17 mars 2009

TISDAG

Fick ta mycket smärtlindring i natt men sov helt oki! Bjöd ner alla på frukost inkl mamsen som skulle passa Julia idag som haft lite feber igår. Lotta följde med till KS och träffade läkaren E. Hon visste ju inte riktigt vad hon skulle säga om att draken var bortopererad. Men hon skulle ta upp det i deras terapi konferans och se hur olika det kunde vara från sjukhus till sjukhus. Sen ska jag fortsätta träffa henne ang cancern och frågorna kring det. Kändes bra efter besöket. Lotta och jag åkte förbi Ulriksdalsträdgård och köpte med oss lite gott. ASIH har varit här 2ggr och fixat och trixat. Fick även omläggningen i nacken gjort med morfin vilket var jätteskönt. Sen var det dax för vila, jag somnade som en stock i soffan.
lugna dagar här nu och jag hämtar kraft och ork!

19 kommentarer:

Anki sa...

Häng i nu tjejen, jag hejar på dig. Vila och samla kraft nu, vi alla cyber rymden tänker på dig.
Kram

Anonym sa...

Hej har varit en trogen läsare under ett par veckors tid, blev väldigt berörd av din blogg, reportage och tv intervju. Du har fått mig att ta vara på dagen och uppskatta det jag har. Jag önskar av hela mitt hjärta att du övervinner cancern. Många styrke kramar / anna

Irene Ek sa...

låter som det löper på bra och va bra att du hämtar kraft inför nästa "match"..det står ju inte på förrän du är där...alla vi som följer dig på din blogg ber för dig och de dina..det är så skönt att läsa att det mesta omkring dig fungerar...många varma kramar Irene

Carina sa...

Hej. Kämpa på nu. vi är många ute i landet som håller tummarna för dej. kram

Susanna sa...

Undrade hur de kunde ta bort draken helt plötsligt när de ville att den skulle försvinna av sig själv... olika rutiner från olika sjukhus alltså...

Måste varit en jäkla operation för att bli av med den med tanke på hur det såg ut efteråt. Förstår att det gör ont och du är stark som står ut!

Ta hand om dig. Tänker på dig och följer med i din blogg.

Kramar från Susanna

anna sa...

ja samla så mkt kraft och ork du bara kan!! du Låter i alla fall som att du har krafter sparat och att du samlar energi tills april! jag känner på mig att du kommer fixa det här, tror det är som du sagt att du har bra grundfysik och en stark vilja och kropp. fortsätt samla så mkt energi och mod som du bara kan. kramar anna

julia sa...

fortsätt kämpa!!!
kramar

Anonym sa...

Varma hälsningar från en i din stora cyber-familj. Kämpa på!

Linda sa...

Vill bara skriva att du är helt fantastisk! Fortsätt kämpa så ska du se att du kan försätta berg!! Massor av styrkekramar till dig o din fina familj!!

victoria sa...

Jag blir verkligen berörd när jag hittade din blogg och nu har jag läst den i några veckor. Vill bara säga att du är en otroligt stark människa! och att du har en blogg och skriver ut om de här är också otroligt starkt! kämpa på! :) Mvh Victoria :)

Werla sa...

Skrev i min blogg (werla.blogg.se) efter att ha läst din blogg:

Nej! jag ångrar mig...
... jag är inte trött. Jag är pigg, jag är frisk och förbannat lyckligtlottad!
"Ramlade" in på en blogg idag där verkligheten slog en i huvudet ordentligt, spontant vill man bara klicka på krysset och aldrig mer återvända till bloggen, inte läsa och inte ta in hur livet faktiskt kan vara, och ÄR för en del människor.
Men jag valde att läsa och lät mig påminnas om hur bra jag har det och hur orättvist livet kan vara.

http://mittlivsabina74.blogspot.com/

Det gör ont ända in i märgen att ta in någon annans livsöde, jag håller mina tummar hårt för att det skall gå bra för Sabina!

Krama era nära o kära!

God natten

Anonym sa...

Styrkekramar till dej Sabina.
Kram Mona

Maria sa...

Hej Sabina!
Jag känner din systeryster Johanna och vet hur envis hon är, och jag tvivlar inte en sekund på att du är mindre envis! I detta sammanhang är det en riktigt bra personlighet!
Jag har nog inte från början förstått hur du mår, förrän jag såg reportaget på Aftonbladet och sen dess följt din blogg (sen januari)! Jag kan inte gå och sova utan att se att du har skrivit om hur din dag har varit! Du är en väldigt stark kvinna och kommer att fixa detta galant! Dina barn och andra nära och kära kommer inte att bli av med dig i första taget! Det är jag helt säker på!
Samla nu krafter och energi! Ser fram emot att följa dig och din kamp tillsammans med alla andra här via din blogg och självklart med din familj!
Massa stora och varma kramar från Maria Kindströmer

Isabelle sa...

Jag tittar alltid mycket på dina rubriksättningar på inläggen och jag gillar den här extra mycket! Att det går åt rätt håll. Låt oss hoppas att det fortsätter så nu länge länge...

Du är så otroligt duktig och jag är så glad att jag gjort din bekantskap. Du är med mig varje dag och jag har med mig en bit Sabina i min vardag varje dag! Du påverkar så himla många människor nu och det är inte lätt att förstå vidden av det riktigt...

Det du lever med just nu, i form av mental och fysisk smärta och stress, är egentlgien helt omänskligt, men ändå lyckas du finna så pass mycket kraft i din vardag varje dag att du får ut minst några småguldkorn varje dag. Det är en enorm gåva. Du är helt enorm och vi hoppas och tror att det snart snart börjar att peka spikrakt uppåt igen - på alla plan.

Sov gott min älskade vän. Du är så go, så go och jag skulle vilja ha en större dos Sabina i mitt liv.
Snart. =)

Hoppas du får sova bra nu och drömma sköna och härliga drömmar. Puss och kram från din Issobisso!

Fresia sa...

Sabina
Helt rätt av dig, samla dina krafter och ta det lugnt. Du behöver dom för att ta dig i mål. Så vila, vila. För du kommer orka detta. Och det blir lite lättare om du har samlat kraft till dess.
Men ingen tvivlar på att du kommer lyckas..
Varm kram

Anonym sa...

Ja, så är nattfjärilen på besök !

Hit måste jag komma, innan jag ska försöka få lite störd sömn.

Är glad för din skull, om du kan sova och inte sömnen blivit konstig, trots att du kanske bara sover lite i taget.

Vid störd sömn är man i en annan värld. Det är ngt sjukt och man mår aldrig bra!
Godnatt!

Anonym sa...

Lollo här Down Under vill bara att du skall veta vilken fantastisk Qvinna du är !

läser här hos dig varje dag & gråter en skvätt, Killarna påjobbet har nu vid mina tårar & frågar hur mår hon idag Sabina ?

Jag sänder dem aldra varmaste kramarna till dig
Lollo

PiaMaria sa...

...har besökt dej dagligen sen jag hittade denna sida för några veckor sen....tyckte nu att det var dags att titta fram och säga Hej och skicka dej en stor varm kram.

Jag beundrar din styrka och att du hittar ljusglimtarna i en vardag som inte alltid är så ljus....det är en gåva inte alla är unnade...

Ha en underbar dag!

Många värmande kramar,
Pia

Anonym sa...

Starkaste du.
Tittar på bilden av ditt sår i nacken, blir nyfiken och måste fråga; var är den transplanterade huden? Tog man inte från skinkan för att täcka såret? Förstår att det smärtar med ett så stort sår i nacken. Du är då verkligen en kämpe!
Hejar på dig!