

Jag har heller inga vettiga ord att säga, är väldigt tagen av din berättelse och förstår att det måste vara svårt. Min bror gick tyvärr bort i cancer så jag vet att det är en elak sjukdom.
Vad fina döttrar du har! Ser att en av dem har autism. Jag har själv två grabbar med autism och det händer verkligen saker varje dag :-))
Jag kan inte annat göra än att skicka mina stykekramar till dig och säga att jag tycker du är en fantastiskt stark människa i denna våra stund!!

ulle sa...

Finner inga ord som kan hjälpa dig i din svåra kamp. Fattar inte hur nån kan skriva en så hemsk kommentar! Fortsätt kämpa lilla du och njut verkligen av din resa. Många kramar till dig och de dina!

Carina sa...

Lilla gumman..
...vilken dag du fick :(
Jag rusar in flera ggr om dagen för att se om något nytt är skrivet här. Och jag är så tacksam för att få äran att följa din kamp.
Du har hjälpt mig att ändra mina tankar om mitt egna liv (med mig själv och barnen) när jag varit nere i några depressioner dom senaste åren.
Men för att ära dig så kämpar jag vidare :)
För du har visat mig sidan av att älska och ta vara på livet.

Idioten som skrev...den personen skriver om en sak den inte vet något om...och det är empati.
Du har och berör oss alla mycket...glöm aldrig det

Många styrkekramar
från den inte lika okända bloggläsaren Carina
(vet nu att jag finns nära dig geografiskt oxå...så behöver du något..hör av dig för jag finns för dig)

Anonym sa...

Sabina,
Du är stark som orkar skriva om allt detta. Har följt din blogg länge. Min mamma dog också i cancer, denna skitsjukdom!
Hoppas ni får en underbar resa och att ni kan få lite positiva besked när ni kommer hem så din tid förlängs. Hållar alla tummar här nere i skåne.
Kram Maria i Ystad

Anonym sa...

Sabina, jag försöker skicka en massa positiv energi åt ditt håll: glada tankar, en härlig resa med dem du älskar, styrka och mod till den tuffa behandlingen.
Jag tänker på dig!!
Valeska

Mamma till 2 sa...

Hej Sabina.
Jag har nyligen börjat följa din blogg och den berör mig väldigt mycket. Jag känner dig inte, men jag tycker att du, mitt i allt elände, verkar så stark. En eländig sjukdom som verkligen skrämmer mig. Min mamma gick bort pga hjärntumör för en tid sedan. Måtte forskningen gå framåt fortare så fler slipper drabbas. Kram på dig.

anna sa...

Jag har suttit här länge nu och försökt komma på något fint att skriva, men jag kan inte få fram några vettiga ord. Tycker bara allt är så hemskt och så himla orättvist. Din blogg har berört mig, du är så himla stark och positiv trots allt du går igenom. Tänker på dig! Ha nu en underbar resa! Kramar i massor!

Anna-Lena sa...

Usch, vilka hemska människor det finns. Tänker på dig och din familj.

Åza sa...

vi känner inte varann men du ger så mycket av dejsjälv till andra och till "oss" som följer bloggen samtidigt som du kämpar en helvetisk kamp.
All styrka jag bara kan ge skickar jag dej och värme likaså. Du är en fantastisk människa och du får aldrig tappa hoppet, det gör inte jag!
Kramar Åza

Anonym sa...

Åhhh, vad tråkigt att strålningen inte blev av - efter "persen" du fick gå igenom med all ångest och panik...
Jag håller tummarna att ni kommer iväg på resan och att ni får det UNDERBART!!!

Ang kommentaren, släng bort den från ditt minne bara -du behöver energin till annat.

Alla tummar hålls för dig.

Stor kram!

Anonym sa...

Tänker på dig. Dagarna innan min älskade pappa gick bort sa han att "du blev precis som jag önskade då du föddes"! Hoppas verkligen att det kommer att vända, men om inte, ge dina barn något liknande som de kan hålla fast vid och du kommer leva vidare för evigt! Precis som min pappa gör i mig... /Angie Xxxxxx

Anonym sa...

