5 november 2008

ONSDAG




Idag är det 2år sedan jag fick ett samtal från VC om att jag var tvungen att komma på besök dit direkt morgonen efter. Skumt att ringa & säga så. Gissa om mina tankar den kvällen snurrade men då kunde jag ju aldrig ana att mitt liv skulle ta en sån vändning???? SKITSJUKDOM!!!!
Imorse var jag & tog mina prover och lämnade Kalle ensam, men han hade skött sig. Vi gick ut på en promenad sen men vädret lockade inte!
Libanesiska maten var nog en aning stark för magen fick ordentlig fart. PUH.
Henry hämtade mig vid 14 och vi åkte för ett besök hos Läkare G. Han var på ett strålande humör, skämtade & allt. Vi gick igenom kroppen och han konstaterade att ryggen såg bättre ut, att jag får nya hela tiden trodde han berodde på att jag ej har full dos. Men imorn ska jag få full dos 120 g JIPPIE! Mina cancergena nivåer hade sjunkit från 7.8 till 3.3, mycket bra, betyder att jag inte har så stor aggr i kroppen just nu. Jag har något lågt blodvärde men inte så jag behöver blod. Ang den i nacken vill han avvakta, det finns ej så mycket att göra. Han konstarerade oxå att jag var kortison-svullen-fet. Och sa att jag kommer vara det under hela beh tiden, suck men de är bara att acc att man e pluffsig! Röntgen nästa vecka står på schemat och tyvärr får jag vänta på svaret tills den 6 dec pga att han e bortrest. Men har bestämt mig för att det inte spelar nån roll, jag ska till New York och mysa sen tar jag nya tag. Jag frågade honom om han var nöjd?? Han svarade att jag e nöjd med dig och du e så stark & tapper som kämpar sååå. Kul å höra.
Henry & jag hade ett långt samtal igår för jag vill att vi ska försöka leva mera här & nu inte tänka på framtiden så mycket, och han har ju faktiskt mig här & nu och jag mår ju rätt ok. Så vi ska försöka glädjas och vara lyckliga nu ett tag! Känner att vi måste för jag vill känna lycka & glädje här & nu!!!
Ikväll kommer Brandchrille hem och Kalles ska hem igen! Har varit jätte kul att ha honom här, det blir nog tomt men samtidigt är det skönt att få vara själv lite!
Min vän Jie har ju flyttat nu och det känns tomt att inte ha det dagliga samtalet men vi träffas ju snart i NY.
Och jag har såå många fina vänner som bryr sig och erbjuder sig att hjälpa till på ett eller annat sätt, utan ert stöd och support hade jag inte klarat mig! De kändes dock lite tufft att min goa vän blev ledsen idag då hon var här men vi styrde upp de med att boka in rolig träning och en mys kväll!
Även ni goa som lämnar kommentarer är uppmuntrande för mig!
Gårdagens middag var ett kärt återseende och vi ska genast återuppta kontakten, en ny träff är redan inbokad om två v då tjejer och barn ska träffas!!! Men jag ska fortsätta med healingen minst 2dgr / v.
Nu håller jag tummarna & tårna att min kropp orkar ta emot full dos imorn och att jag får må bra!
Melinda ska till sin pappa imorn men Julia stannar hos oss en dag extra, inget jag klagar på, älskar att ha barnen här och undrar varför det alltid går så fort när dom e här???

14 kommentarer:

Anonym sa...

sovgott vännen,håller också tummarna att de blir full styrka i morgon.Lycka till.Snart är det dax för er mys resa också...tycker verkligen ni verkar LEVA i nuet.fortsätt så gumman.all kärlek till er.kram godnatt.

Anonym sa...

Saknar dig ocksa super mycket..men snart kommer ni och det kommer bli sa kul!! Jag ska fixa telefonkort sa vi kan prata i telefon ofta!!!
Super kramar
Jennie

Anonym sa...

Hej vännen..

Vad fint du skriver gums!! Är så skönt att kunna följa dina dagar så här.. Härligt att du & Henry har er New York resa inbokad!! Jag tycker verkligen att ni lever i nuet & tar vara på dagarna.. Ingen är i farten så mycket som du vännen!!

Hoppas att behandlingen går bra i morgon!! Tänker på dig söta du & skickar en extra stooor kram!!

Ullis

Anonym sa...

Vännen,

jag hoppas det går bra imorgon och att det inte blir tuffare än de tidigare gångerna trots starkare dos.

