29 mars 2009

Söndag

God morgon,
Natten har för både Sabina och mamma som sov där varit bra. De har sovit gott.
Sabina sover för det mesta nu och det är skönt att hon får vila ut.
Som ni har förstått orkar hon inte läsa bloggen eller prata i telefon, men vi hälsar så gott från er alla och säger att ni är många som hejjar och stöttar henne.

Hon är inte riktigt lika svullen i halsen längre och hade idag på morgonen kunnat dricka lite äppeljuice och fått i sig en hel piggelin.

För att svara på några frågor som kommer i inläggen;
Skänk hellre pengar till cancerfonden än skicka blommor till Sabina.
I dagsläget är Sabina för svag för Uppsala-projektet, men vi vet inget säkert och får be och hoppas att hon blir piggare.
Som det ser ut nu så söker vi en plats till Stockholms sjukhem för henne eftersom avdelningen hon är på nu är för akut vård och sen vore det trevligt att komma till ett ställe som är lite hemtrevligare.

Hon lider inte längre av smärtan utan det jobbigaste för Sabina just nu är nog ångesten. Från att få ha bott hemma och varit relativt pigg till att ligga ständigt morfinpåverkad, och trött är en stoor skillnad!

Kram Johanna

97 kommentarer:

Anonym sa...

Ångesten måste vara värst. Hoppas hon får hjälp mot den så hon kan känna sej trygg och säker. Har läst boken "livet kan vänta" och jag var alldeles skakig efteråt. En fin och bra bok. Ha det så bra ni kan ha det i detta läge!!!/elli från Kukkola

Anonym sa...

Glömde ordet INTE i bok titeln. Förlåt!!!/elli

Anonym sa...

Lilla söta Sabina..
Tänker på dig en massa och håller tummen för att du ska bli piggare.
Hoppas du kan få en plats på sjukhemmet tills du kan åka hem igen.
För det ska du!!

Tack till släkt o vänner som uppdaterar oss andra!

Många styrkekramar Gabriella i Skåne

Marie sa...

Jag hoppas att ni alla kan hitta kraft i er själva att kämpa. Kram till er alla

Kajsa sa...

Finns det inget att få mot ångesten? Kan tänka mej att det är otroligt hårt och svårt för henne att inte orka ngt annat än sova/vila. Ändå känns det så bra att hon inte har så ont mera. Självklart stöder vi canserfonden! Tack underbara Johanna för att du orkar med oss som lärt känna Sabina via bloggen och som vill veta hur hon mår. Efter att dessutom ha läst boken känns det ännumera närmare.Tänker mkt på er åxå. Det måste vara väldigt svårt och tungt att stå maktlös brevid!
Skickar en mkt stor kram till er alla som kämpar med Sabina just nu!

AngelTitti sa...

Styrkekramar till er allihop... samt Sabina fortsätt med din kämpaglöd. Jag håller tummar och tår krulliga att det snart vänder.
Änglakram

Miriam sa...

Återigen, hälsa massor till Sabina! Idag ska jag till kyrkan och sjunga en underbar Jazzmässa med kör och musiker, jag ska tänka på och be för Sabina också där.

Många kramar!

Anonym sa...

Kramar, kramar, kramar - igen och igen... Till Sabina och till er nära...
/Kerstin

Anonym sa...

Jag blir så ledsen att Sabina inte längre kan vara hemma och leva ett "vanligt" liv. Jag blir ledsen både för hennes skull och för er som står henne närmast.
Tror ni att hon kommer bli bättre och få komma hem eller är ni inställda på att det är så här det blir sista tiden? Förstår att det är en känslig fråga för man vill förstås alltid tro och hoppas en massa saker... ni behöver inte svara om ni inte vill så klart.

Johanna sa...

Fortsätt vila och samla kraft och energi Sabina. Du gör helt rätt i detta. Njut av god piggelin och din fantastiska familj runt om dig.

Tack för att ni uppdaterar bloggen!!!

Hälsa Sabina

KRAMAR

Anonym sa...

Tänker på er hela tiden. Kämpa på! Ge henne en stor kram från grannen.

Kram och tack för att ni berättar om hur hon mår.

//Linda-Mari

Laila - en ödmjuk jävel sa...

