21 mars 2009

LÖRDAG

Nu är det Jennie från New York som skriver tillsammans med Sabina. Känns så himla bra att äntligen vara här i Sverige och vara med min fina fina Sabina. Det gör så ont i hjärtat att se henne ha så ont, vill kunna trolla bort smärtan!!
I dag har det varit en av hennes jobbigaste dagar, hon har haft så otroligt ont med ett tryck i huvudet. Hennes mamma kom tidigt på morgon för att hämta Julia för hon ville inte ville att hon skulle se henne så dålig.
Resten av dagen bestod av mycket vila tills jag kom vid kl 14, vi har tagit det lugnt och fikat. Lite senare kom Pernilla över med cubansk mat som Sabina älskar. (Tack Carlos för en underbar middag) Hennes underbara Henry fick gå på lite herrmiddag, hoppas han får en super kväll!! Jag ska sova över här i natt och vara här för henne om hon behöver det.
Sabina hälsar och är så glad över allt stöd hon får från er alla, det ger henne styrka att kämpa vidare. Och snart kommer såret i nacken bli bättre och smärtan bli mindre!
Nu får vi alla be för att Sabina får sova en natt utan att vakna med denna omänskliga smärta! Vill inte lämna dig och åka tillbaka till Usa, känns så jobbigt att vara så långt borta men jag kommer ju snart igen.
Älskar dig fina Sabina!!!

122 kommentarer:

Birgitta sa...

Tack snälla Jennie för att du skriver och berättar om hur det är med Sabina.

Vi är så många som bryr oss om henne och hennes familj och gärna skulle ta på oss hennes smärta en liten stund var så att hon kunde få vila och åtminstone få sova en enda natt utan smärta.

Det är skönt att ni är så många som finns hos henne och stöttar henne och att Henry får ett litet andrum ikväll med herrmiddag.

Många kämpekramar till er alla från mig och min familj.

Anonym sa...

Hej Jennie från New York!

Tack för att du håller oss uppdaterade om hur Sabina mår. Ge henne en stor KRAM (om det inte gör för ont, då får det bli en slängpuss).

Det är faktiskt JÄTTEDÅLIGT att det inte verkar gå att smärtlindra Sabina. Vi lever ju ändå ganska civilicerat på 2000-talet. Ingen ska behöva ha så ont!!!!

Kramar fån Mia-Maria

Helen sa...

Har tänkt en hel del på dig Sabina idag och jag håller alla tummar jag har för att smärtan lättar snart och att du får några timmars sömn.

Kram
Helen

Anonym sa...

www.danijelamagdalena.blogg.se
Mina tankar är hos Er. Jag hopas med hela mitt hjärta att allt bli bättre snart.
Kram från Danijela

Anonym sa...

Håller tummarna HÅRT för Sabina!! Vet att om hennes öde drabbar mej ...har jag inte lika många som ställer upp på samma vis. Tänker så mycket på Sabina o önskar ALLT GOTT!! KRAMAR till Sabina och alla ni som stöttar henne!

Anonym sa...

Man måste kunna smärtlindra detta bättre!! En människa som är så sjuk måste kunna få njuta av livet som är utan att ha ont!! KRÄV!!

Anonym sa...

Håller tummarna hårt och hoppas på sömn inatt. Många kramar från Malin

Anonym sa...

Jag har satt in 100 kronor idag till Sabinas insamling och hoppas att fler gör det, många bäckar små.

Mina tankar är ofta hos dig och din familj Sabina.

Kramar
Susanna i Norrviken

Fresia sa...

Krigarprinsessan Sabina
Fortsätt att vila, samla dina krafter. Så att kroppen orkar. För det ska den. Eller hur?

kampkram

Helena sa...

I nästan varje inlägg här på din blogg, Sabina, slås man av hur många vänner du har... Och hur fantastiskt dom stöttar dig nu när du har det så otroligt kämpigt. Att du har alla dessa vänner säger en hel del om dig och vilken god vän du själv måste vara..... Hoppas att du, mitt i allt detta onda, finner styrka i detta.
Hoppas, hoppas, hoppas att du får en bättre natt i natt!!!!!
Håller med om att det är otroligt konstigt att du inte kan få bättre smärtlindring. Detta är ju omänskligt!
Kramar

Anonym sa...

Hoppas din natt blir bra och att din smärta låter dig vara ifred.
älskar dig
Det måste ändå mitt i allt hemskt kännas bra att du har så underbar familj och vänner som finns för dig....Kram från mig som följer din blogg och insett att dom bekymmer jag har blir betydelselösa när jag följer din kamp

Anonym sa...

Jag har oxå tänkt ofta på dig Sabina, sen din Henry skrev igår!
Vilken tur du har, som har så många goda vänner och släktingar...som Jennie nu....
Visst finns det någon medicin som tar bort din smärta....ställ läkarna mot vägen och KRÄV hjälp!!!!
Jag VET att det finns men ngn måste hjälpa dig att strida för det....
Jag hoppas och ber att din kropp orkar kämpa ett tag till....sen har du en chans med den nya brahandlingen....men det allra viktigaste är ändå att du aldrig gett upp, du kämpar till sista andetaget!
Jag tänker på dig hela tiden...kramar Siss

Anonym sa...

