5 mars 2009

LYCKOTORSDAG

När klockan äntligen slog 05 gick jag upp och började packa lite saker att ha med, var ju ganska nervös nu! Jag tycker aldrig att man vänjer sig vid sånt här! Ska man ju faktiskt inte göra heller!
Väckte Henry vid 06 coh vi hämtade upp mamsen och vidare mitt i snökaoset till Uppsala. Vi kom lite försent fotografen U var redan på plats. Vi har ju börjat med bloggboken och måste ju bara få med miraklet!
Eget rum med plats för 6 personer är inte fy skam! Sen reagerade jag på att alla här är så gulliga och trevliga och gjorde allt för att vi skulle trivas. Självklart följde nalle med som stöd för lilla rädda mig.
Nu kommer det BÄSTA! När läkaren kom in och förklarade vad som skulle tas bort vad det ju DRAKEN! Hallelujah vad glad vi alla blev, trodde ju inte det var möjligt ens!
Klockan 8.30 rullades jag ner till operationen och både Henry och fotografen U fick byta om och vara med vid nedsövningen. Jag var rädd men narkosläkaren var så underbar och lugnade ner mig. Operationen tog ca 3 timmar och man transplanterade hud från vänster skinka till nacken. Sen tog man även en ytlig från tumör ryggen.
Jag vaknade upp på uppvaket 12 och mådde inte alls illa, hade fått mycket medel mot illamående. Men hungrig och törstig var jag ju. Så efter ca 1.5 timme får jag komma till avdelningen och äta ost smörgås. Trodde inte att en vanlig limpsmörgås kunde smaka så gott. Jag fick mera morfin men hade inte så ont, det som kändes som det värsta är hudtransplantationen. Men det lägger sig snart. Jag somnade och sov ett par timmar, när jag sen vaknade upp hade Henry varit på McDonalds och handlat mat, absolut inte min typ av mat men just idag var även det gott! Jag hade kateter och fick ta bort den och kissa innan man fick åka hem. Sist av alla lämnade vi dagavdelningen 18.30. Jag tackade för ett otroligt bra bemötande vi fått hela dagen. Väl ute kom glädje tårarna från oss alla! LYCKA!
Jag somnade som en stock i bilen och sov hela vägen hem. Väl hemma tog det inte lång tid innan dossster med mn stod med en färsk bakad mintchoklad kaka. DU VET PRECIS vad jag gillar och ville fira på. Tyvärr hann dom inte stranna på fika! Men tusen tack för en goooood kaka!

Sen kom ASIH på besök och hjälpte mig med hur vi ska klara smärtlindringen under natten. Jag har ju min morfin penna och jag tror den kommer hjälpa mig annars skulle ja bara ringa! Men just nu lever jag på lyckoruset.
Nu kommer jag få en helt annan livskvalitet och jag kommer kunna ligga ner.......

Imorn händer grejer men det tar vi då.................Tjingeling!

Tack Sylvia för brödcheckarna, ovanligt men häftig!



139 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh vd glad och lycklig jag blir, så glad för din skull :)

Sitter här med tårar i vrån, vi känner inte varandra, men oj vad du berör mig. Jag hoppas verkligen att jag kan närvara vara på "hemlisen " jag håller på att kolla på det...

Må gott, och hoppas du får en god natts sömn !

Förresten, så ska jag upp till Gällivare och giga för just ett bröstcancer evenemang. Känns toppen !

Värme och kraft / Picasso

Anonym sa...

Åhh vd glad och lycklig jag blir, så glad för din skull :)

Sitter här med tårar i vrån, vi känner inte varandra, men oj vad du berör mig. Jag hoppas verkligen att jag kan närvara vara på "hemlisen " jag håller på att kolla på det...

Må gott, och hoppas du får en god natts sömn !

Förresten, så ska jag upp till Gällivare och giga för just ett bröstcancer evenemang. Känns toppen !

Värme och kraft / Picasso

Anonym sa...

Härligt ,härligt.Varit så rädd för dig skull. Tack för att du orkar meddela oss. Du behöver ej va så duktig!
Ta nu tiden till dig själv ett tag och skit i oss!!

Anonym sa...

Åh vad otroligt skönt att draken är borta och att allt har gått bra idag. Hoppas du får sova gott i natt. mvh Karin

Anonym sa...