Negligera idiotiska inlägg....
Du är en sådan otrolig kvinna, mor som kämpar och lever livet fullt ut, dag för dag.
All kärlek och stöd!
Dina vänner från Norrbotten

Ps Du har norrlänningar som bryr sig som är med på insamlingen. Ds:

Tindras hem sa...

Du är inspirerande, så stark! Hoppas ni får det helt underbart på eran resa! Å hoppas allt går bra för dej, håller tummar och tår!!Har nyss börjat läsa din blogg, och nu kan jag inte hålla mej härifrån.kramar till dej

L sa...

Min andra kommentar här idag...kan inte släppa detta, kampen är långt ifrån över, den fortsätter nu med ännu starkare motstånd & vapen, uppenbarligen, med din fighting spirit och klarhet så har du massor kvar att ge, de andra elakingarna har ju torkat ut & gett upp, så kan även dessa nya göra, visst, det kan komma fler, men även de kan besegras och till sist, så ger sig Tengil av, orkar helt enkelt inte med att fightas mot starka, modiga & fantastiska Sabina längre. Så måste det bara bli, alla andra alternativ är otänkbara!
Du skall till Kanarieöarna, där vässar du styrkan & får ljuset som elixir, sen tar du nya tag! Njut av resan & din familj.

Jag tankeöverför styrka & kramar i massor!!!

L sa...

Min andra kommentar här idag...kan inte släppa detta, kampen är långt ifrån över, den fortsätter nu med ännu starkare motstånd & vapen, uppenbarligen, med din fighting spirit och klarhet så har du massor kvar att ge, de andra elakingarna har ju torkat ut & gett upp, så kan även dessa nya göra, visst, det kan komma fler, men även de kan besegras och till sist, så ger sig Tengil av, orkar helt enkelt inte med att fightas mot starka, modiga & fantastiska Sabina längre. Så måste det bara bli, alla andra alternativ är otänkbara!
Du skall till Kanarieöarna, där vässar du styrkan & får ljuset som elixir, sen tar du nya tag! Njut av resan & din familj.

Jag tankeöverför styrka & kramar i massor!!!

L sa...

Ooops, pinsamt, sorry jag tryckte visst iväg 3....

ullis sa...

Älskade vännen..

Blev så ledsen i dag då ditt sms kom. Det får inte vara sant.. Känner mig så otroligt hjälplös.. Ja, man kan fråga sig VARFÖR? Det borde vara mer än tillräckligt med allt du redan tvingats genomgå..

Vilken dag vännen.. Skönt att du hade Henry med dig som stöd och att din familj fanns runt omkring dig på kvällen...

Du har varit så otroligt stark genom allt det här vännen.. Jag har många gånger sagt och förundrats att du orkar hålla livsgnistan och glädjen uppe på det sätt som du gör... Du behöver få vara ledsen och gråta också..

Du är en underbar vän Sabina..
Du har funnits i mitt liv så många år.. Jag vill inte och tillåter mig inte tänka tanken att du kanske inte kommer att finnas här en dag... Varför ska livet vara så grymt?

Nä, fy vilken elak kommentar du fått på bloggen... Önskar att du sluppit läsa den just i dag av alla dagar.. Ingen tror att du skulle utnyttja din sjukdom för empati eller pengar...

Tusentals kramar till dig...

Jag finns här för dig & alla dina nära & kära vännen!!

ullis

Ingrid S sa...

Varma tankar! Njut av resan så mycket du kan.

Jennie sa...

Hittade detta citat, “When things are bad, we take comfort in the thought that they could always be worse. And when they are, we find hope in the thought that things are so bad they have to get better.”
Love u gumman!!!

Anonym sa...