Det blev fel i bloggen, älskar inte dig (känner dig ju inte) älskar dig skulle hamna efter finns för dig :-)) Kram

purplerain sa...

Hoppas att lite av min styrka kan blåsa över till dig, kram.

Lizette sa...

Så fasansfullt att du inte kan få den smärtlindring du behöver INGEN ska behöva ha så ont. Hoppas du får sova en stund utan smärta.
Vi som följer dig här är så tacksamma för att du har nära och kära som uppdaterar din blogg, blir ju så orolig och vill veta hur du mår. Tänker på din kamp hela tiden och skulle så gärna hjälpa om jag kunde.

Anonym sa...

Håller tummarna att du får lite sömn inatt. Du är en riktig kämpe. Ni Sabinas nära/kära ni hjälper helt klart till med att sabina orkar kämpa./Anette

Anonym sa...

Sabina, jag har följt din blogg ett tag nu och jag tänker på dig många gånger varje dag. Jag är otroligt tagen av din situation och ditt sätt att hantera den. Som så många andra redan har skrivit är du fantastisk, och dessutom får du mig att uppskatta livet ännu mer än tidigare. Jag lider verkligen med dig, och jag hoppas av hela mitt hjärta att du snart känner dig åtminstone lite, lite bättre och att du får någon form av fungerande smärtlindring.

Mina tankar fortsätter att gå till dig och till hela din familj, som också verkar vara helt fantastisk i denna svåra situation när de själva säkerligen har det jättejobbigt också.

Stor kram från Helena i Göteborg

Sara sa...

Count your garden by the flowers,
Never by the leaves that fall.
Count your days by golden hours,
Don't remember clouds at all.
Count your nights by stars, not shadows.
Count your years with smiles, not tears.
Count your blessings, not your troubles.
Count your age by friends, not years.

Den här dikten, okänd författare, tycker jag stämmer väl in på dig vackra människa. Sedan är det så klart inte lätt att alltid glömma det elände som drabbar. Men du verkar ha en alldeles speciell kraft och den kraften hämtar du kanhända ur alla runt omkring dig, familj och vänner.

Hoppas du vilar dig stark och snart är tillbaka "på banan". Du är en fighter!

Jag ber för en skön och smärtlindrad natt!

Anonym sa...

Krama underbara, fantastiska Sabina!!
Nu kan allt bara bli bättre!
från okänd vän, m

Anonym sa...

Hej hjärtat.

Smärtar att du är så dålig. Skönt med uppdateringar från dina nära och kära.

Krya på dig och kämpa.

Du är min hjältinna....love..a

Anonym sa...

Goa Sabina ..Vila Sabina och ta det lugnt när du har det så kämpigt. Släpp kraven på dig själv nu. Jag hoppas smärtan försvinner. Sjukvården måste ge dig bättre smärtlindring om det går. Kram från Ayla

Mia sa...

Vilka härliga vänner du har Sabina som bryr sig om dig. Hoppas din smärta lägger sig så du får sova gott om nätterna. Massor av stöttekramar till dig :)

Petra sa...

Så fruktansvärt att du inte kan få bättre smärtlindring. Läste att vimmelmamman fick effektiv smärtlindring med morfin direkt in i någon slags slang som de satt in i ryggen. Måste ju bara finnas något sätt som funkar. Vi lever ju på 2000-talet för sjutton!
Hoppas och ber för att din smärta ska minska snart och att du får lite sömn.
Kram

Anonym sa...

Ge Sabina en stor styrkekram!
Jag är glad för din skull Sabina att du har så go familj och vänner-
Hoppas natten blir dräglig så du får sova.
Stor kram Gabriella i Skåne

Anonym sa...

Har inte varit inne här på länge. Blev verkligen förfärad när jag läser hur ont du har nu! Ber för dig... 1000 kramar Magdalena http://www.smaragdalena.blogspot.com

Anonym sa...

Sabina, mina tankar är hos sig! Ingen ska behöva gå igenom det du går igenom! Jag hoppas så att dina smärtor går över och att du får tillbaka kraft och energi! Du är en sådan fantastisk person med så många härliga egenskaper! Du behövs Sabina! Försök och håll ut, det måste bli bättre! Vi är så mänga som tänker och känner med dig! Många styrkekramar till dig, din familj och dina nära! Ulrika

Kim sa...

Tack Henry och Jennie för att ni skriver och låter oss veta hur Sabina har det. Och till Sabina, du är verkligen en fighter i ordets rätta betydelse. Håller tummar och tår för att du skall få sömn inatt. You are outstanding.

//Kim från Åland

Anonym sa...

