3 november 2008

MÅNDAG

Kalle 18 v en dvärgschnauser

Igår somnade jag typ 20 för jag hade ingen ork kvar. Drömde marddrömmar om att det var jag som låg på kyrkogården och barnen var där för att tända ljus! Urch inge roligt, får försöka och tänka på annat. Men svårt då tumörerna gör sig tillkänna speciellt den i nacken ( som är stor & svullen ). Färdig gnällt för idag!

Kalle hittade sin plats i natt i vårt sovrum och är så snäll. Melli var ute med han igår och imorse, hon har ju längtat så! Men de e ju helt klart mera jobb haha. Julia ville inte att han ska röra hennes saker ( hon va nog besviken att de inte va kalle-kompisen som skulle komma ). Jag vaknade 06 och gick ut med Kalle, de va riktigt skönt ute inte alls kallt. Vi tog en lång runda i skogen sen, riktigt skönt och kul med sällis.

En annan rolig sak är att jag satt här framför datorn och plötsligt kom det ett mail på facebook. Det var från en kille jag var tillsammans med för 17år sedan!!! Han undrade om det var den Sabina och om jag minns honom. Vi chattade på facebook och det känns alltid lite jobbigt att säga hur man mår så jag hänvisade till bloggen. Han själv skulle bli pappa i april och verkade må bra! Just i lördags när Lotta & jag var på promenad pratade vi om honom och skrattade då jag va helt galen på den tiden ( liftade till Uppsala för att träffa honom ) så hör man av han, ganska komiskt! Nåja min fm gick och sen har jag förrutom några rundor med Kalle legat i soffan och vilat, tror att biverkningarna är just trötthet.

7 kommentarer:

Soffie sa...

Å va söt han är Kalle,
du jag la mej å läste kl.20,00 igår å släckte lampan redan vid halv 10 det är tidigt för att va mej,jag tror mörkret och vintern börjar ta ut sin rätt nu,
jag är normalt en piggelin som är vaken till 1 på nättena,
Hoppas du haft en bra måndag och känner dej piggare nu!

Kockis sa...

Sicken liten sockerbit han är Kalle, inte alls som min 16 åriga månniskoKalle =) Bra att du försöker vila dig men jobbigt med drömmarna =(

Kram Kockis

Sanna sa...

Men sötis blir så förbannad när jag läser om dig och andra som kämpar och är så possitiva till livet och har ngt som inte vill försvinna så orättvisst, mäste läsa dina artiklar mm för jag vet inte riktigt vad för cancer du har vet bara att den är svår...
mardrömmar om döden är inte roliga har haft sådana själv när jag var yngre och då inte ville leva (med allt runt omkring ätstörningar familj mm) Du ser jag gnäller ochså men det ska vi få göra ibland tycker jag!!
Vad härligt med en promenad kompis! synd att du inte bor här i närheten så vi kunde promenera, skulle behöva det vill jag lova!!
KRAMISAR med massa styrka från mig!!
Ps hoppas att det var OK att jag länkar hit från min blogg!

Sanna sa...

Har nu svarat på utmaningen ;0)
PUSS

Malin sa...

Slutklagat? Du om nån har rätt att klaga, hur ofta och mycket du vill... Själv klagar jag, titt som tätt åt bara skitsaker... Otäckt med såna drömmar, men det är väl så att var dagliga oro kan ge sig tillkänna just i drömmarna.. Man bearbetar nog mkt när man sover tror jag! Hoppas, hoppas verkligen att tröttheten snart ger vika, och att du får mer ork i kroppen! Är det barnen som har hundträning? Blir kanske en egen i hushållet så småningom? Styrkande piggekramar i massor kommer här från de värmländska skogarna!

Söderlund sa...

Oj, är det så?
Då kanske man ska hoppa det med andra ord?

Kockis sa...

Nu är bloggen uppdaterad med tillagningsätt av dagens middag =) From nu kommer det finnas med när jag skriver middagarna...
Kram Kockis