Är så himla glad att det gick så bra i dag och att draken är BORTA!!!! Saknar dig såååå..men om 2 veckor är jag i Sverige!! Längtar!!
Super kramar
Jennie

Anonym sa...

Gud vad kul att höra! Hoppas du sover riktigt riktigt gott inatt! Ha det bäst Sabina! :) Kramisar från Hanna med familj!

Anonym sa...

Gud vad skööööööööönt...och vad bra att allt gick bra...kram Cassie

Anonym sa...

Följer din kamp så där i smyg..Tårarna rinner ner för kinderna när jag läser. Hoppas nu att du får sova gott i natt.
Massor av styrkekramar vill jag iallafall skicka.

Jeanette

Anonym sa...

Vad härligt att du är av med nackdraken. Underbart att höra dig så glad! Nu blir jag nyfiken på vad som händer i morgon men som du sa, det tar vi då... =)

Hoppas du får sova gott nu fröken "en nackböld mindre". Puss!

Anonym sa...

Visste att allt skulle gå bra;-)många kramar/Marika

Anonym sa...

Älskade, underbara vän!!! Gu va härligt å bli av med eldsprutande Tengil!!!! Å så lycklig och glad för din skull, fantastiskt å alldeles alldeles underbart!!!!

Nu kommer jag sova gott i natt :)))

Love U, Love U, Love U!!!!!

Anonym sa...

ohh vad skönt. Vilken befrielse. Jag är jätteglad för din skull. Har tittat in här en sisådär 94859430 gånger för att se efter hur det gick idag.

Nu håller vi tummarna för detta projekt..

Massor med kramar

Anonym sa...

Älskade du, så härligt att höra att operationen gick bra. Jag blir så glad för din skull. Har fastnat i din blogg och läser varje dag om din kamp. Kämpa på vännen, massor av kramar skickar jag till dig :)

Sus sa...

Men gud vad skönt Sabina, jag är så GLAD för din skull! Att du äntligen blev av med den eländiga draken som du nu haft så länge!!!

KRAMAR I MASSOR
/Sus

Anonym sa...

Va skönt att höra att det gått bra och att de tog hand om dig bra. Hoppas du får sova bätte nu. Kram Sara

Monika sa...

Är så glad för din skull, Sabina!

Jag har följt din kamp ett par veckor och det ger så mycket att läsa om dig. Du är stark och du inspirerar andra att orka!

Du verkar vara en underbar person!

En stooor bukett vackra blommor till dig en en ännu större mintchokladtårta att njuta av (när den andra är slut ;) )

Många styrkekramar till dig från
Monika

Anonym sa...

Ååh vad glad jag blev för din skull! Vad härligt att du slipper draken! Och att du nu kan ligga ner utan att ha den. Måste kännas fantastiskt!

Många kramar från mig!!

Anonym sa...

Åh, vad jag gläds med dig! Nu slänger vi alla drakar och demoner i en sopsäck och knyter igen med många hårda knutar. Kram

Anonym sa...

skönt att draken fick flyga sin väg, nu kommer det bara bli bättre och bättre!

KRAM

Anonym sa...

Underbart! Helt fantastiska nyheter! Grattis!

Anonym sa...

Hej Sabina! Har följt din kamp i smyg ett bra tag nu utan att lämna ifrån mig några rader till dig, men nu är det dags. En leende spred sig över mina läppar då jag läste dagens inlägg, vad skönt att du slipper draken nu! Hoppas du sover gott i natt! Cecilia

Anonym sa...

Härliga Tider! Visste du inte att de skulle ta bort Draken? Vad hände med den "down there" då? Hoppas den gått i dvala nu då. Så nu är det 6 v väntan då el tills själva grejen börjar? Nu håller vi allt vi kan på att det inte kommer ngra mer elakingar och att du sen kan påbörja behandlingen med ny kraft! Ha en riktigt härlig helg!
KRAM & STYRKA

Petra sa...

Åhh vad härligt att höra allt gick bra för dig. Hoppas du nu får ordentligt med sömn inatt.
Kram&Styrka

Anonym sa...