Skulle inte ni i familjen kunna ordna en Sabinas Kamp insamling via Cancerfonden?

Det är gratis, enkelt och Cancerfonden får "samma" pengar ändå men vi visar vårt stöd och vår kärlek till Sabinas kamp på ett mer konkret sätt.

Är säker på att fler bloggare som läser här vill sprida info om just "Sabinas" insamling till Cancerfonden och det känns bäst om det är någon av er som registrerar den...


Bara ett förslag i all välmening!
Kärlek!

Här är länken med info: https://www.cancerfonden.se/templates/ExtensionWide.aspx?id=1670

Anonym sa...

Terveisiä Suomesta!

Täällä lahden toisella puolen seuraan sydän syrjällään Sabinan tilannetta. Suomalaista sisua Sabinasta tuntuu löytyvän roppakaupalla näin tiukallakin hetkellä. Elämä ei aina ole oikeudenmukaista, mutta asioilla on tapana järjestyä - toivottavasti nytkin.

Sabinalle sisua jatkaa taistelua ja teille hyvät perheenjäsenet ja ystävät voimia, jotta jaksatte olla hänen tukenaan. Harvalla ihmisellä on noin rakastava turvaverkko ympärillään!

Olette ajatuksissa

Kristiina

Birgitta sa...

Låt oss alla be för att Sabina ska bli tillräckligt stark för att kunna delta i Uppsalaprojektet. Tillsammans kan vi bli en väldigt stark kraft!

Birgitta

Anonym sa...

Hej!
Jag ville bara säga att ni är så otroligt starka. Tack till dej och Ulrica (även Hanne) som delar med er av eran kamp. Ni får en att se dom små sakerna i livet som man annars tar för givet. Tack för det. Och tack för att du visat folk vad som kan hända och att det faktiskt "händer mej", jag kan lova dej att du ändrat mina sol vanor, och jag ska ändra mina vänners. Du har räddat många människor Sabina, din kamp ÄR inte förgäves! Kram till ni 2 toppen tjejer! Och kämpa på lilla du, tänker på dej. / F

Anonym sa...

Hej! Jag håller alla tummarna för Sabina nu att hon blir piggare och får åka hem men framför allt att hon får chansen att delta i uppsala-projektet, det var ju hennes stora hopp... KRAM

Åsa sa...

Skickar massor av styrkekramar till dig Sabina men även till resten av familjen. Hoppas du kan vila upp dig ordentligt på sjukhemmet så att du kan genomföra Uppsalaprojektet!! *KRAMAR* från Skåneland!

Amanda sa...

sabina älskade lilla vän, även om jag inte känner dig så känns det som om du finns precis bredvid mig precis nu.
önskar jag kunde göra dig frisk, att jag var en trollkarl som bara kunde vifta med ett trollspö och vips var du frisk. hoppas du kämpar på sabina, du är stark. starkare än du tror. så kämpa på. världens underbaraste familj har du o det är tur.
många miljoner styrkekramar Amanda

Gullan sa...

Finns inga ord som räcker...
Sabina du finns i allas våra tankar, tummar o tår hålles, ber för dej!
STYRKEKRAMAR Till dej och alla er runtom/ Gullan

maud sa...

Hej Sabina o nära o kära!
Har läst din blogg länge, länge...tänker på DIG o din familj o sänder massor av styrkekramar till er i er tuffa situation...har tyvärr själv varit anhörig o vet hur det är...men hoppas av hela mitt hjärta att du klarar av det här Sabina! Kramkram!

Anonym sa...

Anonym/Anette
VIlken kämpe du är Sabina - sitter här med tårar rinnande och har följt din kamp sedan innan jul och jag jobbar själv inom sjukvården och ser unga människor vara sjuka och kämpa.
Jag hoppas verkligen du får en plats på Stockholms sjukhem som är en idyll.
Mina varmaste kramar till dig och din familj

/Anette

Anonym sa...

Tack Johanna för en lägesrapport, jag har följt Sabinas kamp på bloggen men aldrig riktigt vetat vad jag skall skriva då orden inte räcker till.
Jag har förlorat anhöriga i liknande sjukdom och tror mig känna lite vad ni underbara människor tampas med nu.
Bra om Sabina får flytta till annan miljö så fort det går.
Ersta är en underbar plats om så skulle vara, men det finns säkert många fler.