Som sagt.
DEN som gett en elak kommentar i en kärleksfull och livsbejakande blogg. Har nog säkerligen drabbats själv, bitter och elak ger man sig på en annan medmänniska. UTAN att förstå det själv. Negligera! Radera! GLÖM bort den söta rara Sabina, det du gått igenom nu senast.............det skar genom hjärtat, dina ord gjorde att man kunde känna smärtan och din vånda. Tack gode gud att du har dina nära och kära som ger dig stöd, kärlek! NI ska på resan, allt ska bli bra. Du ska må bra. Du ska överleva. DET ber jag för och alla andra dina kända, anonyma vänner här på din blogg. Kramar i massor och massor av kärlek till dina fina flickor, dig, din sambo, dina föräldrar, vänner....VINN!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Som sagt.
DEN som gett en elak kommentar i en kärleksfull och livsbejakande blogg. Har nog säkerligen drabbats själv, bitter och elak ger man sig på en annan medmänniska. UTAN att förstå det själv. Negligera! Radera! GLÖM bort den söta rara Sabina, det du gått igenom nu senast.............det skar genom hjärtat, dina ord gjorde att man kunde känna smärtan och din vånda. Tack gode gud att du har dina nära och kära som ger dig stöd, kärlek! NI ska på resan, allt ska bli bra. Du ska må bra. Du ska överleva. DET ber jag för och alla andra dina kända, anonyma vänner här på din blogg. Kramar i massor och massor av kärlek till dina fina flickor, dig, din sambo, dina föräldrar, vänner....VINN!!!!!!!!!!!!

Lillan sa...

Lilla, lilla Gumman!
Förstår att det känns jättehemskt för dej just nu (så mycket man nu kan förstå när man inte själv är drabbad) men jag ska hålla tummarna för dej att allt ska gå bra och att du får lite tid till. Hoppas också att ni får en jättefin resa och att behandlingen när du kommer hem gör nytta. Den där människan som skriver så hemskt ska du inte bry dej ett dugg om. Hon/han mår bara dåligt själv och vill ta ut det på andra. Lycka till nu och ha så roligt. Tänker på er alla. Massa styrkekramar.

Stina sa...

Usch. Jag blir så arg! Arg på denna jävla sjukdom som kan drabba alla. Jag vet inte vad jag ska skriva. Känner mig helt tom. Har följt dig länge och hoppats och gråtit med dig och så blir det så här! Arg och ledsen är jag.
Och den där komentaren kommer jag inte ens komentera. Jag ska be till universum eller vad/vem det nu är som sitter på makten att ni får en underbar resa och nytt mod och styrka när ni kommer hem. Jag tror på dig.
Fan va arg jag är.
Näe, förlåt för ett svamligt inlägg.
Massa styrka, ljus och kärlek till er!

Anonym sa...

Styrkekramar till dig även idag...

I universum finns så mycket energi till dig!

Njut av all kärlek som finns omkring dig och ger dig styrka

Kram
Mimmi

Anonym sa...

Kram, kram, kram och styrka!

Anonym sa...

Massor med kramar till dig och alla i din närhet! Hoppas att ni får en underbar resa där du kan finna styrka.
Mina tankar finns hos dig hela tiden fast vi inte känner varandra.
Lägg ingen tid på idioten som skrev kommentaren, måste vara en väldigt tragisk/sjuk människa...

Kram Helena

Anonym sa...

Massor med kramar till dig och alla i din närhet! Hoppas att ni får en underbar resa där du kan finna styrka.
Mina tankar finns hos dig hela tiden fast vi inte känner varandra.
Lägg ingen tid på idioten som skrev kommentaren, måste vara en väldigt tragisk/sjuk människa...

Kram Helena

Catta sa...

Rara Sabina.
Jag har följt din blogg en tid nu och jag vill tacka dig för att du är så öppen och delar med dig av dina dagar,både trevliga och för jävliga saker. Man borde skämmas när man går omkring och gnäller ibland för att man tex är för tjock,för smal,har risigt hår,eller dammråttor i hörnen hemma,eller fått en finne mitt på näsan lagom till den trevliga utekvällen man längtat så efter..Nej,fy fasen ! Nästa gång jag känner att ett "gnäll" vill hoppa ur min mun så ska jag tänka på dig och vad du går igenom så jag håller käft sen !
Ang den elaka kommentaren så undrar jag om den nöten som skrev den kan sova gott om natten ?
Jag önskar dig en underbar resa med dina nära och kära .
Ha det gott Sabina.

Catta

Kajsa sa...