Hej Sabina!
Jag har läst din blogg slaviskt i några veckor, går in varje dag för att följa din kamp mot "skitsjukdomen". Har själv haft cancer ( i tjocktarmen), men jag kan ändå bara ana vad du går igenom. Du finns i mina tankar flera gånger varje dag, och jag är så glad för att draken äntligen är borta. Sänder tusen kramar till dig och din familj, och TACK för att jag får följa ditt liv.
Allt gott och och jag skickar all min styrka och energi till dig!
/Nina Lindskog

Anonym sa...

Vilken känsla det måste vara att vara av med Draken, vi har ju fått se eländet på bild och "han" var ingen vacker syn. Jag fortsätter att hålla tummar och tår att det går åt rätt håll. Vila på och var rädd om dig!

Anonym sa...

Oj Sabina varje dag du visar vilken kämpe du är, du är underbar kvinna och har underbar familj och vänner runt omkring dig. Jag är så glad att dem kunde operera bort "Draken", hoppas med hela mitt hjärta att du få bara positiva besked i framtiden.
Styrkekramar från Danijela
www.danijelamagdalena.blogg.se

Anonym sa...

Åh vad skönt att det gick som det skulle.
Tänk att kunna få ligga lite mer som du vill. Fantastiskt!!!!

Hoppas att natten har varit ok och att du har fått sova lite iaf.

Stora kramar

//Linda-Mari

En häxa på Vift sa...

Jag förstår att du är lycklig. Vad otroligt skönt att det var just draken de tog bort. :)

Ha en bäst Fredag
Kramis

Anonym sa...

Vilken Lycka! :) Du berör mig så starkt och som Marie säger, vi känner inte ens varandra. Jag läser din blogg varje dag och din personlighet är så "levande". Det kanske låter löjligt med det är nästan så att man hör din röst genom det du skrivit. Dina tonfall, ja, allt.:) Be strong, tjejen! A-M

gissan sa...

Fy fan va skönt för dig Sabina!
Gläds tillsammans med er.
Kramar från Gissan

Anonym sa...

Draekn e borta! Grattis! Hoppas du får må bättre än bäst!
många stora varma kramar

Anonym sa...

Oj, då blev det en skvätt tårar här på morgonen....Vad glad jag blir att läsa det här, måste vara helt otroligt skönt att slippa draken GRATTIS!!!!!! Hoppas nu att det ska bli mindre värk och mera kraft åt positiva saker för dig, SÅ SKÖNT! Trevlig helg, kram/U

Anonym sa...

Heja Sabina!!!!
Så glad för din skull!
Du är en riktig kämpe o det kommer du så långt m!
Skickar massor av kramar, A

Anonym sa...

Åhh vad härligt att draken är borta,jag är så otroligt glad för din skull Sabina :) Du är fantastisk!

Kram Fia

Anonym sa...

Men åh vilken underbar läsning! Hoppas du klarat natten utan alltför mycket smärta och får en alldeles underbar fredag och en massa underbara dagar efter det.

Kram

Tussegumman sa...

Så härligt Sabina att du fått bort draken och slippa denna värk som den har gett. Fantastiska människor du har omkring dig. Önskar dig allt gott min vän många kramar från Tussegumman

Anonym sa...

men ååå så underbart att den är borta nu den hemskingen,
ha en underbar dag å massor av kramar

Anonym sa...

Hej,vilken överaskning det måste ha blivit för dig när dom sa att "draken" skulle tas bort,konstigt att inte KS kunde göra den op, men nu när jag läste det så blir ögonen tårfyllda men av glädje att du slipper den elakingen,ha en bra dag.

Kram Åsa

Anonym sa...

UNDERBART!!!

Stinas mys sa...

Detta var SÅ roligt att få höra!
Vad skönt att du nu sluppit draken!
Kram kram från Anna-Stina.

Anonym sa...

Åhhhh vad glad jag blir för din skull =) Känns så bra att läsa din blogg! Börjar ofta dagen med att läsa den tillsammans med morgonkaffet mitt. Känns skönt att föröka uppdatera mig om vad som händer i ditt liv och denna morgonen liksom många andra får jag tårar i ögonen. Du är så stark och jag är såååå stolt och imponerad av dig Sabina, det vet du! Min underbara vän ha nu en underbar dag och vila ordentligt! Kanske kan svänga förbi dig imorgon och bara få ge dg en kram?!

Anonym sa...

Blir så glad för din skull!
Säger som Marie P..känner dig inte med du berör mig sååå mycket.
Kramizz

Linda sa...