Otroligt många skriver att hon måste kämpa på och det är förstårligt för Sabina verkar vara en underbar stark människa, med många vänner.

Jag önskar av hela mig att allt skulle vända för henne. Men om inte, så vill jag dela hur det var då vi förlorade vår älskade.Då var den finaste gåvan från oss och alla vänner,att kunna säga att det är helt okay att släppa taget,att allt kommer att fixa sig hemma ändå osv, att sluta kämpa då allt var ett omänskligt liv och plåga till slut.
Det mildrade hennes otroliga ångest omedelbart nästan.
Jag fortsätter be för Sabina och hela er familj.

Kram Anette

Anonym sa...

Sänder Styrke kramar till er alla och Kämpa på Sabina hoppas att du snart får plats på Stockholms sjukhem

Kram Kram
// Katty

Pia sa...

Jag tänker på dig Sabina varje dag! Jag tänker på alla runtomkring dig som kämpar i sin maktlöshet men som är ett fantastiskt stöd.. Många styrkekramar sänder jag er alla!

Helen sa...

Tack för att Du/Ni orkar fortsätta att lägesrapportera. Vad deppigt att läsa att Sabina kanske inte får chansen att slutföra Uppsala-projektet? Hur pigg måste hon vara för att få göra det? (Om det går att säga?) Hoppas, hoppas, hoppas att det blir av. Hälsa Sabina att vi bloggläsare inte heller ger upp....!

Lotta sa...

Vilken kamp Sabina! Något av det tuffaste en människa kan tvingas gå igenom. Jag har följt din blogg flera månader, men det här är första gången jag lämnar en kommentar. Tack för att du så frikostigt delar med dig av ditt liv! Det har gett mig nya perspektiv. Och jag tror att din blogg har stor betydelse för att sprida kunskap om cancer, om att leva så nära döden och ändå leva, om vad som verkligen är det värdefulla i livet...
Jag hoppas du får läsa eller höra det här: Tack för det du lärt mig!
Varma hälsningar

Anonym sa...

Sabina!
Ingen av oss kan någonsin förstå,
all den smärta som du fått genomgå.
Du verkar ha så mycket styrka och mod,
en tapper kvinna så varm och god.
Tänker på dig, dina nära och kära,
så tung all smärta för dig är att bära.
Kämpa vidare!
Kram / Petra (okänd)

Tussegumman sa...

Ber för dig min vän. Skickar all styrka så att du kan delta i uppsala projektet. Jag ber att du skall bli helad. Många kramar från Karin

Fru Kaos sa...

All styrka till dig och dina nära.

Anonym sa...

Tack snälla Johanna för att du orkar och tar dej tiden att uppdatera oss.
Söta Sabina jag hoppas att du snart ska få en plats på sjukhemmet.
Kram mona

Malin sa...

Tänker på er

Malin i USA

Anonym sa...

hej till er alla! tack ännu en gång för att ni tar er tid o ork att uppdatera sidan.
Tänker på er alla! / k

Anonym sa...

Sabina,
Du bärs nu fram av tusentals tankar, både från av dig kända och okända människor. Det vi alla har gemensamt är en önskan att lindra din ångest och smärta. Även om det inte hjälper dig just nu så har du lämnat ett oändligt stort avtryck i mitt liv och alldeles säkert i så många andra också!
Marie

Anonym sa...

Mina varmaste tankar och kramar till Sabina, och till släkt och vänner.

Anonym sa...

Styrkekramar till Sabina och till alla er anhöriga som finns i hennes närhet. /Mia

Cecilia sa...

Ständigt är ni, Sabina med familj, i mina tankar! Hoppas de tankarna kan skänka er alla lite extra kraft! Kram Cecilia

Anonym sa...

Som alltid imponerad av Sabinas inneboende styrka. Önskar att du får bli lite piggare och återfå din prk, om än aldrig så lite. Det vore fantastiskt om du fick vinna lite tid, som kompensation till den tid som hittills förlorats.

Stora kramar från Towe

Helen sa...

kram och kärlek
// Helen i Skåne

Petra sa...