Hej Sabina!
Jag tänkte på dig igår och var glad över att det verkade gå att få "ordning" på metastaserna. Så kommer ett sådant här besked. Vet inte vad jag ska säga. Det känns så fruktansvärt orättvist.

Hoppas ni får en härlig resa. Tänker på dig och din familj.

Man slutar aldrig förvåna sig över vilka IDIOTER det finns därute?! Försök att strunta i idioten...lägg inte energi på det. Vi är många fler som stöttar dig. Tänk på det istället.

Många kramar till dig Sabina!

Eva sa...

Jag är en av dina nya läsare. Har följt din blogg i några veckor.Min farmor hade samma hemska sjukdom som dig. :-(

Vilken hemsk dag du fick! Fattar inte hur nån kan skriva en sån idiotisk kommentar!
Du vet att alla vi andra är på din sida iaf.

Hoppas du kan få lite styrka av resan. Kram

Pia sa...

Hej Sabina!
Jag har som många andra följt din kamp ett tag men inte skrivit ngn kommentar förrens nu.
Jag måste säga att du berör mig ,djupt,du finns i mina tankar många gånger varje dag.....
Är själv mamma till 4 och vet i sjutton om jag skulle klara en sån här sak som du! Du är en idol utan dess like! Hoppas nu din resa ((er resa) blir underbar,när ni kommer hem är det dags att ta tag i "eländet" i gen....men njut nu unna dig en paus och ladda batterierna.
Höll på att mista min man för en månad sedan då han körde av vägen med sin bil....ändå kan jag inte på långa vägar förstå vad du går i genom just nu...men du finns i mina tankar ofta ofta....
Stor varm styrkekram Pia i Norrköping

Anonym sa...

Njut av resan och ödsla inte din värdefulla tid på idiotiska kommentarer. Hoppas att du kan glömma bort det hemska under tiden ni är borta.
Kram // Magnus

pangis sa...

Jag läser och berörs av din blogg. Du fantastiska kvinna som måste genomlida det här! Men du som skrev så illa om Sabina.. Skämmes tammefan!!! Måtte hut gå hem i ditt fall!

Sabina: Jag önskar er den bästa av resor och att du får all tid du behöver med de dina.

Cecilia sa...

Jag har precis hittat hit till din blogg och har inga ord.

Hoppas att allt går så bra det bara kan, och att det vänder snart, skickar all lycka din väg!!

Rumpflugan sa...

Usch vilken hemsk dag för dig och din familj. Hoppas att ni kan njuta av er välförtjänta resa och komam bort från eländet en liten stund. Kram!

Lotta A sa...

Hej Sabina!
Jag har precis hittat din blogg.
Nu när jag läser den så kan jag inte hejda mina tårar...........
Du är helt fantastisk som har både ork och lust i denna svåra situation att dela med dej utav allt som händer i ditt liv.
Din blogg berör på ett sådant sätt att man får sig en tanke Ställare ,att verkligen uppskatta det man har och att ta tillvara dagen.
Hoppas att ni får en underbar resa!
Många kramar!

Anonym sa...

Styrkekramar till dig. Det är för jävligt det tuffa besked du fick igår. Du är min hjälte!!!! Tänker på dig varje dag!!!!! Kram anna

Anonym sa...

Ja, Sabina - den sista idioten är uppenbarligen inte född ännu. Och han/hon har tydligen inte berikats med EMPATI! Så "Delete" och glöm bort - inte ens värt att lägga någon form av energi på. Så jag vill bara önska dig en underbart trevlig resa. Se till att orka med så mycket som möjligt på din resa och samla nya krafter till det som väntar när du kommer hem. Stora kramar från Lena Elverskog

Jannica sa...

Det finns idioter överallt, så är det. Lägg inte någon energi på det. Det är han/hon inte värd. Följer din kamp! Tänker på dej varje dag!
Ta hand om dej!

Ellinor sa...

Vilken idiotisk kommentar, bry dig inte. Det säger mest om den som skrev den!
Älskade Sabina, glöm inte att vi är många som finns här för att dela det tunga! Du gör något helt fantastiskt som vi utanför knappt kan förstå men vi vet att det är enormt! Jag önskar dig en lugn o fin resa med dina nära o kära.
kram
Ellinor

Anonym sa...

