29 november 2008

LÖRDAG
















Hade tur imorse när Julia kom upp 05.30 och ville sova med oss, vi vaknade 08. Vilket lyx! Jag låg tom kvar i sängen till 09.30 innan tjejerna ville ha frukost. Blir så arg att snön är borta, hade ju velat skutta ut i vit snö och lekt. Men istället blev det en grå promenad...............
Sen kom syster med sambo och lilla Ludvig 2.5år. Vi bakade pepparkakor och lussebullar. Lyssnade på en massa julmusik och drack glögg. Henry satte ihop pepparkakshuset för första ggr i sitt liv, måste ju säga att jag e impad av hans lugn trots att flera delar gick sönder. Melinda var i skolan och julpysslade inför julmarknaden. Julia var på lite små gnälligt humör idag och ville helst leka med dockorna på rummet.
Syster gjorde middagen som bestod av kycklingfaijtas och sallad, mycket gött!!
Jag har varit trött idag men magen har varit hyfsad ok så jag ska inte klaga! Nu har man i allafall fått lite julstämning i huset och lukten av nybakat är ju bara för härligt! Tänk om det alltid kunde lukta så gott. Nu är vi fyra slagna hjältar i soffan ( och Julia i sängen ) och det blir slapp framför TV.

9 kommentarer:

♥ Sanna ♥ sa...

Härligt..
sötis du kopierar bilden och lägger på ditt skrivbord för att sedan göra som vanligt och kopiera text gällande utmärkelse och skicka vidare till dina favo bloggar...
finss en sk länkknapp du trycker på och dar du kopierar in adressen efer det vanliga http://
Kram du är ju så undebar snart måste vi ta en fika!!! vilka är dina favvo färger???
Kram

Anonym sa...

ÅÅÅ vad gott det ser ut. Jag köpte en lussebulle på Matnära, eller vad det nu heter, på väg hem från gymet och skulle avnjuta med en glögg ikväll men ack vad torr den var.
:-((

KRAM

Anonym sa...

Åh vad avis jag blir..vill också ha lussebullar!!! Måste se till att baka snart!! Ha det så super så pinglar jag i veckan!!!! Kramis

Anonym sa...

Guuud vad mysigt med julbak... Jag vill så gärna baka, men orkar inte ta tag i de i olika anledningar... Blir så arg på mig själv!
Kramar i mängder till kämpen!

Anonym sa...

Härligt med julbak =)!! Äntligen har du fått dina lussebullar =))!! Saknar dig gums!! Åker till Sälen om ett par dagar men när vi kommer hem vore det mysigt att ses!!!

Kramiz!!!

Gbgmamman sa...

Åh, vad underbart det ser ut! Vad duktiga i är som redan satt igång med julbaket. Själv har jag bara börjat tänka tanken. Ha en bra 1:a advent. Kramar.

En häxa på Vift sa...

åh, lussebullar! Mums! Det måste jag baka också, ska bara dra iväg till nån tysk butik här som säljer färsk-jäst....
Ha en jättebäst första advent med eller utan snö.
Kramiz

Anonym sa...

Tack! Vilka underbart härliga bilder! TILL OCH MED DOCKAN FÅR SMAKA!Idag har vi varit inne i karlstad på julskyltningen. Strax ska jag bege mig till jobbet! Ha en härlig första advent! Kramiz M

Unknown sa...

Det är verkligen härligt med all denna stämning inför jul. Vi bakade pepparkakor idag och det doftar så underbart.

Vilka fina bilder!

Hm, nu skulle man ha lite kaffe från SB.....
Jag kommer förbi under veckan och hämtar det.

Stora kramar från grannen en bit bort