Tack snälla för att ni uppdaterar oss. Tänker på er i denna svåra stund och hoppas så mycket att Sabina kan få må lite bättre snart.
Styrkekramar i massor

Anonym sa...

Tack för uppdateringen Johanna. Skönt att Sabina inte ont. Hon har så fina nära och kära runt sig, och i sin svåra ångest så är det extra skönt att hon har er. Tusen styrkekramar till er alla från bloggläsaren karin

Anonym sa...

Tänker på dig och dina vackra familj varje dag. Ber för dig, och hoppas du mår bättre snart. Massa kramar

Jessica(Ryans mamma) sa...

Vilka fina inlägg ni vänner har gjort å sabinas vägnar!
Tråkig läsning dock, gör ont i hjärtat att se att det tagit en sån snabb vändning.
Ja det blir en slant till Cancerfonden eller Barncancerfonden i stället för blommer men tankarna finns hos Sabina ofta.
Kram Jessica

Sabina sa...

Tankar och styrka till dig SABINA och självklart din goafamilj.
Kramkramkram

Pia sa...

Många stärkande tankar!

Fresia sa...

Innerligt tack för att ni uppdaterar så alla vi hundratals bloggare kan få ta del av hur Sabina mår.
Utan undantag tror jag att vi alla hoppas och försöker tro att Uppsalaprojektet ska fungera...

Finns det ingen möjlighet för Sabina att vårdas hemma? Det skulle antagligen linda ångesten en smula kanske. Hemsjukvården klarar ju det mesta idag.
Hemma är alltid hemma, bättre än så kan det inte bli.

Varm kram till er och ffa till Sabina.....

strandskatan sa...

Kampen, smärtan, ångesten och ändå hoppas på ett under. Att slitas mellan hopp och förtvivlan.
Hela er tillvaro måste just nu kännas alldeles overklig. En mardröm som inte går att vakna ur.
Jag önskar att alla de tankar som följer er kunde väcka er till en ljus verklighet där er oro och Sabinas ångest inte existerade.
Ni innesluts alla i våra tankar !

Anonym sa...

Massor med <3 <3 <3 <3 skickar jag till er alla.

Eva sa...

Lilla Sabina tänker
mycket på Dig .../ Eva

Millan sa...

Kan man inte ordna så att du kan vara hemma, och få vård av t ex Palliativa Teamet? De är ju även koordinatorer får hemvård.... Bara en tanke...
Skickar en STOOOR kram från Trollhättan! Tänker på dig varje dag.
Millan

Anonym sa...

Varma, varma kramar till Sabina och till er alla som ständigt är med henne.

Elisabet i Sigtuna

Anonym sa...

Sabina du är en kämpe utan dess like! Jag hoppas, hoppas att det ska hålla hela vägen ut <3
Strykekramar i mängder till er alla / B

vally sa...

Någon måste veta vilken vård och plats,som är den allra bästa.
Där skall vackra, duktiga Sabina vara.
Det skall inte nöjas med mindre.
Kram till alla berörda
/Vy

Anonym sa...

Hej Johanna!

Tack för att du har styrkan att rapportera om Sabina. Självklart bidrar jag till Cancerfonden. Min mamma hade cancer så jag vet vad ni går igenom just nu.

Hoppas ni får plats på Stockholms sjukhem så att Sabina kommer till en trevliga miljö.

Kramar
Yvonne

L sa...

Tack Johanna för att du orkar & att kan uppdatera oss. Mkt tråkigt att höra att Uppsala inte är aktuellt i dagens läge, men mirakel sker-varje dag, jag fortsätter hoppas. Dock är det väldigt skönt att höra att Sabina inte har så ont längre, jag hoppas hon får komma till ett riktigt mysigt sjukhem så hon kan få lite ro & ångesten kan dämpas.
Mina tankar går till hennes två prinsessor & tårarna rinner-de måste sakna sin mamma oerhört när hon nu inte är hemma-jag hoppas de känner att hon är med dem i tankarna- som Sabina skrev om i sin blogg för ett tag sen, varje gång de tänker på sin mamma är det hon som är hos dem.

KRAM & STYRKA


KRAM & STYRKA

Kim sa...