Sabina,
Du finns i mina tankar.
M

Åse sa...

Åh Sabina! Jag lider med dig och din familj! Njut nu av er förestående resa och ta hand om varandra.

Kram

Johanna sa...

Vilka urbota dumma idioter det finns! Jag skäms å den personens vägar! Att tro att du bara utnyttjar din sjukdom, å jag blir så arg! Har han/hon tänkt på att det här kanske är en hjälp för dig? Att du i all den här oron faktiskt kan må lite bättre av att skriva av dig och att få stöd från alla underbara människor där ute!

Tänker på dig Sabina!

Anonym sa...

Skulle inte bli ett dugg förvånade om du bara utnyttjar din sjukdom för pengar samt empati som du alltid sökt!

Den människan som skrev det har nog inte riktigt alla hästar i hagen.. Fy fan vilket svin!!! Jag har inte läst din blogg förrän nu, fick tips av en vän.. Jag har gråtit mig igenom vartenda ord.. Kämpa på, vet inte annat vad jag ska säga.. Men jag vet att ikväll ska jag tända ett ljus för dig och skicka dig alla varma tankar jag kan..

Helen sa...

Har följt din blogg ett kort tag och förundras över ditt mod och öppenhet.

Känner mig så otroligt futtig och liten som låter mina löjliga vardagsbekymmer spela roll i livet. Ska försöka ändra på det genast!

Din kamp måste belönas och jag håller mina tummar hårt hårt för att er resa kommer ge dig energi nog att kämpa vidare. Det bara MÅSTE finnas en lösning på det här!

KramKramKramKramKram

Mvh Helen

Jonna sa...

Jag håller alla tummar o tår att din kropp orkar hålla ut ett tag till, så du senare kan bli bättre helst helt friskförklarad, men det e långt dit, men du e stark o har en underbar familj och vänner, även många vänner över webben som stöttar dig:-). Ha nu en trevlig resa o bara njut njut! Styrkekramar till dig!!!

Anonym sa...

Fel blogg som jag skickade till igår! Sorry! Hamnade på din istället! Hade många meddelanden på gång samtidigt.

sus sa...

Oooh! Hjärtat blöder och tårarna rinner. Jag tänker på dig och de dina, du ger så mycket positiv energi genom din blogg.
All världens kärlek och kraft till dig!
Många kramar

Jenny A sa...

Jag vet inte alls vad du går igenom. Känner inte dig heller men jag känner med dig. Förstår för allt i världen inte hur någon kan skicka en sådan kommentar. Försök att strunta i den. Fokusera på de fina kommentarerna. Kramar till dig och din familj ändå ifrån norra sverige.

Anonym sa...

lägg inte energin på något negativt nu sabina, strunta i sådana idioter som absolut ej är värd en endaste tanke. blir så ledsen, tårarna rinner ner från minna kinder när jag läser ditt inlägg. varför varför???? du som har haft det så jobbigt. hoppas resan blir världens bästa resa. miljoner styrkekramar från karin

Anonym sa...

- vill tillägga att jag tänker på dig i denna svåra kamp och har dig i mina böner kram karin

Monica sa...

Jag hoppas resan blir den bästa någonsin och att du klarar av den utan allt för ont.

Anonym sa...

Bästa Sabina,
jag är också med dig, anar vad du/ni går igenom eftersom jag mist min man i samma sjukdom. Fasan var oerhörd, men jag ser så mycket kärlek och visdom, mognad, hos dig. Du har verkligen gjort allt för att dina barns framtid ska vara så bra som det bara går, och du har själv levt i kärlek. Jag tror nog att vi fortsätter i en annan dimension. Min man är alltid med mig, jag är fylld av hans kärlek.
Med värme,
anna

Minna Reyes sa...

Hej Sabina!Som jag tidigare sagt så tror jag på positiv energi och det har och får du i massor av kända och okända så tvivla inte en sekund att inte mirakel sker!? För det gör det,och kommer att göra ska du se.Du är låååångt ifrån klar på denna jord...Din vän Mimmi

Anonym sa...