Åh, vad glad jag blir av att läsa din blogg idag! Härligt att de tog bort draken! :-)

Massor av kramar från Linda

Anonym sa...

jippi! det fullkomligt osar glädje och tacksamheti ditt inlägg idag! Vad glad man blir, att det ens var möjligt att otäcke gamle draken gjort sitt nu, att de kunde ta bort honom! förstår att det måste vara underbart!
har hållt tummar och tår hela dagen att allt gått bra.
kramar anna J

Anonym sa...

Väntat på att du skulle skriva hur gårdagen gått...sovit dåligt och tänkt på dig städigt...jag har ju själv "barn" i din ålder och det som drabbat dig och din familj ...är min värsta mardröm.Jag grät en glädje-skvätt här nu på morgonen när jag läser om ditt lyckorus och kan tänka mig hur du och de dina också ges möjlighet till "vila" i er känslostorm och stora oro. Nu hittar vi på en massa kul under de veckor som "odlingen" pågår eller hur? så tiden går fort.
Dessutom är ju våren på gång, bästa tänkbara tajming för glädje och rekreation. All god energi och de små healingkrafter jag har, skickar jag till dig varje morgon, med hopp om att du skall få en bra dag och efter det en lugn natt med helande sömn.Nu skall jag bara glädjas resten av dagen åt din nyfödda lycka och önskar er alla en bra dag och ännu bättre sex snabba veckor.
Kram från Irene Ek Långshyttan/ Dalarna

Anonym sa...

Vad härligt Sabina, vad skönt att bli av med den hemska draken! Kramar till dig

Anonym sa...

Åh va glad man blir för din skull...Hoppas din dag blir underbar i dag med! Kramiz

Helena sa...

Men åh vad skönt att bli av med draken Sabina!!! Massor med kramar från mig.

Anonym sa...

Wow vilken lycka för dig, att bara få en sådan känsla som du har ger en mycket mer livsglädje. Ja beundrar dig Sabina det vet du. Hoppas nu din sömn blir till det mycket bättre och oron kan lägga sig för ett tag. Får tårar i ögonen av att läsa sista inlägget, var väldigt orolig för dig igår..

Tusen tankar och kramar till dig & Henry, som även han har varit väldigt orolig...

Kram Jenny

Anonym sa...

Kära Sabina! Följer din blogg varje dag....måste säga att du verkligen berör mig starkt. Har alltid en bit papper till tårarna som ofta rinner ner för kinderna. Blev så glad för din skull att Tengil nu är borta. Kan tänka mig vilken smärta den orsakar. Har själv mist min mamma i cancer. HATAR verkligen den sjukdomen och jag själv lever i ständig skräck att en dag få beskedet att jag har drabbats. Är livrädd!!!
Kämpa på så tror jag att du kommer att besegar detta helvete som du är i just nu. Vill även sända en stor kram till dina nära och kära som tar hand om dig så väl. Du är verkligen en stark tjej Sabina så håll ut för snart kommer det att bli medvind. Många kramar Pia i Uppsala

Anonym sa...

Är så outsägligt glad för din skull!

Tusen kramar!!!!!!!!

Mia sa...

Hej Sabina.

Tänkte gå in och titta till dig lite. Läser om det du nu har skrivit

Kram

petra sa...

Hej Sabina!
jag följer din blogg varje dag och har gjort ett par veckor.
Vilken styrka, vilken kämpe, du är helt fantastisk.
Jag sitter allt som oftast med tårar i ögonen när jag läser om dig.

Vad skönt att slippa draken nu och att du blev så bra bemött.
Ta det nu lugnt och vila dig så mycket det går.

Tänker på dig varje dag även om vi inte känner varandra.
Styrkekramar i massor till dig
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam petra

Anonym sa...

Men så bra att det var Draken som skulle opereras bort!!! VAd glad jag blir för din skull!

<-- Styrkekramar -->

Anonym sa...

Jag har nästan hållt andan sen igår och blev så lättade nu när jag läste att det gått bra. Draken är borta:o) Hoppas du fick sova gott inatt.

Du är en fighter utan dess like. Det är underbart att känna din lycka. Mina tårar bränner av glädje.

KRAM!!

Anonym sa...