Skönt att höra att Sabinas hals är bättre. Håller tummarna för att hon skall bli tillräckligt frisk för att kunna delta i Uppsalaprojektet.

All kärlek
/Kim

kjersti sa...

Undrar hur barnen mår, lillflickan, förstår hon att mamma är sjuk?

Många kramar och tanker.

Milla sa...

skickar massor av styrke kramar till er alla! Och som vanligt en extra stark till Sabina.
Hoppas prinssesorna mår bra! Milla

Anna sa...

Tänker på dig Sabina!
Hoppas du snart ska
må tillräckligt bra för
uppsalaprojeket.
Stora kramar till Dig och din familj!
/Anna

Anonym sa...

Hej..vad säger läkarna om situationen? är det så att Sabina går mot slutet?
Eller vad säger läkarna?
kram

Anonym sa...

Varför inte bo hemma och få vård där .
Det fattar jag inte för det måste väl vara det tryggaste för Sabina

Anonym sa...

Tack älskade Sabina för en underbar bok. Fick den på posten i fredags, och jag har läst ut den nu. Underbar text, reflektioner om livets oförutsägbarhet. Bilderna är så fina! Sänder de varmaste kramar jag kan till dig och de dina. Du har fått mig att förstå att livet inte är självklart och ska vara till ålderdomen. Du ger mig styrka att förändra mitt liv! TACK SABINA för all livslust du sprider. Puss o kram. Din bok ska jag läsa om o om igen.. KRAM

Anonym sa...

Älskade familj till Sabina och Sabina,ni är så starka och orkar dela med av er tid till oss andra.jag tänker på er och småflickorna dygnet runt,kan inte fatta denna orättvisa.Många,många kramar och mycket hopp om att Sabina blir bättre så flickorna får hem sin "lilla mamma" igen.
Kramar i massor/lotta

Anonym sa...

Snälla- alla vi - som av olika anledningar- följer Sabina, sätt in100 spänn på cancerfonden - vi är minst 10 000 stk, blir en del.....
Många av oss är föräldrar och inte ens den värsta mardröm är i närheten av Sabinas liv, just nu...
/Helena / Åhus/ Skåne

Anonym sa...

Ber för dej Sabina. Kram

Anonym sa...

hej
ja vad ska man säga ,, hmm finner inga ord för jag har varit i er sits för 4 år sen
o det e tungt tungt men ni e väldigt fantastiska som fixar att meddela alla oss som bara känner sabina via bloggen
en STOR varm kram till er alla
fr regninga österlen

Fresia sa...

Glömde i mitt tidigare inlägg och jag måste bara få fråga för jag vet inte hur mkt ni är insatta i mediciner etc...

Hoppas de ger Sabina näringsdropp och inte bara vätska?
Näringsdropp brukar vara vit med tillsatser av vitaminer. Vätskan brukar vara genomskinlig och bestå av glucos. En viss skillnad på dessa.

Anonym sa...

Hej!
Min mamma låg sin sista tid på stockholms sjukhem och det var absolut fantastiskt!!! De var sånna änglar allihopa! Jag ville bara säga det! Stockholms sjukhem var en sån fridfull plats, men samtidigt mycket ångestladdat. Men, finare människor får man leta efter.

Gabriella sa...

Tack för uppdatering! Skönt med liten bättring för halsen, men ändå så oändligt synd att Uppsala inte fungerar just nu.

Men som sagt, inte ge upp! Jag ber också för Sabina och gläds åt den oändliga kärlek hon omges av mitt i det svåra. Måtte ångesten lindras så bra det nu går!

Varma kramar!

Anonym sa...

Åkte förbi KS idag. Mina tankar gick till Sabina! Du fina, omtänksamma, starka och beundrandsvärda Sabina! Du har berört så MÅNGA människor Sabina! Det kommer du alltid att göra!Hållar alla fingrar hårt för att du ska bli starkare!! Ta hand om dig!

Massor av kramar från Nicke

Anonym sa...

Tänker på er varje dag! ***kramar***

Anonym sa...

Vännen...jag tänker på dig varje minut som går nu. Tänk om du bara kunde få bli starkare nu. Du är sån kämpe verkligen! Boken är såklart beställd..Största kramen till dig från Kattis J.