Lyssna inte på elaka människor utan empati, de är inte värda din tid! All styrka till dig. Läser din blogg varje dag och förundras över din styrka. Hoppas du får en toppenskön resa med dina kära.
//jenny

Linda-Marie sa...

Vill bara tacka dig för du har fått mig att omprioritera mitt liv. Från att alltid sett det dåliga i allt som händer och nedvärderat mig själv har jag nu börjat att se livet med andra ögon och t.o.m. försöker få personer som klagar att se saker på ett annat sätt.

Jag kommer aldrig lägga mig i ett solarium igen bara för att känna mig fräsch, aldrig sola utan solskydd. Kommer börja tänka på vad jag äter och röra på mig och framförallt tänka goda tankar, där tror jag bra hälsa kommer ifrån. grunden.

kunde jag bara få en enda önskan uppfylld här i världen så vore den att kunna hjälpa dig för DU har hjälpt mig.

nu hoppas jag att du och din familj får en lugn semester där du kan kanske kan tänka mindre på det sjuka och få njuta i värmen, vatten och god mat.

stora varma kramar och massor av kärlek!!

Anonym sa...

Sabina! Så du måste kämpa, ja du har ju inte något val. Men vilken otrolig styrka att kunna ordna mitt i kaoset, att vara så stark som du är är helt otroligt.

Sedan till den otroligt elaka hemska människa som fällde de horribla uttalandet...Detta kommer du att få bära med dig resten av ditt liv, och den dag du inser hur du har sårat kommer inte att vara rolig.SKÄMS!!

Sabina, jag känner dig inte men som så många andra önskar jag er alla en riktigt härlig resa
FÖR DE INSAMLADE PENGAR SOM FOLK FRIVILLIGT HAR SKÄNKT DIG!
(detta sista var tillägnat den "hjärtlösa" som tydligen även hon/han läser om din kamp)

Kram från
Anna-Lena i Luleå

Anonym sa...

Hej Sabina, vad förbannad man blir på bemötandet som du fick på sjukhuset, de handlar så amatörmässigt!!!! och vidare undrar jag vem som lämnar så ondskefulla kommentarer till dig. Denna människa måste helt sakna empatisk förmåga. Dessa människor brukar vara helt avstängda känslomässigt pga. att de har upplevt något traumatiskt som de ej har bearbetat. Därför projicerar (överför) denne sina jobbiga känslor på dig för att han/hon inte orkar att hantera/behålla dom. Ett tips till denna person: SÖK HJÄLP och sluta tracka andra människor. Ta inte åt dig, denna människa kanske även är avundsjuk på nåt sätt. Det man ger får man tillbaka........... Synden straffar sig själv till slut, om du vet vad jag menar.

Jag önskar dig allt gott och hoppas ni får en underbar resa.

Hälsningar Mia (Samahs mamma)

Marre sa...

Kan tycka att svängarna i ditt liv är lite väl häftiga. Förstår faktiskt om du klappar ihop - för det skulle nog de flesta göra. Önskar att du kunde få en helt perfekt resa men takarna finns väl där hela tiden trots allt.
Det är fruktansvärt orättvist!
Kram - Marre

Anonym sa...

Brukar läsa din blogg men aldrig kommenterat.
Tänker på dig och din familj och hoppas trots allt att ni får en skön och avslappnande semester.

viveka sa...

Finns alltid idioter. bry dig inte om vad den personen skrivit och ägna dig åt de andra fina kommentarerna. Fastnade verkligen för din blogg och tänker på dig och din familj. tänkte fråga om det är okej med dig om jag lägger in en länk till din sida. Tycker att du är otroligt stark, och verkar vara en underbar person.
Hoppas ni får en skön och fin resa!! massa kramar till dig

Stensland sa...

För några veckor sedan hittade jag hit. Har inte kommenterat förut. Hoppas att ni får en oförglömmlig resa trots fruktansvärt besked.

Miriam sa...

