4 november 2008

TISDAG














Jag är LYCKLIG!
Familjen har tackat JA! Och en stor sten föll från mitt bröst och nu kan jag andas ut.
Vi träffades på fika idag och hade ett tårfullt snack. Både jag & barnens pappa tycker att de känns så rätt. Så nu ska allt pappers arbete bara fixas och sen är de klart! Vi ska åka dit och hälsa på snart! Men jag känner LYCKA......
Kalle har varit så snäll men jag märker att jag tar ut honom hela tiden för att jag e rädd att han ska vara kiss eller bajs nödig. Vi var ute en lång sväng med Lotta & Mille på fm, kändes kallt & rått ute!
Nu ska jag iväg till Sahara och äta Libanesiskt mums med mamma, healing- kvinnan och hennes dotter som är jämnårig med mig och som jag ej träffat på 11år. Ska bli jätte trevligt och hoppas jag orkar hålla mig vaken. Jag & Julia vaknade 05.40 imorse och kvällarna är inte min melodi längre, är sååå trött!

13 kommentarer:

Kockis. sa...

Men oj så underbart! GRATTIS, jag förstår att det känns helt underbart och att du nu har en sten mindre i bröstet.
Hoppas du får en trevlig kväll...
Kram kram Kockis

En häxa på Vift sa...

Grattis! Det var goda nyheter! :)
Är Kalle bara vuxen,vilket han ser ut att vara,så klarar han fyra timmar utan att bli akut kiss och bajsnödig. :)
Ha en underbar kväll och tack så jättemycket för din fina kommentar på min blogg. Inser ju att mina bekymmer är vansinnigt triviala i jämförelse och all heder till dig som orkar gå in och peppa andra när det är du som ska ha alla guldstjärnorna som finns på himlen.
Kram

Anonym sa...

Grattis till Kalle! Man får verkligen positiv energi av hundar, har själv haft uppfödning men fått lägga det på hyllan nu. Har en Golden hemma och hon är mitt allt om dagarna.

Kram

Anonym sa...

Åh vad bra med familjen!! Förstår att det måste kännas skönt.

Tror jag ska lägga mig tidigt idag så sov så gott!! .)

Anonym sa...

Va skönt att kunna lägga det åt sidan, men det känns så dubbelt oxå!!Vill inte att det ska behövas någon annan en DU som ska va där för Melli!!!!!!!!!!!!! Hoppas ni får en mysig kväll me massa god mat!!! Kram

Anonym sa...

Grattis måste jag säga då... Vet inte säkert hur det är tänkt att familjen ska komma in i bilden, men jag är glad att det känns rätt, och att du blivit av med en oros-sten i alla fall.... Självklart tror, hoppas och önskar jag att familjen inte kommer att behövas, och att ett mirael sker.... Kramiz M

Anonym sa...

Skönt att läsa att det är en sten av många många som lättat från dig.
Hoppas du får en bra kväll!!!
kramar

Gbgmamman sa...

Är inne och läser lite, har tänkt på dig under dagen idag.. Vet inte varför, men så kan det vara. Grattis förresten. Kramar!

Anonym sa...

Hej vännen..

Tänkte bara skicka en stooor god natt kram!! Hoppas att du & din mamma mfl har haft en trevlig kväll.. Mysigt med restaurangbesök!

Vad skön att höra att det löst sig så bra med "extra familjen". Är ju såå viktigt att det känns helt rätt...

Vilken söt liten voffe ni har på besök =)!!

Tänker på er allihop & hoppas vi ses snart!!

Kramiz ullis

♥ Sanna ♥ sa...

Sabina, jag vet inte vad du och familjen har bestämt , men jag är glad att det känns lättare för dig..
Jag hoppas att det kommer fixa sig med ngt dom kan komma på, eller bara ett stort mirakel för sånt händer, det tror jag massor på!!! för jag vill ha dig här, Sorry vet att det är egoistiskt att säga men att hitta ngn med mkt av samma bakgrund och förståelse är svårt..
man kan tycka och tänka mkt och jag kan idag inte ens förstå hur du mår i din sjukdom, jag känner med dig och själen värker för att jag önskar att du kunde få må bra men det vi varit med om både du och jag i yngre år är inget mot det här och jag blir rent ut sagt förbannad på mig själv över att gnälla över "småsaker" när du är här och PEPPAR och ger en otrolig inspiration till livet!!
Förlåt om jag bluddrat på och skrivit alldeles för mkt, och om ngt blivit dumt eller ledsamt!!! När ngt gör så ont kommer allt bara ut.. så lova att säg till mig om du känner så!! Sorry en till så där lång kommentar..sorry
Tack för din underbara LIVSblogg du är en inspiration för mig!!!!!
KRAMISAR

Anonym sa...

Vad härligt när man kan komma överens och du känner dej lycklig för det,
mmm va gott att äta ute på restaurang,trevligt att bara komma ut lite.
Hoppas du får en härlig dag å här är det solsken och kallt men det blir nog en vacker dag!
kramen

Anonym sa...

Hej
Jag ville bara säga att jag läser din blogg med jämna mellanrum och håller tummarna för dig!
//Matilda

Unknown sa...

Hej Sabina,

Nu har jag hittat hit och har läst en hel del av din blogg och det rör mig ofantligt då det inte är så länge sedan som jag och Cia gick igenom det som du nu gör.
Vad skönt att det har blivit klart med familjen, jag beundrar dig för din styrka att orka ta dessa bitar i den situation som du befinner dig i.

Kramar Christoffer