Fina fina fina Sabina, jag känner inte dig, men följer din kamp. Förstår att du nu måste vila. Jag har aldrig läst en blogg, eller ngt liknande som berör mig så starkt som din blogg Sabina. Min älskade mamma dog i cancer i feb 08 och det gör så ont i mig. Denna Tengils himla sjukdom... Som du fina Sabina drabbades av. Min största ÖNSKAN är nu att du ska bli HELT smärtfri. kram karin

Anonym sa...

Vill återigen säga att fina Henry är underbar och finns för Sabina just nu - du är helt underbar, och alla Sabinas vänner och familj är också helt underbara, ni finns för Sabina nu när hon behöver er som allra mest.

Anonym sa...

Älskade lilla syster, det smärtar oerhört att veta hur ont du har dagligen och att inte smärtlindringen hjälper som den borde. Du har kämpat så tappert och förtjänar att få en paus ifrån allt ont och få en möjlighet att samla kraft inför kommande projekt.
Som så många andra här på din blogg så önskar jag att jag kunde ta din smärta ifrån dig så du fick vila - åtminstonde för en natt.

Många värmande kramar till dig och Henry och barnen så ses vi snart.
Älskar dig syrran

L sa...

Fasicken & skit alltså, det skulle ju bli bättre med Draken borta...Är det smärtan av läkningen som utlöser denna hemska trycksmärta? Jag säger som flera ovan att det verkligen är konstigt att ingen smärtlindring kan ges som verkar, har förstått att det är svårt att få bort precis all smärta, men man borde kunna ta udden av iaf en del av den så du orkar med. Det går inte att åka in till sjukhuset och be dem lägga in dig för smärtlindring? Så kanske du kan få lindring genom ryggbedövning? Hoppas det vänder snart för dig Sabina!
KRAM & STYRKA

ullis sa...

Hej Jennie & Sabina..

Vad fint du/jennie har skrivit om Sabina.. Vad skönt att du finns där hos Sabina i natt.. Hoppas att ni båda får sova..

Är så sorgligt att läsa att Sabina har så ont.. Önskar så att hon ska kunna få tillräckligt med smärtstillande.. Att ha smärta hela tiden tar både på kropp & själ..

Hoppas att du/Sabina ska ha krafter att vara DÄR på måndagkväll... Det är DIN dag min älskade vän..

Puss & kram..

ullis

Alexandra sjuksköterska sa...

Åh, det är så synd om dig! Kan du inte få morfin intravenöst, det blir ju en starkare effekt då? Kanske PCA-pump som ASIH kan sköta? Vila mycket nu så du återhämtar dig bättre. Skulle vilja ge dig en stor kram trots att jag bara känner dig genom bloggen!! Hoppas det går att lösa med smärtlindringen. Vet av egen erfarenhet hur hemsk och outhärdlig smärta kan vara. Kram

Anonym sa...

Vilka vänner/familj du har, verkar vara så underbara som stöttar dig i allt elände. En jätte kram till dem.
Sabina: jag följer din blogg och är så imponerad av dig, vilken styrka du har..... önskar dig lycka till. Hoppas att du slipper smärtan snart. Stor kram

Anonym sa...

Tack för att du håller oss uppdaterade när inte Sabina orkar. Stackars henne, hoppas nu att smärtorna kan försvinna, det går ju inte att sätta sig in i hur ont hon måste ha.
Många många kramar!

Anonym sa...

Varma tankar och stora kramar från Stina med famlij.

Cornelia sa...

Jag tänker på dig jämt Sabina. Jämt!! Många kramar

Victoria sa...

Mina tankar är ofta hos dig Sabina, hoppas du blir av med smärtan snart för ingen ska behöva ha så ont.
Stor kram till dig!!
Kram Victoria

Stora lilla j sa...

Tack för uppdatering om Sabina! Vi är så många så många som tänker på henne och skickar goda tankar till henne. Så skönt att hennes mamma kunde ta Julia litet, och att Henry får komma ifrån och göra något roligt också!

Sabina du har allas våra tankar, vår djupaste sympati. Du imponerar på oss alla med din styrka, din kraft och ditt mod. Vi önskar dig snabb bättring och omedelbar smärtlindring!

Många kramar,
Hilla m familj

sofie sa...

hopps du kunnat sova något inatt...stora kramar till dej kämparnas drottning

Anonym sa...

Manga, manga, manga kramar fran mig till Sabina.

Miriam sa...

Tack Sabina som med Jennies hjälp skriver några rader och håller oss uppdaterade. Jag hoppas, hoppas, hoppas att natten varit ok utan alltför många smärtsamma uppvaknanden.

Jag ber för dig och tänker på dig varje dag, Sabina!

Kram!

Anonym sa...

Vad bra att Du Sabina har så fina vänner!
krya på dej vännen
kramar
/Ulrika

Anonym sa...

Du har underbara vänner och familjemedlemmar samt en stor skock blogvänner som medelst telepati försöker få dig frisk.

Karmar Karin i Malmö

Mia Nilsson sa...

Hej på Er!!

Tänker på dig Sabina, och hoppas att du snart få må bättre!

Kram Mia

LOTTA sa...

