1 mars 2009

LÖRDAG

Vaknade 04 av att jag hade kramp i båda benen och skrek rakt ut efter Henry, det tog ett tag innan han hörde och den tiden trodde jag skulle tuppa av. Jag fick snabbt i mig stesolid och tog även det andra. Upplevde att det höll i sig längre denna gång! När det släppt emlade vi draken och sen somnade jag fort om igen. Vaknade nästa gång 07.30. Då var det ju dax för all medicinering och sen kunde jag inte sussa. Som tur är är alltid nån vaken på msn, denna gång Lotta! Vi hamnade i telefon ett tag och tiden rann iväg. Kl 10 lyckades jag somna om till 11. Sen var man ganska hungrig..........
ASIH kom och gav mig furix och nu var det en ny sköterska, men även hon hur trevlig som helst! Lite presenter skulle inhandlas så vi styrde bilen till my home. Hittade lite smått och gott! Hem igen för ytterligare påfyllning av furix. Lite mer pysslande och sen kom Pernilla och Carlos med lite nötmixar och baklava m m . Tiden rann iväg och vi pratade träning och ja gav henne lite kläder som jag hoppas kommer till användning. Mysigt att få göra nån annan lite glad.
Det var middagsbjudning hos Jenny, Jonas, Moa och Tilda. Vi fick en super god fläskfilegryta med trumpetsvamp och en himlans massa andra gosaker i, speciellt oliver som jag älskar. Till det jasminris och bröd. Alltid lika spännande att pröva nya saker och säkert för Henry som annars alltid får laga maten.
Melodifestivalen rullade på i bakgrunden men vi hade annat att prata om, men var rätt nöjd med Agnes. Smärtan har varit tung idag, speciellt nacken. Har haft små kramper under dagen men börjar lära mig att andas och ta de lugnt.
Söta lilla Molly som inte fick springa runt och härja i lägenheten när gäster var på besök, men lika glad var hon för det! Hon blir faktiskt 1 år den 9 mars.

Snälla flickorna Moa och Tilda som på nått sätt alltid är som små änglar när just vi är på besök! Pyssel och knåp höll dom på med hur länge som helst......



Grabbarna körde guitar hero och tydligen så spöade Jonas honom. Lite roligt för MR är lite för van att alltid vinna!! Hihi
Jag som går på så mycket olika piller så jag kände mig så trött så det blev inget spel för oss, hade gärna velat men tröttheten tog över. Vi hann i allafall snacka en hel del.
Tack Anna J från Vetlanda för boken "Tänkvärt om HOPP"


17 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Sabina, har läst din blogg rätt så länge men har inte vetat vad jag ska skriva. Jag måste bara säga att vore alla som du skulle detta vara en underbar värld att leva i!!! Hoppas vi får läsa din blogg lääääänge till, det ger en nya perspektiv på livet varenda dag. Håller tummarna!

Anonym sa...

Jag har läst nån stans att man ska äta mkt, när man har cancer, så den får nåt att leva av, annars tar den av det kroppen behöver.

Sån tur att du får god mat ibland, så du kan ge näring till eländet, ej för att den ska växa, men för att den ej ska ta av dig.

En bekant åkte till Danmark för ngt slags värmebehandling mot sin magcancer. På vägen dit körde han själv sin bil . Där levde han på grönsaker. När de skulle hem var han så dålig, så då fick frun köra.Han fick nog för dålig näring och blev sämre.

Men Ann Wigmore botade sin tjocktarmscancer med levande föda, om det nu var cancer. Jag undrar, om det inte var en polyp, som kan försvinna av sig själv eller en hemoröjd( stavning?)
Man kan undra över alla dessa kurer?? Själv har jag levt på både det ena och det andra utan att bli bättre.Har varit och fastat på 80-talet, men det är helt ute nu, ej så nyttigt.

Du är för gullig och jag tror många skulle vilja vara din bästa vän. Såna som du växer ej på trän!

God Natt!

Anonym sa...

Hej tappra Sabina..
En fråga har jag kommer kramperna som en biverkning av strålningen eller av cellgifterna?????
Som du ser är det inte bara du som har svårt med nattsömn.
Så du behöver inte känna dig ensam om du inte kan sova.
Tänker på dig dag som natt...
Kramar...

