20 november 2008

TORSDAGBytes dagen här igen! Julia packade med sig halva rummet till pappa och var allmänt nöjd! Jag plockade ihop lite saker Melli ville ha med. När Julia åkt städade hennes och Mellis rum fint!
Kl 10 plockade jag upp P och två lussekatter som skulle med på behandlingen. Tycker det är mysigt med sällskap då tiden går mycket fortare. När hon gått åt jag lite medtagen lunch och strax efter kom dossyster. Vi hamnade i samma rum ( efter lite övertalning ) och tog glatt emot våra gifter. Fick kika hur de går till när dom sätter nålen och det var lite otäckt. Mycket skratt och tankar delades innan det var dax att gå hem. På väg hem mötte jag mottagnings sköterskan som gav mig en remiss samt talade om att röntgen svaren kommit. Hmm ingen läkare fanns tillgänglig men hon lovade att nån skulle ringa mig ikväll eller imorn innan flyget går ( 09.00 ). Än så länge har ingen ringt så jag får väl se imorgon bitti men tycker det är dåligt att man inte förstår hur jobbigt de är med denna väntan......... Jag tror iofs att det inte kan ha hänt så himla mycket på denna korta tid och att dom i lungorna inte växt mera! Hoppas och ber för det!
Förresten så har jag fått kontakt med Fadde igen som jag jobbade ihop med för ca 15 år sedan. Vi skulle ta en fika när jag kom hem och jag skulle få hans bok! Han blev berörd och tyckte det var jobbigt att höra att jag blivit sjuk. Han minns ju den livsglada Sabina från förr. Jag har alltid gillat den mannen, så skön på nått sätt.
Nu är väskan packad och dollarna växlade, längtar sååååå mycket!
Men magen är KATASTROF!! Jag har såååå ont i den och den är svullen ( gasig ) så det ser ut som det ligger en Benjamin i den! Brukar säga de till Henry att så här skulle jag se ut med bebis i magen. Men de får gå helt enkelt för nu drar vi om mindre än 12 timmar!
Får se om det blir nått bloggande därifrån annars blir de uppdatering hemma sen.

9 kommentarer:

Marie sa...

Hej Sabina!

Ha det så jättebra i New York.
Tänker på dig.

Kram Marie

En häxa på vift sa...

Ha en superbäst resa därborta!!!
Kramar

Jennie sa...

Ses i morgon!!!!!!!! Ska bli så kul!!!!!! Kramis

Anonym sa...

önskar dej nu en FANTASTISK o ROLIG resa till NY ,( vi har varit där å det är såååå häftigt ) å hoppas naturligtvis att du får ett "bra" svar innan du åker , tänker på dej å önskar dej allt gott , STOR KRAM till dej från Dossysters ma o pa

jenny sa...

Godnatt vännen.
Hoppas verkligen resan blir sååå bra,njut av staden & varandra.Hälsa lilla syster & mannen din.Ses när ni kommer hem,spännande att få höra allt.Håller tummarna så för att rtg ser ok ut,hoppas hoppas. godnatt kramar från mig

Sabina sa...

ÅÅÅåå trevlig resa. Jag ska hålla tummarna för dig och din mage, aldrig kul att flyga med dålig mage.
Kramkram

julia sa...

Skönt med lite sällskap =)
Håller alla tummar ja kan komma åt nu att din mage ska bli bättre, hoppas ni får en helt fantastisk resa till NY!!!!

kramar

Anonym sa...

Ha en fantastisk resa till New York!!
Valeska

pc sa...

hoppas verkligen att ni har en bra tid nu när ni är iväg. Det är skönt att åka iväg ibland och bestämma helt själv vem man är skall vara..

kram till dig