19 november 2008

ONSDAG

Som varje Onsdag var det dax för provtagning och omläggning ( den på rumpan samt en på ryggen ) på VC. Jag är så glad för min port så jag slipper bli stucken, emla på den och det känns inget! Och eftersom jag inte fick nått samtal från mottagningen blir det full dos behandling imorn.

Min goa vän från Kalmar var på besök och fick hänga med på lite olika besök bla laga en nagel ( haha vilket problem ) sen tog vi en lunch / fika i sumpan ( fanns inga lussekatter ) och sist men inte minst hämtade vi Julia och åkte till Toys. A ville köpa en tidig julklapp och Julia valde med omsorg ( laban tallrikset samt Teletubbies docka ) Melli fick pengar till sin förtjusning! Vi åt middag hos mamsen och Melli blev kvar där! En mycket trevlig dag då jag fått må helt oki, magen hållt sig lugn, ingen huvudvärk och 16st betapred intagna! Nu börjar ner räkningen........fredag morgon drar vi!

Jag ska titta på Himlen kan vänta själv ikväll, Henry är på skoj med jobbet, få se hur de känns! Har inte tänkt så mycket på sistone om vad skitsjukdomen kan göra med mig utan levt i nuet, vilket känns skönt! Har en man från Göteborg som jag mailar och msn med som oxå har malignt melanom och som jag pratar ofta med samt boksyster, vi alla lever i en oviss värld och försöker alla hitta sätt att klara vardagen.

Ha ha inser att de bara är onsdag och Greys ikväll, himlen får vänta tills imorn ju! Ja man e inte helt med!

6 kommentarer:

Sanna sa...

Att leva i nuet är ett sätt att orka med och det är härligt att du gör det!!!
Snart åker du jag vill ochså komma med och se NY har ju aldrig varit där!! hur länge blir du borta??
KRAMISAR sötnos!!
PS.Vilken härlig dag ni verkar ha haft!

Helen sa...

All kraft och styrka till dig, det är en konst att leva i nuet, tror att bara dom som måste gör det helt ut...
kram Helen i Skåne

Helena sa...

Haha, jag har riktigt läskiga ögon i vissa ljus kan jag tala om, som rakt ur någon skräckfilm. Vet inte riktigt varför men när solen lyser i en viss vinkel ser det ut som om de är självlysande...

Håller med dig om att det blir svårt att hålla sig vaken till Greys, tidiga mornar suger verkligen nu tycker jag och för dig måste det vara ännu värre som har en kropp som måste kämpa också. Om vi inte bodde så långt ifrån varandra kunde vi skicka in alla våra barn i ett rum att roa varandra där vid femtiden så kunde vi fortsätta sova ;)

Låter som att ni har haft en mysig dag och vad skönt att du mår rätt ok, jag hoppas att det håller i sig hela resan!!

julia sa...

Aldrig fel med besök från vänner från andra delar av Sverige =) Åh vad kul för er att komma iväg, hoppas verkligen att resan blir helt fantastiskt underbar"!!"

Kämpa på!
kramar

Soffie sa...

Men vad härligt med NY när sticker du dit?
Det är en stad jag ska se innan jag dör har jag lovat mej själv,
Vad skönt att ha fler att prata med om samma sjukdom då kan man bolla lite skit,
ha en goo kväll framför tv:n
Så vackra kort du visar här idag!

Kajsa sa...

Hej!
Hoppas du har haft det bra idag. Är det imorgon ni åker till NY? Hoppas ni får det kul! Jag ska också se Himlen kan vänta ikväll. Såg det första gången förra veckan och det känns viktigt att se det. Då blir ens egna "problem" så små... Hoppas du får må bra! Har du kommit på nåt bra med avståndet mellan blogginläggen än förresten? Kramar Kajsa