6 november 2008

TORSDAG2 års dagen!
Kan inte låta bli att känns mig lite ledsen idag! För 2år sedan ( bilderna ) hade jag livet. Jag var i otroligt bra form ( ca 12kilo lättare än idag )och hade ett jobb jag trivdes med så bra! Livet lekte med andra ord...... .
Den dan förändrade hela MIG och hela livet. Jag minns när jag satt hos läkaren en kvinna och hon berättade och sa att jag redan nästa morgon ska få komma till plastik och en op kommer ske snarast. Jag blev helt paff, minns att jag gick därifrån, skickade några sms och sen vidare till jobbet och körde en klass sen på kvällen var jag och fixade naglarna. Minns att jag sa till Diana ; jag har fått hudcancer!
Nöjd med att hela familjen inkl Kalle sov till 06.30. Jag kände mig utsövd då jag somnat 20 i soffan & missat Greys 21. Efter alla åkt fick jag lite ego tid innan det var dags för beh. Mamsen körde mig och på vägen lämnade vi tillbax Kalle. Med blandande känslor! Han blev glad i allafall. Fick dela rum med ett äldre par som gnällde över att jag & J pratade. Suck! Men jag & J pratade ändå sen gick vi iväg ( med ställningen ) och käkade lunch. Sen när hon gått vilade jag och läste " snabba cash " börjar komma in i den nu, riktigt bra! Fick ju full dos idag!
Hem efteråt och vila, kände mig överkörd av ett tåg och magkatarr som sjutton! Julia kom hem och har nu både hennes och Mellis rum att röja i. Hon drar fram flera lakan och handdukar. Man hör att hon leker de som händer i skolan med sina dockor och hon är en liten fröken. Hon frågade var Kalle var och verkar sakna honom trots att hon inte ville ha honom i sitt rum! Vid frukost imorse kunde Melli konstatera att de är för mycket jobb med en hund, bättre att låna en ibland. Tack för det nu slipper vi de tjatet.
Nu är allt pappers arbete klart och Familjen ska bli utvärderade den 14 och vi ska besöka dom den 16 hela familjen. Känns otroligt skönt! När läkaren frågade igår om allt de praktiska kring barnen var klart svarade jag JA. Han sa att de e bra kan du koncentrera dig på dig själv. Jag är ju en kontroll människa som älskar mina barn över allt annat och vill ju vara med och se till att allt fortsätter vara bra när jag inte kan vara med längre. Har även försökt / vart tvungen till att släppa flera läkarbesök med Julia till hennes pappa. Så att han lär sig, jag har ju tagit hand om det mesta tills nu. Försöker även se till att förnya alla tillstånd som går inför nästa år. Fick svar idag att de räcker om du ringer i Feb, hmm jag vet ju inte om jag kan de?? Kan jag få fixa detta nu? OK svarade hon! Busigt! Vilket kontroll freak man är!
Helg igen.....ska ha en ego dag imorn, fixa förstärkning och glitter på naglarna sen tänkte Lotta, mille och jag käka lunch på nått mysigt ställe kanske fullerö! Helgen bjuder oxå på lite mysigheter!
vc rekommendationer bär jag munskydd större delen av tiden utanför hemmet, ser lite lustigt ut och folk glor en del men jag är livrädd för att bli sjuk, få influensa. Jag har ju lite dåliga värden och vet att jag skulle bli kanon dålig!
Nu ropar Henry att dagens middag är klar! Tjingeling!

6 kommentarer:

Söderlund sa...

Du letar bara upp mig på bloggkoll. Söker bland bloggarna och tryck på "plus"-tecknet som kommer till vänster :)

Soffie sa...

Guud att få ett sånt besked,minns när jag va med Petra i Juni och hon fick beskedet bröstcancer fyy jag ville inte höra det ordet och ändå var det inte jag som drabbades.
Jag tänker på dej och hoppas du ska bli bra livet är så himla orättvist!
Å så vackra kort på er.
Härligt att titta tillbaka till,jag satt idag å drömde mej bort till varmare land så jag drömde mej tillbaka till Bali-90 guu va längesen det va!
hoppas du får en bra kväll

Helena sa...

Usch, jag kan inte ens tänka mig hur jobbigt det måste vara att tänka tillbaka och att tänka framåt...

Styrkekramar!

julia sa...

Hoppas att allting fixar sig till de bästa, förstår dig med att du vill ha allt fixat nu, ifall att. Det är en trygghet!

kram på dig

Sus i dus sa...

Ja det måste ha varit svårt att ta in den informationen!

Jag tror nog att jag själv inte skulle fatta den informationen om det vore jag! Jag menar att om man vid det tillfället inte känner sig så sjuk så tycker man väl inte man kan vara sjuk i cancer?

Sedan kommer det väl ikapp en antar jag?

Fick du då vid det tillfället veta att det var obotlig cancer också?

Ja att gå med munskydd måste vara bra nu med tanke på influensan som går!

JAg har verkligen haft en jobbig förkylning! 2 av mina tjejer här hemma inkl darlingen har en blodsjukdom som heter HS = Heriditär Sfärocytos och det ger ett dåligt immunförsvar så de blir lätt sjuka! Tjejerna fick Pneumkockvaccinet för ett tag sedan och det känns bra!

Hoppas att din dag har varit bra!

Kram Sus

Stellan sa...

Jag kommer ihåg att jag på min 2-årsdag av MM beskedet den 24 maj i år var glad att allt gått bra tills dess, ingenting tydde på någon spridning......, men ödet ville annorlunda och nu ligger jag här på Sahlgrenska på min första cellgiftskur.