Du är så stark. Jätteskönt (och lite jobbigt) att träffas idag. Vi ses på lördag ;-)

Anonym sa...

Jag håller tummar och tår för att du får full dos i morgon! Ska försöka på mitt amatöraktiga vis skicka positiv energi till dig.... Kramiz M

Anonym sa...

Sabina!!! Det är alltid lika kul att läsa i din blogg dock är jag sämre på att skriva tyvärr! Men vad underbart att du verkar må bättre och bättre för var dag som går! Har ett positivt besked till dig. Jag träffade en kvinna häromdagen som jag blev tipsad om och hon arbetar som median och terapeft bl.a. Hon har aldrig träffat mig tidigare och hon kunde redan efter några min berätta för mig om hur jag är och vilken uppväxt jag haft mm som var korrekt. Hon gav mig en hel del råd om framtiden gällande jobb, karriär, hälsa mm. Men det viktigaste av allt var att hon sedan säger att, gällande dina vänner ser det ljusare ut för speciellt en tjej med lite halvlångt, brunt hår som haft det svårt i 2 år nu.Men år 2009 ser det mycket ljusare ut för henne. Det bara måste vara du som hon menade! Känns skönt att även andevärlden står på din sida liksom alla dina underbara vänner=)

Jag hoppas vi kan ses snart igen över en middag eller vad som, saknar dig! Kramizzzz

Anonym sa...

Hej
Alltid lika givande att läsa om dig..Mysigt att ni har New York resan att se fram emot. Håller tummarna för dig...
Hälsningar U

Anonym sa...

Se på siffran unika besökare. Du har blivit hela folkets bloggare med styrka och mod!! 11000 UNIKA besökare. Jag är fortfarande sååå avis på din NY resa som du är mer än alla värld.. Dina flickor kommer att vara modelejon hela våren sen!!! Hoppas dagen går bra! Håller tummar o tår för full taxol!
//Patricia

Anonym sa...

å, jag ryser... Läste vad din vän Malin skrivit här innan mig, om den median hon träffat och vad hon berättade. Jag tror som sagt både å andlighet och mirakel, positiv energi och det verkar som om det är din tur att uppleva miraklet. Jag fortsätter tänka på dig, trots att jag inte känner dig, men du berör mig. Många "kloka ord" jag skrivit i bloggen så har jag tänkt på dig... jag ka tänka positiva tankar, tänka dig frisk... vem vet, kanske det hjälper? Ha en bra dag du med, trots behandlingen...
Kramiz M

En häxa på Vift sa...

Tycker du gör helt rätt som tar sikte nu på din NY-resa, det blir ett skönt avbrott för er tror jag och NY är ju en sån fantastisk stad. Ni får jättekul där och då blir det ju lättare att traggla på i vardagen sen då ni kommit hem igen. Visst är det ganska snart ni ska åka????
Ha en jättebäst dag
Kramar

Anonym sa...

Tack så otroligt mycket.
Vad det värmer! :)

Ja, jag ska nog kunna skriva ur mig en fortsättning så småningom :)

Kanske natten emot fredag då när jag
ändå inte har någonting bättre för mig.

Jag har nu lagt till dig på bloggkoll, tycker din blogg är mer än lagom intressant om man säger så. I Like it!

Gör gärna desamma :)

Allt bra annars då? :)

Kramar!

Anonym sa...

Åh vad jag håller tummarna för att Malins kommentar är sann!! Jag tror visserligen inte på något sådant där men den här gången tänker jag göra ett undantag :)

Massor med kramar från mig!!

Anonym sa...

Du går in på bloggkoll, skrollar allra längst ner och sen trycker du på "knappar och ikoner" eller något liknande står det där. Sen skriver du din bloggadress i fältet som kommer upp och sedan kopierar du bara den ikons länk du vill ha och saxar in det i ett inlägg. Busenkelt! :)

Skönt att höra!

Anonym sa...

en vän till mig, Malin vet hur mycket jag berörs och inspireras av starka människor och jag är så glad att hon gav mig länken till din blogg. det är så lätt att ta saker för givet, inklusive hälsan, men sen händer nåt som gör att allt kastas om. det du gör varje dag är fenomenalt! inte nog med att du kämpar mot sjukdom du tar hand om dina vackra barn och gör deras dag lite bättre genom att bara vara varje dag. sen påverkar du människor du inte ens träffat. det är riktigt häftigt! kram, ingela!