Anonym sa...

Kram till Sabina, tänker på dej varje dag.Kram till din familj..// Maud

Kenneth sa...

Vi hoppas så, att Sabina och hennes familj hann få kakorna från Godbiten att mumsa på, innan hon blev så, att hon ej kunde svälja dem.Vi ville överraska henne bara!

Våra barn ska nu ha satt in pengar på kontot till Sabina från sina internetbanker.

Vi hoppas att detta kan underlätta på ngt litet vis.

Vi som kommer in och läser här, kan ju ej va behjälpliga med så mkt. Svårt veta hur man hjälper bäst utan att såra och göra fel.Vill ju gärna ändå va lite personliga.
Vi håller hoppet levande och förstår, att Sabinas krafter måste gå till hennes närmaste.Bara hon inte behöver ha så ont och lida!

Vi skickar innerliga hälsningar och tankar till vår bloggidol Sabina.

Din blogg är den första och sista vi besöker varje dag.

Tack käraste Sabinavänner för ni uppdaterar och håller liv i det, som vi tror betydde mkt för Sabina själv.

Maria sa...

Hoppas du känner dig lite starkare snart Sabina. Tänker mycket på dig och dina barn. Tack till alla ni som skriver åt Sabina på bloggen också, kollar ju den minst en gång om dagen.

Ta hand om er
Kramar från Maria

Linda sa...

Styrkekramar till dig och din familj Sabina. Ni finns i mina tankar varje dag!

kram Linda

Kenneth sa...

Vi menar, att vi tror att bloggen BETYDER mkt för Sabina, trots att hon är för svag för att hålla liv i den själv.

Det är svårt få fram i skrift det man vill ha sagt.Blir lätt fel i hasten!

Pernilla sa...

Älskade vän

Du är i mina tankar hela tiden och jag saknar dig jättemycket. Hoppas jag kan få träffa dig snart. Jag tycker så mycket om dig!

Tack familjen och Sara som berättar. Det är skönt att få veta vad som händer.

KRAMAR

Anonym sa...

Tack släkt och vänner till sabina som uppdaterar. Kämpa på Sabina, tänker mycket på dig och din familj. Håller på med boken, måste tyvärr lägga ifrån mig då jag inte ser mellan tårarna. Vila och ta hand om dig./Anette

Karina sa...

Kära Sabina!!

Jag ber verkligen för dej o önskar av hella mitt hjärta att det vänder, jag skickar många styrke kramar till er alla samt ett stort tack för att ni orkar uppdatera oss här på bloggen..

Många kramar Karina med familj

Anonym sa...

Min farmor låg på Stockholms sjukhem hennes sista vecka i livet. Dom är underbara där, dom tog sig tid både till farmor (såklart), men även till oss anhöriga.

Dom är värda en stjärna i protokollet.


Tankar och styrka till er (igen).

Anonym sa...

Det var så fint det som Anette skrev här ovan, att när man är så sjuk och ångesten är så stor och om sjukdomen har tagit över...om det är så, så är det fint att säga att man kan släppa taget nu, allt fixar sig med det som man har haft så kärt i livet...osv... Men jag ber för Sabina att hon ska finna kraft igen. Styrkekramar och värmande helande vitt ljus skickar jag till er alla

isabelle sa...

Hoppas verkligen hon får plats på Stockholm sjukhem och att hon trots allt kommer att bli stark nog att klara Uppsalaprojektet. Som vi nog alla önskar att startdatumet för det kunde ha varit för en, två månader sedan!

Älskade sabinavännen! Och hela er fina familj! Jag hoppas att ni finner styrka och glädje någonstans och att det till sist får ett gott slut.

Tänker så på er alla! Att hantera ångest är inte en lätt sak, och det är inte alltid lätt att trösta. Försök göra ert bästa bara!

