28 november 2008

FREDAG

Kortison piggheten höll i sig även inatt och det blev inte många timmars sömn. Men när man blir väckt av en pigg och glad liten tjej kan man inte bli annat än glad! När Melinda och Henry åkt tog Julia och jag en lång frukost och satt med ljus och njöt. Sen kom mamsen och hämtade oss för vidare färd till Astrid Lindgrens sj. Tack för att du ställer upp och kör mig hit och dit, det uppskattas verkligen! Möte upp barnens pappa och gick på kontroll med Julia på Endokrin mottagningen. Fick rejäla lovord som att hon utvecklas så bra. Hon hade vuxit 2cm och inte gått upp nått vilket är super bra för henne! Vi fick lite nya intyg och en tid för Melinda på onsdag nästa vecka. Bra då får vi kolla upp henne med och lite rådgivning.

Lämnade Julia på skolan och åkte sen och handlade det sista för julbaket imorn, är livrädd för baciller så munskyddet sitter på och jag är snabb in och ut! Hann bara reda ut lite missförstånd med vissa innan Julia kom hem. Jag känner att jag är oerhört känslig nu och vill bara att alla ska vara sams nu! Men jag måste säga som jag känner och håller inget inne även om det kanske sårar vissa!!! Men det här ska nog ordna sig till de bästa.....

Fredags middagen försöker vi alltid lyxa till lite med godare mat och lite gött till Idol. Julia hinner knappt få i sig middagen innan hon sover, så morgonen blir tidig även imorn.

Idag fick jag även möjlighet att prata med S fru A som oxå går igenom samma sak som oss ( S har oxå malignt melanom ) och det var skönt att få ventilera med henne. Jag hoppas att han ska svara på sin behandling nu!

Idag är jag trött och hoppas natten ska bli lång och utvilande.....

10 kommentarer:

Anna sa...

Jag tyckte det va jätteskönt att prata med dig me´ Nu sitter vi o väntar på Idol-resultatet sen ska det bli skönt att lägga sig! hoppas du sover riktigt gott inatt!! Kram

Anonym sa...

hej
vill bara säga att jag tycker du är fantastiskt. följer din blogg och blir så berörd. kram a

KOCKIS sa...

Kikar in och önskar er en trevlig helg och mysig advent.
Sköt om dig och de dina
Kramar Kockis

malin sa...

Vaknade som du tidigt idag och tänkte att jag kunde läsa på din blogg medans det varma morgonkaffet svalnat lite. Jag hoppas du sovit bra i natt och känner dig härligt utvilad för att möta en underbar helg! Själv laddar jag lite för att snart gå till mitt helgjobb. Ikväll blir det möjligen en fest om förkylningen vill ge med sig en aning. Vi får se. Var mycket trevligt att prata med dig igår, du är rak och ärlig och jag beundrar verkligen dit sätt att vara och se på saker. Du är en smart brud i lyxförpackning! Du är en lysande stjärna och en mycket bra mamma! Kom ihåg det!

Vi hörs i nästa vecka, pöss på dig och dina söta änglabarn från mig!

Borthy sa...

Tjena tjena. Är det okay att jag länkar till din blogg i min?
Tittade på ditt bildspel du har överst i bloggen, vilka fina bilder. Har du flygcert? Du verkar orka göra så många trevliga saker fastän du är sjuk och under behanling hela tiden.
Jag beundrar din förmåga att leva i nuet så fint, att beskriva hur du njuter av stunden vid frukosten! Hoppas hela din helg med baket och allt blir bra!
Kram

♥ Sanna ♥ sa...

Hej min vackra sötnos du har en utmärkelse att hämta hos mig.
KRAM

Soffie sa...

å vad bra att hon växt så din fina tjej!
hoppas du får en skön natt så du får lite sömn nu!
kramen

Malin sa...

Vad härligt bra det gick med din tös! mÅste kännaas underbart! Hoppas du fått en lång och välbehövd vila natt! KRamiz M

julia sa...

Vad skönt att utvecklingen går framåt för Julia! =)
Hoppas du haft en härlig lördag med mycket mys =)
kram

Jenny sa...

Hej Sabina:)))
Är helt ny på detta med bloggar men din är dt nått särskilt med.)
ja tycker du är underbar ock otroligt stark kvinna,
Jag beundrar dig för din livstyrka.
Ja önskar med hela mitt hjärta att du ska få mer tid ock mindre smärta.
1000 tankar till dig:))))))
Jenny fr Nykvarn