26 november 2008

ONSDAG
Hemma igen!
Tänkte börja med dom goda nyheterna!
Fick just ett samtal från läkaren G att min röntgen visade oförändrat!!
Inget nytt och dom jag har är samma storlek på.
Vilken lättnad, nu kan jag andas ut i jul!
Man är så otroligt beroende av såna här svar, allt liksom hänger på hur det ser ut inuti kroppen. Jag har fortfarande en spridning utanpå och den i nacken är större än någonsin men dom känns inte livshotande som levern och lungorna gör. Har ju läkarbesök på tisdag nästa v och får väl fråga om nacken då! Nu vågar jag släppa fram jul stämningen och har bestämt att december månad ska bli en mys månad......
Tyvärr så påverkas man av mycket i sin omgivning och min dossyster står mig nära och hon har ju fått sluta med en medicin och det oroar även mig. Vi kör ju liksom våra kamper ihop och jag hoppas så innerligt att hon får må bra och svarar på sina mediciner.
Nu till resan!
Jag känner en sån otrolig lycka och har haft de super bra! Jag lämnade min cancer och all oro hemma, och det funkade! Jag har skrattat och fått mått så bra på resan. Glömde ta mina mag tabletter och kände inte av magkatarren nått ( de tyder ju på att mycket är psykiskt ) och magen har skött sig. Däremot har jag varit trött och orken varit lite si så där men även de har man ju glömt bort på dagarna när vi haft fullt upp. Vi har tagit vara på dagarna och sett de man ville se typ Empire state building ( häftigt att se utöver hela NY från ovan ), frihetsgudinnan, central park m m. Men framför allt alla butiker!! Vi har gått från första avenyn till sista och kollat in allt. Även om jag inte shoppar allt jag ser är de så kul att gå och titta på allt. Hittade faktiskt inte så mycket till barnen som jag önskat men men. Till mig själv är jag nöjd blev lite av allt och trots att det inte är så billigt så lyckades jag göra kap! Maten lyckades vi så där med, fanns liksom bara snabb-skräp mat och dessutom svin dyrt! Träffade ju Jennie och A en del men det var svårt att få ihop de när alla ville olika saker. Men på lördagen var vi ute och käkade middag ihop, men klubben senare fick ja skippa för jag var sååååå slut! Hotellet var kanon, låg på 49st och mitt i smeten, nära till allt.
Vi landade 07 imorse och jag åkte raka vägen till VC och tog mina prover sen hem och sov en stund. Snart ska jag till Pernilla på glögg-mys! Trevligt och träffa tjejerna och snacka lite, imorn kommer ju mina älsklingar och det är behandling!
Vet inte riktigt vad jag gör för fel men jag försöker lämna lite plats mellan raderna men de funkar inte, därav att allt ser så hoptryckt ut......sorry!10 kommentarer:

peter w sa...

Välkommen hem babe! Skönt att höra att du kunde njuta av N.Y.!
KRam P

Anonym sa...

Skönt att allt gått bra! Använd kommandot (br) byt ut () mot < >, du kan göra flera under varandra för bredare avstånd mellan styckena. Välkommen hem! Kram Kockis

Helena sa...

Välkommen hem och vad himla skönt att allt gått så bra och att tumörerna inte blivit större!!

Massor med kramar från mig

Big mama sa...

Välkommen hem igen!
Härligt att din resa var så lyckad! Har tänkt på dig en hel del. Är så glad för din skull över det glada beskedet. Kramar!

Pernilla sa...

Jättetrevligt att ha er här ikväll och roligt att höra om resan. Få se om vi kan åka ihop till våren.

KRAM

2anewlife sa...

God kväll.

Så kul att ni fick en lyckad resaoch att du kunde lämna skiten hemma.
Ja man lever länge på de, iblnad små, positiva beskeden. de gör att man orkar lite till.

Många många kramar till er.

pc sa...

underbart att höra att din/er resa var bra. Jag var själv i NY i våras för första gången och älskade staden.

Att höra om dina provsvar var ju julnyheter...

kramar

En häxa på vift sa...

Härligt! New York är ju verkligen en fantastisk stad. Jag skulle inte alls ha nåt emot att bo där men maken vill inte så det lär bli nån av de varmare staterna då, typ Arizona eller nåt sånt, det går det med. :)
Skönt att läkarbeskedet var så positivt också, andningspaus över jul låter ju helt klart som en bra grej,

Kram!

Soffie sa...

Men grattis till att tumörerna ej har växt guu va skönt,
Välkommen hem !
å du vilka underbara foton å vilken resa ni har gjort,
guuu va roligt,
må så gott,mysigt med glöggkväll,mmmm

julia sa...

Åh vad skönt att tumörerna inte blivit störrr!!!!

Härligt att höra att resa varit bra, de va verkligen du värd!!!

många kramar