Jag blir alldeles lycklig. Ditt lyckorus du förmedlar smittar av sig. Du skriver så bra och närvarande! Hoppas fredagen blir en bra dag nu!

Anonym sa...

Känner mig själv lycklig när jag märker att du är lycklig och känner dig stark!

Njut av dagen och hoppas att smärtan försvinner sakta men säkert.

Styrkekramar
Mimmi

Anonym sa...

Följer din blogg hela tiden vilken kämpe du är Sabina...hoppas hoppas du har mindre ont nu...Själv så har vi fullt upp med min son...som just nu ska göra sin FÖRSTA MTR efter avslutad cellgiftsbehandling...så just nu har jag ont i magen kram kram

Anonym sa...

Vad glad jag blir att allt gick bra!! Tänkte på er igår,
kram

Anonym sa...

Hej Sabina, jag är en utav dom som inte känner dig personligen. Men ditt liv presenterade sig för mig genom Marie Picasso ;) Och jag kan bara hålla med henne.

Vad du berör!!! Jag önskar dig ALLT GOTT!!! Och det glädjer mig nått enormt att Draken e borta. Jag finner inte riktigt orden just nu då jag sträckläst din blogg och
gråten fortfarande sitter som en klump i halsen. Men jag hoppas vi hörs igen?!! Och så måste jag bara säga för att busa lite med dig hihi att överraskningen som Picasso pratat om har JAG stenkoll på ;) Vila så mycket du kan och var rädd om dig. Stor varm kram från Anna Book. www.annabook.nu

Anonym sa...

Hej! Vilken otroligt skön överraskning att du fick bli av med Draken. Men man kan inte låta bli att undra "hade det inte gått att göra tidigare", med tanke på hur den plågat dig...

Anonym sa...

Hej Sabina,
du berör mig så starkt att jag gråter av glädje nu.
Jag hoppas och tror att alla som har lyckan att få vara i din närhet förstår att de på nåt sätt är utvalda.
Du är en helt galet fantastisk människa!
Kram

Anonym sa...

Nämen vad _bra_ att det var draken som flög sin kos, underbart.

KRAM

Anonym sa...

Hej Sabina !
Jag är glad på din bekostnad att "Draken" äntligen är borta.
Skönt att du äntligen kan ha ett "Gott rus", man behöver sånt för att ladda batterierna.
Hoppas du får en fin fredag och helg. Tittar dock in här då o då under dagen, tycker du är en enastående människa som delar med dig av ditt liv o öde.
Kommer en o annan tår här varje gång man får ta del aav dig o din underbara familj samt sist men inte minst dina vänner.
Vill även passa på o tacka för att även du ger tips, jag jobbar ju själv inom onkologin som USK här nere i skåne.
Kram Anja

Anonym sa...

Vad glad jag är för din skull! Nu gråter även jag glädjetårar! Ta hand om dig nu! Många många kramar!

Anonym sa...

Nu gråter jag Sabina!
Åh vad glad jag blir för Din skull!
Kramar, Josefine

Anonym sa...

Åh, vad glad jag blir för din skull vännen.. Vilken lycka att draken är borta!

Hoppas att dagen & hela helgen blir bra!!

Många stora kramar till dig.. Du finns alltid i mina tankar..

ullis

Anonym sa...

Tårarna bränner under ögonlockarna...vilken lycka och befrielse för er/dig. Jag och säkert många med mig, kan verkligen känna din glädje genom ditt skrivande.
Många varma kramar...

Anonym sa...

Tårarna sprutar och jag är sååå glad för din skull! Måste kännas underbart!! Dessutom känns de som läkarna verkligen tror på din styrka!! UNDERBART!!

Anonym sa...

Så glad jag blir för din skull! Så skönt att bli av med den draken och hoppas du får lättare att sova nu. Önskar dig en jättetrevlig helg!

Min Gröna Täppa sa...

Så skönt för dig att du äntligen blev av med draken och att du nu kanske får chans att sova bättre! Ett steg på vägen, kämpa nu på, det här ska du fixa!!!

Många kramar

Anonym sa...

Det känns som att ett Grattis vore på sin plats. Jag menar, att slippa draken och dessutom oväntat måste ju kännas som något värt att fira. Hoppas verkligen att du får sova ordenligt nu så att kroppen kan samla de krafter som behövs.

Anonym sa...