HEJ JENNIE!VA BRA ATT DU KUNDE KOMMA O HÄLSA PÅ SABINA!ÄR DU KVAR PÅ MÅNDAG SÅ VI HINNER TRÄFFAS!? VET INTE OM DET BLIR FÖR MYCKET OM JAG KOMMER FÖRBI IDAG? FÖRSTÅR ATT DET MÅSTE VARIT TUFFT FÖR DEJ ATT VARA SÅ LÅNGT BORT SÅ NU SKA DU NJUTA AV SABINA MEDANS DU ÄR HÄR,JAG FÅR PANIK BARA DET GÅTT 2 DAGAR O VI INTE SETTS SÅ VAD SKA DU INTE HA.. JAG TRÄFFAR JU HENNE OFTA..MEN DET ÄR MÅNGA SOM VILL VARA HOS HENNE NU..HÖR AV ER OM NI BEHÖVER HJÄLP ME NÅGOT! HÄLSA SABINA MED KRAM O FAN KOM IGEN NU..HÅLL UT LIVET VÄNDER I APRIL!!!LOVE YOU... DÖD ÅT TENGIL! L.O.T.T.A

Alex mamma (ewings sarcom) sa...

hej på er där borta...TRÅKIGT att höra att du har så ONT !...Under HELA min Alex behandling så har Alex INTE alls haft ont men vart på gränsen till medvetslöshet av alla cellgifter o spytt 500 ggr...Den enda gången han har fått morfin o haft ont va i sommras då han opererade bort sin tumör på 8x12 cm...han blev uppskuren i halva kroppen då..dvs hela bröstkorgen runt på sidan o ända upp till skulderbladet...då fick han morfin o låg på intensiven i 2 dygn...sen skulle morfinet bort o ersättas med tabletter så fort som möjligt...vet inte hur mkt morfin du får ta men Alex fick 20ml i timman första dygnet...men efter 5 dagar va vi nere i bara 5 ml...vi va mest orolig att Alex skulle ha en otrolig smärta då han fick cancer men läkaren sa att vad som än händer så kommer ditt barn INTE att få ha ont här! O då kan jag säga att Alex va 17 år när han blev sjuk

tess sa...

Hoppas natten varit lugn å att du har det drägligt idag.

Massa styrkekramar från oss. //Tess

Anonym sa...

Sabina, du har verkligen ett fint gäng runt dig och det är också skönt att dina vänner kan skriva och berätta, både vad som händer dig men också deras känslor. FAN!!! också att du ska behöva ha så ont! Förlåt att jag svär men är det något man borde få svära åt- hur mycket som helst- så är det väl cancer...

Hoppas du kunde sova lite mer inatt och att smärtan kan lätta snart. Skickar sms istället till dig... KRAM Lotta

Anonym sa...

Tack,du som håller oss uppdaterad,man kan inte sluta tänka på Sabina när man följt hennes blogg såå länge,ni alla vänner OCH HENRY är så underbara som stöttar och hjälper henne på alla sätt,hon är säkert en minst lika bra "stöttare" för er alla i vanliga fall! Krama henne ömt och försiktigt.

Tanja sa...

Tusen tack för att du skriver åt Sabina och på så sätt lugnar oss här ute! Stor kram till er alla och må smärtan vända och försvinna!

Tänker på dig Sabina och er alla runt i kring henne...

Malin sa...

Är det något Sabina är, så är det omgiven av vänner och kärlek...TA hand om henne, tills hon får krafterna tillbaka, för det vet jag att hon kommer att få. Sabina är Sabina, är det någon som ska klara det här, så är det hon! Kramizar till er alla!!

Anonym sa...

Hej Sabina o alla hennes goa kära nära !

Smärtar i mitt hjärta o höra hur jobbigt det är för dig Sabina, samt för ALLA dina nära o kära.
Hoppas du snart kan bli lite smärtfri så du kan få lite mer energi. Smärtan tar så mycket av en.
Kämpa på hjärtat !

Kram onkuskan i HBG

Anonym sa...

Hej hoppas din natt varit någorlunda smärtfri.. va mysigt att få ha din vän hos dig ta vara på den tid ni nu har tillsammanns..önskar jag kunde ta en del av din smärta. min mamma gick bort i cancer 2002 vet vilka smärtor hon hade massor med kramar till er alla

/Paula

Grodmamman sa...

Vilka vänner du har, Sabina! Och tack för att vi får uppdateringar även om du själv inte orkar skriva.
Tycker som så många andra att det är bedrövligt att du ska behöva ha så ont. Du behöver ju få vila i fred för att orka återhämta dig.
Tänker på dig och hoppas att det snart blir bättre för dig!
Kramar

Mija sa...

Så otroligt stark du är som orkar berätta för oss andra! Sänder styrke tankar till dig och hoppas du får en fin söndag!

Elin Johansson sa...