Kära Sabina. Jag kan inte nog förklara för dig hur ledsen jag är över det besked du fick idag.. Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Jag pratade med syrran för ett tag sedan och hon sa att hon visste att din blogg fanns men att hon bara inte klarar av att läsa den. Men jag kan dock tala om för dig att jag vet att hon tänker på dig och att hon har gråtit många tårar, precis som jag för att detta har drabbat dig. Inte trodde vi då att det skulle gå åt det här hållet.. Åk nu och njut av din resa, ta hand om dig själv och lev livets goda ting. All kärlek. Miriam.

Lotta vimmelmamman sa...

Hej Sabina
Undrar om du vill gå på Pinocchio premiären 14 februari med barnen? Kanske kan fixa biljetter. maila mig
Kram Lotta/vimmelmamman
lotta.gray@aller.se

Anonym sa...

Låt inte EN elak kommentar skymma alla de fina ord som vi andra skrivit till dig här.

Tårar i ögonen efter att ha läst ditt inlägg, mest rörd över den enorma styrka du visar.
Kämpa!

Önskar er all lycka på resan...

Gittan sa...

Hej Sabina!

Tårarna rinner ner för kinderna, du behövde verkligen inte mer nu... önskar dig och familjen en underbar resa, det är ni så värda.

Många, många kramar från Gittan på "förlaget"

PS Skickar fler böcker till tjejerna.

Malin sa...

Skickar styrka, hopp och tro! Malin

jaana sa...

Wow, blir så tagen... Vet inte vad jag ska säga! ...

Anonym sa...

sitter här och läser om ditt besked och får en klump halsen.jag är med min hudtyp och massor brända axlar och kinder som barn i riskzonen och ska nästa vecka ta bort en födelsemärke som börjat göra ont och jag känner mig väldigt nervös, så att läsa din blogg är väl eg det sista jag borde göra.

vill skicka en stor kram och säga att jag tänker på dig och din familj och jag håller tummarna för ett underverk..dom dyker upp ibladn när man som minst anar det och jag hoppas på ett för dig

marie

Anonym sa...

Kork skallar finns det viss gott om!? Ägna inte din tid att tänka på dem , ta till dig alla fina värmande kommentarer du får ! Sen blir jag SÅ himla upprörd och ledsen att du inte blev bättre beh på sjukhuset, du har ju nog ont . Suck!
Så heja dig och ha en alldeles underbar resa där ni får samla på minnen ! kram kram (ps vad är pengar mot hälsa, hmm ingenting tror jag .....men det har väl inte korkskallen fattat! )Ha det så bra det bara går......njut av stunderna!

karin sa...

hej sabina! har bara läst din blogg ett par veckor. skickar styrkekramar och tankar. hoppas att ni får en underbar fin KUL resa!!! och jag hoppas och tror på behandlingen. STYRKA!!! DET SKA GÅ!!!

Pia sa...

Skickar tusen tusen och åter tusen styrkekramar!! tänker på dig varenda dag!! Ditt livsöde har gripit tag och håller sig fast...

Massa kramar från mig och min familj. / Pia

Anonym sa...

Som jag tidigare nämnde skickade ja på fyllan till fel jävla blogg! Samt att en ip-adress inte betyder ett dygg då man kan dc ladda ner ett program som byter ip hela tiden o kan även ta upp vilken ip jag vill! Hamnade på fel jävla blogg men skitsamma!

Anonym sa...

Du anonyma typ som sitter och kommenterar på min lilla systers blogg...

Istället för att lägga in ytterligare en dum kommentar så kan du ju prova med att be om ursäkt för att din idiotkommentar hamnade på fel blogg och sen kan du ge fan i kommentera mer här.

Anonym sa...

Lycka till!!

Anonym sa...

Om du inte är läskunnig så skrev jag sorry! och förklarade varför,hamnade på in på en fel länk! o hamnade här!

Anonym sa...

Sabina, försök att inte bry dig om den IDIOT som skriver idiotiska kommentarer, och sen försöker ursäkta sig med att h*n skickade till fel blogg. Har man någon råg i ryggen ber man om ursäkt och förpassar sig omedelbart härifrån.