Anonym sa...

Hej vännen

Jätteskönt att ses igår. Tack så mycket för kläderna, jag uppskattar dem verkligen :-))

KRAM

gissan sa...

Kram till dig Sabina.

Gissan

Anonym sa...

Hej Sabina! Tack för att Du så generöst delar med Dig av Ditt liv, vardag och framför allt Dina kloka tankar och funderingar. Om jag skall lyfta fram något speciellt underbart Du skrivit så blir det när Du gör jämförelsen att Du beställt en resa till Italien men kom till Holland istället och att Du först blev besviken men sedan upptäckte allt underbart som Holland hade att erbjuda och som Du inte hade upptäckt annars. Det är en så vacker beskrivning och som kan appliceras på så mycket i livet. Du är så ung men så vis, jag är mycket äldre än Du men har ändå så mycket att lära av Dig. Jag kommer fortsätta läsa Din blogg och jag hoppas av hela mitt hjärta att allt kommer ordna sig för Dig.
Kramar från mig

Skolgatan sa...

Vill bara skicka lite kämparkramar,jag följer din blogg och tänker på dig varje dag.

Ser ut som ni hade en trevlig kväll igår.

KRAM♥

Anonym sa...

Sabina, det låter härligt med alla vänner omkring dig, du har så många fina kompisar!!
En sak jag undrar och det är vad kramperna beror på. Försöker läsa mig till varför du får just de men hittar inte. Låter inte bra att de hela tiden kommer med olika intensitet varje gång. Kram på dig!!

Sabina sa...

Läskigt med kramperna, usch. Men som sagt andningen och att försöka slappna av är det bästa, jag vet då min V har haft ep i många år.

Ser ut som en mycket mysigkväll i goa vännerslag. så som det ska vara.

Helt klart var Agnes låt bäst=) men det fanns flera bra låtar med denna gång.

Hoppas du får en helt ok söndag oxå.
Kramiskramis

Anonym sa...

Det glädjer mig så mycket att du är ute och har det trevligt med vänner trots att du har kämpiga dagar.
Varför måste ASIH komma och spruta dig med Furo? Kan du inte prova regelbundet med tabletter?
Vad beror dina kramper på? Antar att de har bra koll på dina salter nu när du får så mycket vätskedrivande? Det var bara en tanke som slog mig...
Tänkr så mycket på dig Sabina! Fortsätt kämpa och snart har du besegrat draken!

Anonym sa...

Vilken fantastisk människa du är. Jag är stum av beundran. Du beskriver ditt otroliga lidande utan ett uns av självömkan eller bitterhet. Och då menar jag inte att det vore fel med självömkan i ditt fall. Många många kramar till dig och jag hoppas naturligtvis att du får många fina dagar med din familj och dina vänner.

Anonym sa...

Åh lilla Sabina, du är så otroligt stark. Förstår att du har dina stunder. Tänker på dig varje dag. Längtar tills du får börja på Uppsala!! Kramar om dig.

Anonym sa...

Vilka underbara vänner du har!!
Följer din blogg så ofta jag kan. Kan inte slita mig. Jag hoppas jag hoppas att allt går bra för dig, kram

Anonym sa...

Hej älskade vän! Hoppas dagen varit ok!Att kramperna börjar avta nu som dom borde! Du vet vart jag finns om du inte kan sova! Hoppas vi ses imorgon, ring när du vill så ser vi hur det blir..jag hoppas du får en natt utan kramper o istället kan få sova utan smärta från Tengil!!! Du e mitt syre........ L:O:T:T:A

Anonym sa...

Livets väg må vara krokig men aldrig utan mening, så ja vi får hoppas att det nu vänder och du får en hel massa positiva besked. Det är du värd, flera gånger om . Heja dig och alla dina nära och kära som stöttar dig ! kram från en av de anonyma som följer dig!

Åsa sa...

Hej,

Jag följer din blogg och jag tänkte utmana dig på en liten sak. Titta in på min blogg och gör utmaningen om du orkar. Tänkte att den kanske får dig att tänka på annat!

Kram
Åsa

Anonym sa...

Skönt för dig att få komma iväg lite!!! Hoppas att du får en bra dag!
Kramar