Tänker på dig Sabina och din underbara familj och dina fantastiska vänner du har runt omkring dig.
Vi är många som hoppas och ber för att du ska bli bättre snart. Känn ingen press med att uppdatera bloggen, vi finns här ändå vi trogna läsare som följer din kamp. Ta vara på dig själv istället och låt dina nära o kära rå om dig lite. Kram Elin

Anna-Lena sa...

Jag är så imponerad av dig, du är så stark. Kämpa på!

Eva sa...

Fina fina sabina, hoppas att du piggnar på dig snart. Många kramar

Inna sa...

Va bra att Sabina har så många vänner och släktingar runt sig som älskar henne!

Hoppas hon blir bättre snart!
kram
Inna

Malin A sa...

Underbara Sabina sötnos!!!

Inte kul att höra att du blir sämre. Jag tänker på dig varje dag och vill att ett under ska ske, blir så ledsen när jag läser att du har så ont. Känns kul i allafall att vi får träffas imorgon har verkligen sett fram emot detta såå länge. Kan jag ringa dig ikväll?!? Pussss

Kan Dee Drawings sa...

Min mamma berättade om din blogg Sabina. Jag gick in och blev fast. Jag ber för dig varje dag och tänker på dig. Och hoppas av hela mitt hjärta att du får bli helt frisk. Det SKA du. Min mormor dog i lungcancer när jag var yngre och sorgen och minnerna från hennes smärta har satt sina djupa spår i mitt hjärta.

Jag vet inte om du såg mig på Rosa Bandet Galan 2008. Jag var vinnare i Lindex designtävling, och fick stå på scen och berätta om varför det var viktigt att bidra. Då berättade jag bla om min cancersjuka mormor..

Du har många underbara människor omkring dig Sabina. Som älskar dig och som ger dig omhet och kärlek, så du kommer klara det här! Och så är du så otroligt positiv och stark själv! Jag vill önska dig all lycka, från hela mitt hjärta!

Kramar/Sandra Forsman

Jenny (Moas mamma) sa...

Fina Sabina,

Det smärtar i mitt hjärta av att läsa att du är sämre, tur att du har alla dina nära o kära intill dig, Henry du gör ett fantastiskt inlägg, mina tårar rinner, får rysningar i hela kroppen av att läsa.
Sabina... du vet vad vi mailat om, du är bara den bästa...det vet du.
Tänker på dig mycket och ofta..

Sänder massor av styrkekramar till dig och din familj, och hoppas att vi snart får ett inlägg av dig igen, för då vet vi att du mår bättre..

Kram Jenny

Kicko sa...

Hej Sabina!
Hoppas att det vänder snart så du får känna lycka över solen, fåglarnas kvitter och vårens framfart.
Bort med smärtan, rädslan och tröttheten!
Jag ber för dig till "min egen" gud.
Krya på dig snart!
Kramar i massor!

Pernilla sa...

följer din kamp och hoppas du snart mår bättre, och får din styrka och kraft tillbaka.
Pernilla

Pernilla sa...

Vännen,

det var skönt att ses igår men fruktansvärt jobbigt att se dig lida så. Jag har fortfarande svårt att förstå att detta är sant. Det var ju inte länge sedan vi prommenerade på fältet, åt tillsammans i solen på din baksida och låg på stranden i Djursholm och turades om att passa barnen så den andre fick jogga.

Du är en underbar person och hoppas nu innerligt att stunderna utan knivar i huvudet blir längre och fler för varje dag som går.

Kom ihåg att jag finns här, när som helst du behöver!

Anonym sa...

Hej underbara du! Jag tänker på dig så mycket. Hoppas och ber att du snart är bättre och att den hemska smärtan vörsvinner för gott! Det jag skulle vilja säga är att den öppenhet du har inför din sjukdom, att du delar med dig är beundransvärt. Du verkar ha en sån undrebar relation mellan dig och Henry(han är ju underbar han me), dina underbara fina barn, släkt och vänner. Du verkar vara fylld av ljus, hopp och kärlek!! Det ska du vara riktigt stolt över. När min mamma hade cancer blev hon arg, bitter och stötte ifrån oss barn. (Jag förstår att man har sådana stunder med såklart). Du är modig och otroligt stark. Du har fått mig att inte vara rädd för cancer längre- som jag vart sedan min mamma hade det (för jag trodde man blev förvandlad själsligt också men du har bevisat motsatsen!!)Många kramar till dig, din familj o alla omkring dig just nu=)=)

En häxa på Vift sa...

Tack för uppdatering, jag känner ju inte Sabina personligen men hittade hit då hon hittade min blogg i höstas.
Härligt ändå mitt i allt elände att veta att hon har ett så fantastiskt fint nätverk omkring sig med en otroligt omtänksam och fin man vid sin sida och föräldrar och goa vänner som finns där i vått och torrt.

Många varma hälsningar från ett förvisso relativt grått och kyligt Tyskland

Anonym sa...

Sabina, du är en kämpe av stora mått - fortsätt kämpa så ska du se att du vinner till slut! Hoppas att trycket och smärtan lättat lite så att du får den vila du behöver så väl.

