14 november 2008

FREDAGJulias önskemål var ju att åka till Öppna Förskolan och hälsa på! Jag och Julia har ju gått här sen Julia var 2 månader och Agneta och Lynda har ju följt Julias resa. Varit ett enormt stöd för oss! Så det är med glädje att komma tillbaka hit och njuta av sångstunden och bara atmosfären. Julia stökade på och trivdes. Det var med små tårar i ögonen vi lämnade kyrkan och åkte till skolan. Det var jätte jobbigt att lämna en ledsen tjej men jag vet ju att hon har det bra. Dessutom är det kortis idag och sen hämtar vi henne vid lunch på söndag.
Jag har pratade med flera om min ångest att lämna bort Julia men alla säger att jag måste tänka på Melli, hon behöver oxå min tid. Så ikväll e vi bjudna på tjejmiddag hos P och My 12år, våra förra grannar som flyttat en bit bort. Och imorn kväll ska vi till M & A med Matilda 12år så de blir en riktig Melli helg!
Mamsen var just här med lussebullar och vi tog en fika och pratade jul och julklappar!!
Sen fastnade jag framför reprisen av " himlen kan vänta" fast jag hade bestämt mig för att inte titta. Men man hittar ändå bra meningar och de som sägs är ju sant. Det som känns lika är att alla vi lever livet nu och kan hitta glädje emellanåt.
Igår hade vi en snyft kväll och rensade lite tankar, Henry har ju fokuserat en del på framtiden men vi har nu stenhårt bestämt oss för att leva här och nu!! Jag finns här nu och jag mår bra! Så om 1 v drar vi och har en super resa. Min mage var katastrof inatt men känns faktiskt något bättre nu!! Skönt att man får lite break.
Man kan maila till mig genom att trycka på det lilla kuvert nere under kommentarer, då kommer de bara på mail och inte bland kommentarerna.

7 kommentarer:

Helen sa...

önskar dig en bra helg och att du lyckas leva i "nuet", jag tror att du kan det, försök att göra det som är för dig och vara med dem som ger dig något, vi lever som sagt här och nu.
Kraft och styrka till dig
kram Helen - bloggvän

Anonym sa...

Vill bara önska dig/er en skön helg! Hoppas magen lugnar ner sig och att du och Henry får en mysig helg med Melli.
Självklart ska du leva i nuet! Ingen av oss har några garantier hur länge vi lever, vare sig vi har några sjukdomar eller inte.
Det jag skulle göra om jag blev dålig, är att skriva "låsta" böcker/anteckningar till barnen med tankar och om kärleken till dom och minnen som vi delar. Då får man ut det som oroar en mest, att när man väl är borta att dom glömmer en, att dom inte har en som kan berätta om saker och ting. En bok dom helt enkelt kan ta fram när mammalängtan blir stor. OCH som sagt; man skriver i den när man känner oron och ångesten komma, i övrigt i nuet.
Nej, jag kanske inte är rätt person att ge råd och tips. :)

Som sagt; ha en skön helg och NJUT!

Kram! /T

malin sa...

Finns så mycket jag skulle vilja säga, men har svårt att få mina tankar i text så att det blir begripligt! Du berör mig så djupt, och jag önskar av mitt hela hjärta att jag kunde göra något för dig! Kramiz Malin

Sanna sa...

Vill önska dig en underbar helg !!!! och fantastiskt att resa om en vecka måste säga att jag önskar att jag var så liten att man kundes stoppas ned i handväskan så jag kunde följa med har aldrig varit där men väntar med spänning på dina fina bilder och upplevelser.Kramisar sötis!!!

Soffie sa...

hoppas nu att magen lugnar ner sig och att ni får en mysig helg.
Kramar till dej

julia sa...

Fyy va got me lussebullar!!!! Blir riktigt sugen ju!
Hoppas att du känner dig ok när nis ka resa iväg, för det är vu verkligen värd!!!!!! Hoppas du får en bra helg!
Många kramar

Patricia sa...

Med tanke på att du har en full globen som tittar på dig.. Fatta 13300 besökare..!!! En hel GLOBEN!!! Nu klämmer vi i globen sista tusenlappen i insamlingen till Minne av Madde. HÄNG PÅ!!!!