Angående ditt nedslående resultat av MR röntgen, jag hoppas du kan njuta av er efterlängtade resa trots allt. Vi är många här ute som tänker på dig och dina nära och kära. Många kramar Camilla

Sara sa...

Styrke kramar i massor. Låt dig omslutas av dina nära nu på din resa. Sen fortsätter din kamp och vi följer dig på vägen. Det svåraste man gör i livet är det du nu går igenom men så som du gör det. Fantastiskt modigt och med sådan enorm omtanke om de dina som blir kvar här. Du har gjort allt du har kunnat. Du verkar vara en fantastisk människa och jag tänker på dig ofta ofta. Jag arbetar på ett hospice ser döden varje dag. Jag är glad för varje dag jag får vara frisk. Din blogg öppnar ögonen hos människor. Alla måste bli bättre på att ta vara på det lilla i vardagen. Kram Sabina./Sara

Lotta/vimmelmamman sa...

Sabina . Jag glömde. Jag har skrivit ett helt inlägg om dig idag på min blogg. inlägget "perspektiv"
och hör av dig om bio-biljetterna!
Kram Lotta/vimmelmamman

Bloggtipsarna sa...

Vi saknar ord men hoppas att ni får en underbar resa trots allt.

I vår blogg skriver vi om dig idag.
http://bloggtipsarna.blogg.se/2009/february/lat-aldrig-livet-vanta.html

anna sa...

hej vännen.
Har tänkt på dej hela dagen och grubblat över hur illa det egentligen kan bli. och kommit fram till att det MÅSTE stämma, det är alltid mörkast före gryning.
Nu är det så mörkt det kan bli, men då vänder det. nu ska du ut på en härlig resa och sen börjar behandling igen och den kommer funka så bara är det.
Så nu gäller det bara att se framåt. många kramar till dej!
anna

Linda sa...

Vill bara lämna en kram...sänder dej all den styrka och all den energi jag har! *kram*

Donna sa...

Sabina,fy vad du får gå igenom hjärtat!! Först den plågsamma behandlingen och sen idiotens kommentar....Åk iväg med dina nära o kära och kom tillbax med full av krafter... Jag tror på dig,du fixar det här,du måste!! Har mina tankar hos dig ser fram emot att ses :)...Världens kramar gumman/Donna

Rospiggen sa...

Men hur farao kan man skriva så där??? Jag är chockad! Har den här personen inte sett aftonbladetlänken med dig? Eller sett bilderna? Eller ens läst texten??? Herregud!

Nä, usch, Sabina. Jag är verkligen ledsen för din skull, det är så fruktansvärt hemskt och orättvist och nä, jag kan inte uttrycka nog med ord för att delge min medkänsla. Vilket hemskt besked du fick!
Jag hoppas ändå att du får njuta av resan, vara nära dina kära och ha en fin tid med dem. Tänker mycket på dig och hur du har det. Tycker bara det är så tråkigt, du är ju så ung!

Henrietta sa...

Stora läkande kramar till dig fast att jag inte känner dig!!

Rosvikstjejen sa...

Kära Sabina! Det finns inte ord för alla dumma och elaka människor där ute. Fega människor finns det gott om tyvärr.

Jag är så himla ledsen för din/er skull. Vilket himla tråkigt besked.

Jag lider med er.

Åk iväg nu och njut av er semester.
Stora kramar

Sanna sa...

Din jävel som skrev så där till en så utsatt människa. Jag önskar dig dödlig cancer själv idiot. Blir så jävla arg!!!!!!! Den dagen du drabbas av något sådant här då kanske du håller klaffen och inte sparkar på den som redan ligger. Skäms människa utan hjärta.

Anonym sa...

Skickar dig en kram. Jag önskar det fanns något man kunde göra för dig. Du och din familj finns i mina tankar och mina böner.
//
Ingela

Anonym sa...

Nej, fy att det finns så hjärtelösa människor, jag blir helt stum. Och som om du inte har det tufft nog ändå Sabina, men ge inte upp!! Mina tankar är hos dig varje dag.
Många kramar till dig fantastiska Sabina!! Kramar från Jessica i Malmö

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 276   Nyare› Senaste»