Jag förundras som så många andra över att de inte kan ge dig den smärtlindring du behöver - varför? Mamma hade också malint melanom och läkarna sa hela tiden att det var viktigt att hon skulle inte behöva ha ont. Något borde de väl kunna göra för dig!?

Så skönt för dig och Jennie att få ett par dagar tillsamman.

Vilka goda, omtänksamma, kärleksfulla vänner och familj som finns där för dig.

Ännu en styrkekram till er alla. Ge inte upp kampen - död åt tengil!

Kajsa sa...

Tack underbara människa! Jag önskar precis som alla andra att Sabina kan få sova på nätterna utan smärta. När man ser "såret" förstår man ju att det gör ohyggligt ont. STORA varma kramar till er!

Anonym sa...

Sabina, Sabina! Jag sitter här i tårar, är så tacksam för att du har så fina människor runt dig. Vi är så många som är ordentligt oroliga för dig. Som följer dig, är med dig, tänker på dig och önskar dig allt gott. Har följt din kamp länge nu, tänker ofta på dig och tycker att du är fantastisk med din ork och styrka. Tänk, om man bara kunde göra något för dig! Massor med kramar

Anonym sa...

Hej Jennie från New York tack för att du skriver och berättar hur det är med Sabina./kram mona
Kära Sabina, jag önskar så högt att du fått sova i natt...och att du inte har så mycket smärta idag.
Styrke kramar/mona

Rosvikstjejen sa...

Igår när jag var förbi såg jag verkligen hur dåligt du mår. Nog för att jag har förstått det men ögonen öppnas när man träffar dig.
Skönt att Jennie är här och att hon var med dig igår och tog hand om dig. Ni behöver någon som tar hand om allt så att ni får vila. Det tar på krafterna!!!!!
Men jag kan hålla med många som skriver, lever vi inte på 2000-talet och smärtlindringen borde vara välutvecklad. Kanska pump vore något?

Sköt om dig nu och så ses vi imorgon.

Kramen

Amanda sa...

åååh sabina hoppas verkligen att du snart slipper dina hemska och fruktansvärda smärtor. vilka underbara vänner du har. det är du verkligen värd. hoppas du fick sova någorlunda gott inatt. stor kram o styrke kramar/kämpar kramar Amanda

Anonym sa...

Tänker på dig!

Kram

cornelia. sa...

hej sabina! har följt din kamp en längre tid men aldrig förr kommenterat. du inspirerar så många och verkar vara en fantastisk och stark människa! hoppas du mår bättre snart!

Tesstamente sa...

Jag hoppas också att du mår bättre snart, jag kan inte ens föreställa mig vad du går igenom. Men att du ändå kan ta dig an livet på det sätt du gör är ju inget annat än själastyrka!

Kraam!

Isabelle sa...

Tryck i huvudet låter varken trevligt eller bra.
Jag tänker på dig otroligt mycket.

Hur det här än går fina Sabina gumman, är jag otroligt glad att jag har fått lära känna dig. Du är helt underbar. Jag tänker på dig så mycket och önskar dig så mycket mer glädje här i livet, och under många många dagar framöver. Låt oss hoppas på en SNAR vändning.

En massa kärlek, Isabelle

Anna sa...

Tänker på dig många gånger varje dag, skickar en tanke och massor av kraft och hopp till dig.
Du SKA fixa den är svackan och du SKA få bra besked när projektet du är med i går in i nästa fas.
Ta till allt du vet gör dig glad, lugn och hoppfull och se till att du får all hjälp från alla håll som du behöver.

KRAM från en Anna i Rotebro

Linda sa...

Lider verkligen med dig Sabina som måste stå ut med all denna smärta! Men jag hoppas att du snart mår bättre och jag är glad för att du verkar ha så underbara människor omkring dig. Vi är många som tänker på dig och stöttar dig!!

Du SKA bli frisk igen!!

kram Linda

Jenny sa...

Hej Jennie

Tack för uppdateringen, va skönt att du är hos henne. Tänker på Sabina varje dag. Hon är en otrolig kämpe och jag ber för att mirakel ska ske med hjälp av projektet hon är med i.

Ge Sabina en stor kram från mig!

Kram till dig också:o)

miahmariah sa...

Du verkar vara en underbar vän Jennie. Tack för uppdateringen. Krya på dig Sabina. Jag tänker på dig.
kram

Anonym sa...

Hej Sabina, tack för att vi får följa din resa.
Det är fantastiskt hur du delar med dig till oss andra. Det gör en ödmjuk över att få leva och vara frisk och blir en påminnelse om att man behöver ta tillvara varje dag.
Hoppas det blir till någon slags tröst för dig och din familj att veta att detta blir effekten på oss andra, vi som står "utanför" och tittar på.
Ta hand om dig och varandra. Kärleken är störst. Kram från Karin

Anonym sa...

finner inte ord,,
vilken kämpar tjej du e
hoppas sömnen kom till er alla

Lotta sa...