Sabina, vi vill se dig vinna det här, det vill vi verkligen! Blir det inte så kanske är det kanske för att du är en ängel som Gud inte kan avvara hur länge som helst. Kanske är det meningen att du har spritt den glädje och det budskap du ska på jorden och snart ska kallas "hem"... Det råder i vilket fall som helst ingen tvekan den enorma insats du har gjort! Inte minst i och med din sjukdom och din FANTASTISKA BLOGGTALANG, som engagerar tusentals människor har gjort att de uppskattar sin vardag på ett helt nytt och unikt sätt. God bless you for that! Som vi säger här i Sverige. =)

Kram kära kära fina Sabina och hennes fina mysiga härliga familj!

Anonym sa...

Tänker på er alla!Just beställt boken.

Anna

anna sa...

ja käre min tid. Hoppas nån får hennes ångest att mildras...vet hur vidrig ångest kan vara, och det är väl en bråkdel av vad hon känner nu...håller tummar och ber till gud att det ska vända, men samtidigt förstår jag ju läget. Nu gäller det. Tengil har lyckats med att ta strypgrepp på henne, elak och vidrig som han är. Men han kommer ändå aldrig kunna ta hennes ljus, så tji fick han ändå, idioten.
tänder ljus här hemma ikväll för Sabina barnen och alla er som kämpar tillsammans med henne mot Tengil. tusen kramar.
annaJ

Angelica sa...

Jag ber och ber. Låt Sabina bli bättre nu! Tänker på er. Stora kramar Ängeln

Malin sa...

Jag blir bara så ledsen......... Det nya projektet... Alla mest styrkande och värmande kramarna till dig Sabina... M

Soffie sa...

Kram till dej Sabina jag tänker på dej hela tiden,hoppas du slipper ha ont!!!
Kram Soffie

Visby-Christine sa...

Oh jag hoppas att livet vänder i April, precis som i låten!!
Sabina med familj finns i mina tankar och böner - nu är jag inte religiös, men vad tusan, kanske är det så att varje liten röst räknas.
Sluta aldrig hoppas, under kan ju ske!!!
Stora kramar från Visby.

Anonym sa...

Undrar hur Sabina mår....

pysseltanten sa...

Tänker på dej, Sabina, och dina nära o kära!
Livet kan vara outhärdligt ibland!
Men nångång nånstans vänder det...
Jag är en av alla bloggvänner, kända o okända, som håller alla tummar, ber o hoppas att det ska vända...
Många kramar, o hoppas du får sova gott inatt!<3

Anonym sa...

Sabina jag tänker på dig och din familj varje dag.Styrke KRAMAR till er alla.Tack för en underbar bok.Den berörde mig starkt.Frid och kärlek M.

♥ Sanna ♥ sa...

Sabina, allt jag kan säga är att jag tänker på dig konstant och bara önskar att jag kunde skicka dig en massa energi som du fick och du är en stark tjej stå på dig vännen du är underbar!!
KRAM

Sanna sa...

Tänder ett ljus för dig ikväll och tänker på dig..och din familj..

Du gör intryck, vi är så många här som tänker på dig..du känns som en vän man aldrig har träffat

Anonym sa...

Å jag fick ångest bara jag läste inlägget.Gud va jobbigt det måste vara.
Och alla er ångest.
Nej jag orkar inte skriva mer.
Ge KÄMPARNAS DROTTNING en mjuk kram.
Inatt ber jag för Sabina igen!!!!!!!!!
GODE GUD!!!!!
Gör så att Sabina,inte har ångest,
och att hon inga smärtor har,
och att hon BLIR FRISK .
AMEN

Mette sa...

Nej jag vill inte vara anonym alls.Jag blir så stirrig att jag bara tryckte iväg.
Mettes bön

Anonym sa...

Söta rara Sabina...
Har följt din blogg ett bra tag, men aldrig lämnat ett avtryck. Förrän nu.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, kan bara instämma med alla andra bloggläsare. Har beställt 2 ex av boken, en till mig och en till min kompissa.
Jag vet att du har det så bra du kan, med dina nära hos dig. Önskar så att du slapp ångesten. Mina tankar är hos dig och din familjen snart varje vaken stund på dagen. Tack för vi får dela den svåraste tiden i era liv, du Sabina och din familj har lärt oss massor. Sänder all min styrka till Er!
Kram Nina

Anonym sa...

Tänker på sabina, ska tända mitt finaste ljus här ikväll. Ber en bön att hon ska återfinna kraften. Kärlek till er alla från Karin