Men Ååååh vad skönt för dig att få bort den där förgrymmade "draken"!!
Hoppas att du får ligga och sova bättre om nätterna nu!
Jag känner ditt lyckorus!!!
Kramar!!

Kasima sa...

Åh vad skönt att du fått slippa draken! Lycka till nu önskar jag från djupet av mitt hjärta. Kram!

Anonym sa...

Härligt att slippa draken! Så glad för din skull!

Anonym sa...

Så underbart och fantastiskt att den nu är borta!
Stora kramar

Anonym sa...

Jag är så glad för din skull! Skönt att allt gått bra och att du mår så bra nu när draken är borta! kram på dig!

Anonym sa...

Åh jag somnade i går innan ditt inlägg hann komma in, usch och fy för magsjukan. Vad glad jag är för din skull, hoppas verkligen att du fått sova ordentligt i natt och med hanterbar smärta.
Kram

Anonym sa...

Gud vad jag tycker om dig!

Skolgatan sa...

Men vad skönt att draken är borta!

Spännande att höra vad som händer idag...

KRAM♥

Anonym sa...

Tänker på dig varje dag!
Du är helt enastående och stark.

Kramar och styraka till dig!

/ Lisa

Anonym sa...

Så skönt! *glad för din skull*

Anonym sa...

Vilken underbar fantastisk människa du är!
Jag har följt din blogg ett tag, och den berör.
Ibland undrar jag hur mycket en människa ska utstå, prövning efter prövning. Det tar aldrig slut.
Även jag har blivit prövad, det som fått mig att svikta och känna att det svarta hålet närmar sig är min skadade son. Dessa rader har på nåt konstigt sätt gett mig styrka..min barnatro sitter i.

FOTSPÅR
En natt hade jag en dröm. Jag drömde att jag gick längs en strand tillsammans med Gud.
På himlen trädde bilder ur mitt liv fram.
Jag såg på varje bild två par fotspår i sanden, ett par var mina och det andra paret var Guds.

När den sista bilden syntes såg jag tillbaka på fotspåren. Jag upptäckte då att många gånger under mitt liv fanns endast ett par fotspår.
Jag såg också att detta var under de mest ensamma och svåraste stunderna i mitt liv.
Detta bekymrade mig mycket och jag frågade Gud om detta. " Gud, du sa en gång när jag bestämde mig för att följa dig, att du skulle gå med mig hela vägen. Men jag ser att under de svåraste stunderna i mitt liv finns bara ett par fotspår...jag förstår inte varför du lämnade mig när jag behövde dig som mest"
Gud svarade " Mitt kära barn. Jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig. Under tiden av svårigheter och prövningar när du bara kan se ett par fotspår...då bar jag dig"

Margaret Fiscback Powers har skrivit denna..

Många styrkekramar från Pajala

Fresia sa...

Sabina -
Jag blir så glad för din skull så att jag blir lessen :) En skön känsla.
Känns fantastiskt bra och måste vara ljuvligt för dig.

Så ett JÄTTEGRATTIS och en varm kram från mig till dig

Anonym sa...

Åh! Vad härligt att läsa att du äntligen fått bli av med den där elaka draken och att du kommer kunna leva lite lättare nu när du slipper den! Jag läser din blogg regelbundet och slås alltid ner av hur mycket livskraft du har Sabina! Jag blir alltid så inspirerad och berörd av dina ord. Jag är mamma till en liten tjej och vågar inte ens tänka tanken på hur jag skulle reagera och må om jag var i din sist, det måste vara SÅ tungt... Jag förlorade min älskade pappa 2005 efter att han hade kämpat mot sin cancer i fem år så hur det är att leva på sidan av sjukdomen vet jag tyvärr hur det är... Det är inget jag vill att nån annan nånsin ska behöva gå igenom. Önskar dig all lycka till och skickar ett gäng stooora kramar!

Anonym sa...

Jag kan inte nog säga hur lycklig jag är för din skull! Kram

Anonym sa...

Gud vad skönt det måste kännas! Glad för din skull! =)

Anonym sa...

Vad fantastiskt Sabina!

Jag blir så himla glad för din skull att jag står här i mitt kök och gråter. Och jag känner dig inte ens, men JAG KÄNNER MED DIG!!!!

***Massa styrkekramar till dig***

Anonym sa...