Det känns som mina ord tar slut......
Men vilken lycka i livet att ha så många nära och fina vänner som verkar att finnas runt dej.
Du är en sådan tuff tjej ,med en enorm kämpar glöd och vilja.
Hoppas att du snart känner dej mycket starkare och piggare igen.
kramar

Milla sa...

Kramar om er alla...Tack för uppdateringen! Kramar Milla

Stephanie sa...

Jag vill att du ska veta att du har lärt mig en läxa. Jag har väldigt lätt att bli brun då min pappa är spansk och egypt men jag vet även att jag kan bränna mig. Jag ska aldrig mer sola solarium och i sommar blir det hög solskyddsfaktor. Jag kan inte annat än tacka dig för att du delar med dig av din sjukdom. Man fattar inte hur farligt det är förrän man får sådana här bevis.

Ta hand om dig.

Sabina sa...

Ååå Jennie, tack för uppdatering.
Man känner sig otroligt orolig för Sabina nu. Smärtan känns så fruktansvärd.
Skickar massor av styrke kramar.

Sara sa...

Tack fina Jennie för att du håller alla oss oroliga uppdaterade. Hälsa Sabina att hon ska samla alla krafter hon har så att hon blir piggare.
Kramar Sara

elin sa...

hoppas ni fick sova gott inatt, och att sabina haft en bättre dag idag! jag tänker på er!
kram elin

Anonym sa...

Starka fina Sabina. Om jag kunde skulle jag hjälpa dig att bära din smärta. Du är en kämpe. Hoppas din smärta blir lindrigare snarast.
Kram på dig...

Anonym sa...

Tänker på er, ger er all min styrka! Kämpa på!
Kramar från Lisa

Mette sa...

Tack Jennie och Henry för uppdateringarna.Ni verkar ta så bra hand om Sabina och det är hon sannerligen väl värd.

Sabina kämparnas drottning.
Det gör mig ont att du inte kan smärtlindrings.Jag önskar dig en god natt utan smärtor.

Det är en väldigt tung läsning att gå in på din blogg,men du finns i mina tankar hela tiden.

Ber för dig.
Styrkekramar från Mette

Jessica sa...

Hoppas, hoppas, att smärtan snart ger med sig Sabina. Varje dag när jag sätter på datorn för att kika igenom de bloggar jag följer styr jag alltid kosan först till din blogg för att se hur du mår.
Tänker på dig.
Kram Jessica

julia sa...

Tänker på er alla så sjukt mkt, och jag önskar så innerligt att din smärta minskar sabina.
Mängder av kramar

Jessica ¨Väsby sa...

Lilla rara, jag hoppas så att du ska få må bättre!!! Håller tummarna för dig.,

Anonym sa...

Hej Jenny från N.Y och Sabina! Sabina,Hoppas att draken läker nu så du får bättre sömn och att du självklart slipper all smärta! Jag önskar dig all lycka! Du har en otrolig familj och en underbar omgivning av super rara människor, underbart! Snart blir allt super bra och då får du gå ut och fika och träna och ja, göra allt det du vill göra :) Du är en riktig kämpe! KRAM!

Anonym sa...

Får du ingen behandling alls just nu?? Det kanske låter hemskt, men kan det inte vara tumörerna i hjärnan som trycker på..? Borde du inte få cellgift eller strålning fram till projektet fortsätter? Eller går inte det? Håller tummarna och tänker på dig!! Anna från Åland

Mia sa...

Jag blir så orolig när jag inte ser några nya inlägg. Hur mår du vännen?

Hälsa Sabina så gott du som ev kommer att uppdatera bloggen och ta väl hand om henne.

Mia sa...

Jag blir så orolig när jag inte ser några nya inlägg. Hur mår du vännen?

Hälsa Sabina så gott du som ev kommer att uppdatera bloggen och ta väl hand om henne.

Marie sa...

Får ont i magen när det blir tyst i bloggen fast man vet du inte orkar skriva.

Tänker på dig mycket och din familj och vänner!!!!

Stor kram till dig!!!

Kim sa...

Krya på dig, sabina. Du finns i mina tankar.

//Kim från Åland

Gina sa...

Älskade underbara!
Du är med mig ständigt i mina tankar och i mitt hjärta!!!

Kämpa på nu gumman! Madonna i augusti!!!!!

DU ÄR BÄST glöm inte det!!!

Love U, Love U, Love U!

Lena sa...

Kämpa nu sabina!
Tänk på framtiden, när allt detta e över!!
Då kan du åka till thailand och köra yoga på en fin strand!!
Kämpa kämpa!!
Vi kämpar me dig!!!

Många Kramar //Lena

Anonym sa...

Hur kan sjukvården plåga dej på det här viset??
VARFÖR FÅR DU INTE SMÄRTLINDRING?
Vi kan åka till månen men men, det är ju omänskligt!

Ni vänner till Sabina, åk till nåt sjukhus och skrik och var galna och kräv hjälp till Sabina!!!!!!!

Häxmamman i jämtland sa...

