8 november 2008

LÖRDAGSnart ska Mille med familj till Thailand, hur ska jag klara mig utan lill prinsen i 2v. Ska dit imorgon och tanka upp mig.

Somnade 21 igår ( sorry darling men du fick zappa ifred ) och vaknade inte förrän 08.30 imorse. OTROLIGT! Men tror både jag & kroppen behövde de. Efter en lång, god mys frulle åkte vi till gymmet. Jag pumpade med P,C och M. Henry ville köra eget race men lovade att pröva nästa gång. Men idag var det tungt, kanske för att jag inte körde förra lördagen eller för att jag fick full dos?? Jag vet, jag e lite galen, men tror ändå på nått sätt det är bra att vara igång lite och vill ju inte att skitsjukdomen ska få ta över helt!

Sen åkte vi och inhandlade nya julgardiner och lite annat till första advent, då allt ska upp. Vi åker ju iväg innan precis så då känns de bäst att vänta men lite ivrig e jag nog allt!

När vi kom hem och ätit lunch kände jag mig helt slut, har ju bara mig själv att skylla på men de fick bli soffan. Och jag ligger kvar ännu.................

Henry gjorde en super god och enkel fiskgryta som han bjöd på till en sliten tjej.

Har fått ca 5 nya tumörer vid ljumskarna, antar att det finns lymfar där med. Känns lite jobbigt att man endast ska göra DT på thorax och buk men det var ju lungorna som var det intressanta nu. Samt att de ända som saknas på mig är äpplet i munnen så e jag färdig för julbordet!!! Skämt å sido men jag e så j-la kortison svullen nu, inget kul! Och rödblommig i ansiktet.................

Nåja färdig gnällt! Här blir en lugn & skön lördag kväll.......................Tjingeling!

7 kommentarer:

Söderlund sa...

Det kommer det kommer.
Är du så nyfiken? :) Hihi

Sus i dus sa...

Åh vad jobbigt med kortisonet!

Vad snällt av din Henry att lagat till maten!

Kram Sus

Ps. Snygga naglar Ds.

Alexander Wemmerdahl sa...

Hej Sabina! Ett livet svar till dina egna frågeställningar på dagens inlägg, det finns mycket lymfkörtlar i ljumskarna. Förmodligen är det eventuellt bara dom som svullnat upp efter din senaste behandlig. Hoppas allt kommer gå bra för dig! Alex

En häxa på vift sa...

Jobbigt att känna sig så uppsvullen. Jag är puffig på morgonen också men det är ju bara pollenallergi och ganska lätt att stå ut med. Hoppas du får en jättefin söndag ialla fall, spännande att ni snart får åka iväg till NY. :)
Kram

Big mama sa...

Din kämparanda lyser så starkt härinne på din blogg. Härligt.
Tack för dina ord på min sida.
Kram!

Malin sa...

Kikar in och önskar dig en fin & härlig söndag! När var det ni skulle ut och resa? PS:Snygga naglar har du också!!

Kramiz M

Anonym sa...

Hej
Visst längtar man efter advent och juletiden, så mysigt.
Låter annars som att du har det bra, du är ju bra på att ta fram dom goda sakerna i vardagen, och förresten känn dig inte gnällig självklart måste du ju också få prata om dom jobbiga sidorna i ditt liv.
Fortsatt trevlig helh
Hälsningar U