18 november 2008

TISDAG

JAG ÄR TRÖTT!
Julia och jag är oftast uppe med tuppen, nånstans mellan 05-06. Sover dåligt nu med mycket svettningar!

Idag var det dax för healing och fick även lite råd och tips från en kvinna som nu mera är frisk från cancer! Man ska tydligen äta en del mineraler och dricka ett speciellt te samt hålla sig ifrån socker och kolhydrater! Vi får väl ta och fundera på hur jag ska lägga upp kosten men de får bli efter resan!!!

Sen träffade jag upp boksyster på lunch/fika i stan, åt en hälsotallrik för att sen kunna unna mig en lussebulle......är ju helt såld på den bullen!

Hann precis hem till Julia kom och sen även Melli. Även Henry kom tidigt idag och det blev middag, hårtvätt och kortspel! Soffan mesta dels för mig för jag är trött, super trött! Magen sisådär och huvudvärk bjöd kvällen oxå på!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Skickar en liten kram och hoppas att du får sova bättre inatt!!

Anonym sa...

Piggekram till dig!!

Anonym sa...

Du kanske skulle ha lämnat barnen här hos mormor och vilat upp dig riktigt innan resan. Jag vill ju att du/ni får en minnesvärd besök i N.Y och då hoppas jag att du orkar med lilla systers program.
Styrkekramar från mamma

Anonym sa...

Håller tummarna så att du mår lite bättre innan avresan till NY!! För det är du verkligen värd!

Många varma kramar

Linda sa...

Massor av kramar till dig och hoppas på att du får sova lite bättre om nätterna.

kram Linda (som kikar in här lite då och då)

Anonym sa...

Gumman! Ligger oxå på soffan... och kom nu på att jag skulle påminna er om att kolla så ni har maskinläsbara pass! Det måste man ju ha för att komma in i USA. Vi hörs snart. Min kollega skulle till NYC i helgen o hennes kille kom ej in pga det trots att hon som vet att det är ett krav hade glömt det :( Hmm KRAM K

Anonym sa...

Ja man är nog villig att prova det mesta när man är sjuk.
Jag skickar många många kramar till dig.