Vill ge dig många många kramar/Häxmamman i Jämtland


När morgonens sol genom rutan smyger,
glad och försiktig,
lik ett barn, som vill överraska
tidigt, tidigt en festlig dag --
då sträcker jag full av växande jubel
öppna famnen mot stundande dag --
ty dagen är du,
och ljuset är du,
solen är du,
och våren är du,
och hela det vackra, vackra,
väntande livet är du!

Karin Boye, "Moln"

Anonym sa...

Kikar in i dag med och hoppas att helgen inte har varit för hemsk..att du har sluppit lida..
Det är min önskan iallafall.

Tänker på dig!
Styrkekram Gabriella från Skåne

Marie J sa...

Tänker på dig hela tiden Sabina.
Önskar så att smärtan skall ge med sig.
Stora kramar
Marie J

Anonym sa...

Kikar in lite då och då och varje gång slås jag av vilken kämpe du är. Du är inte bara min förebild, utan även mågna andras.
Även om jag inte känner dig så tänker jag på dig ibland och undrar hur du har det. Tycker att det är bra att Henry och din goda vän Jennie ställer upp och skriver lite om hur du har det.
Tycker att det är bra att du har så många härliga människor runt omkring dig.

Kämpa på Sabina!!!

Kram
//Viktoria

Anonym sa...

Hej vännen!!
Så fruktansvärt att du inte får hjälp med din smärta! Tycker nog också att du skulle behöva en morfinpump så din kropp får vila lite.Sen kan du ta nya tag...
Ser fram emot att du kan blogga igen så vi kan ta del av din fantastiska förmåga att beskriva dina dagar.. Och jag TROR och hoppas innerligt att det blir en vardag med mindre smärta, mycket skoj och massa kärlek !!
Du är BÄST.
Stor och varm bamsekram från Line

Annelie sa...

Sabina... Har följt din blogg en längre tid nu.
Har inte kunnat titta in och läsa din blogg på hela helgen. Det är nu måndag..
Det är med stor oro jag nu läst det sista inlägget från i lördags.
Jag hoppas du kämpar vidare och får hjälp med att kräva en bättre smärtlindring.
Det går inte en dag utan att jag tänker på Dig och din underbara familj, dina fantastiska vänner!

Med så många som ber för dig och sänder dig så mycket stark och positiv energi, så kommer du att fixa det här! Du måste bara få din väl behövliga vila och få bli någorlunda smärtfri.

Sänder dig Sabina en JÄTTEKRAM och hoppas snart att du mår bättre!

Till er som står Sabina närmast...
Jag vet att ni gör allt för att göra dagen och natten lättare för Sabina. Ni är fantastiska vänner och en helt underbar familj!
Jag tänker även på er också, och sänder även er en stärkande KRAM!

Kämpa på nu Sabina!

Nilla sa...

Kämpa på! Tänker mycket på dig Sabina.

Anonym sa...

Sitter och läser om dig Sabina och slås av vilken enorm människa du är och att du berör så otroligt många... Tänker på dig och din fina familj!!!

Annika sa...

Kämpa på Sabina!

Anonym sa...

Sabina, Idag skickar jag återigen ett paket från malmö till dig. Jag vet att du inte orkar läsa men jag hoppas att henry kan läsa lite högt för dig varje dag. Boken är Dali Lamas tankar om livet och döden. Han är en av vår tids största andliga ledare och människor världen över finner sån tröst och kraft i hans ord. Man behöver ej vara buddist för det. Språket är inte svårt utan väldigt enkelt. Många många kramar från Karin

Millan sa...

Kärlek, styrka, hopp, smärtlindring och glädje kommer här! Och ett gäng kramar från Millan i Trollhättan!

Madeleine sa...

Vi kämpar med dig Sabina!
Kramar i massor!

Anna sa...

Kämpa på vi är många som tänker på dig! Jag håller tummar och tår för att din kropp ska orka.

Anonym sa...

Tänker på dig och din familj och dina fina vänner. Hoppas smärtan varit uthärdlig och du fått vila. Jag är själv anhörig och vet hur svårt det är att stå bredvid och se på utan att kunna "trolla bort" det onda. Henry, du är lika tapper som Sabina även om din kamp är på ett annat sätt. Håller tummarna för att det har vänt eller snart vänder till det bättre!
Kram

Smulan sa...

Hoppas verkligen att Sabina fick sova gott. Önskar verkligen att tiden kan springa iväg så hon snart blir bättre. Så bra hon kan bli...KRAM!

Snäckan sa...

Sabina, du finns ofta ofta i mina tankar. Önskar det fanns något att göra för att hjälpa.
Många kramar!!

Jenny (Moas mamma) sa...

Hoppas att din kväll blir bra, och ja hoppas även att alla bloggisar köper boken, själv har ja beställt den för ett tag sedan och väntar på den i dagarna.

Kämpa på Sabina, ja finner inga ord, du finns i mina tankar hela tiden.
Hoppas att nu din kväll blir bra för dig, detta har du sett fram emot.

Många tusen kramizar till dig och din familj, + alla runt omkring dig.

Kram Jenny