Vad skönt att allt gick bra! Jag sitter här med en gråtklump i halsen som vanligt när jag läst din blogg.

Anonym sa...

Kära Sabina! Även jag är väldigt glad för din skull. Det måste vara underbart att äntligen ha fått bort "Draken". Jag önskar dig allt gott framöver och hoppas att du kan sova lite mer nu, du om någon behöver verkligen all vila du kan få. Bamsekramar från Therése.

Anonym sa...

Va skönt för dej att får ta bort Draken. Även jag fäller glädjetårar för din skull... Jag är själv sjuksköterska men har aldrig sett så mycket ytliga tumörer. Hela avdelningen jag jobbar på följer numera din blogg=)
Vi håller våra tummar för dej du starka kvinna!

Unknown sa...

Härligt att höra! Hoppas ni får en skön helg!
Kram från Tina i Helsingborg

Millan sa...

Har läst här ett litet tag. Är förvånad över hur öppen, ärlig, rak och stark du är! Tänk, så många du måste hjälpa med att blogga om din kamp! Och, tänk så många vi är som sitter med tårfyllda ögon och håller tummar och tår för dig och din kamp!
All lycka och kraft till dig!!!
Kram från Millan i Trollhättan

Tindras hem sa...

Härligt! Va skönt å höra att det gick bra :)Man blir så glad med dej :)Du fixar det här :) kram

Anonym sa...

kram och styrka till dig och ha en skön helg som du bara kan
Namaste Helen i Skåne

Anonym sa...

Så underbart det låter! Har tänkt på dig här och är så glad att allt gick så bra! Hoppas nu med hela mitt hjärta att du och din familj får en underbar helg. Kramar från Katja

Anonym sa...

Åh gud vad glad jag blir...och jag förstår din lycka.
För oss "normala" är det ju svårt att sätta sig in i att bara få ligga ner skönt..och hur det känns för dig att kunna göra det.
Du är så otroligt stark...och din styrka smittar av sig på mig...så nu börjar mitt liv att redas upp oxå...till det bättre.
Så tack gumman för att du är den underbara person du är

Ha en underbar helg...nog för att jag följer din blogg varje dag ändå ;)

Många kramar och styrkekramar ifrån den där nu inte helt okända bloggläsaren Carina i Akalla

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Anonym sa...

Åh, va glad jag blir när jag läser att dom tagit bort draken. Nu ska vi hoppas på ännu mera medvind när du är igång med projektet. Alla dina bloggläsare hejar på dej i din kamp och vi är så glada att du orkar dela med dig av ditt liv.
"Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv sorg".

Sköt om er! / S

Anonym sa...

Vad skönt för dig att draken försvann, och att operationen gick bra. Jag opererades själv igår(för en kärlmissbildning, inte så allvarligt som du) och hade inte lika tur med illamåendet efter narkosen... fick sova kvar. Tänkte på dig en del igår, och nu när jag äntligen kom ut på nätet surfade jag in för att se hur det gått för dig.

Du är så otrolig Sabina med din kämparglöd, vi är många som följer dina steg och förundras, gråter och gläds med dig.

många kramar och önskningar att smärtan ska avta (för oss båda..)

/ Elin i Linköping

Grodmamman sa...

Vilket positivt inlägg! Så härligt för dig att ha blivit av med draken också! Hoppas nu verkligen att detta leder till något ännu bättre!
Skönt också att ni blev så väl omhändertagna!
Kramar

Anonym sa...

Hej Sabina!
Vad roligt att höra att allt gick bra för dig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att allt vänder för dig nu och att du kan njuta av en härlig vår utan plågor och elände.
Du berör och jag förstår inte att du orkar men det är tur att du har sån livslust som du har.
Många kramar till dig och din familj.
Maritha

Anonym sa...

Hej Starka och underbara människa! Jag känner inte dig men läser din blogg. Att en människa kan vara så glad, positiv och så otroligt stark är så beundransvärt. Sitter med tårar i ögonen och även ett lyckorus. Du får en annan att fundera på hur man vill leva, sitta och klaga på allt som är jobbigt eller leva och se det positiva i livet. Jag beundrar verkligen dig, och jag vet att du kommer att leva länge, du är en sådan kämpe. Alla mina varmaste hälsningar till dig och din familj/ ge aldrig upp:)

Anonym sa...

Vad skönt för dig att bli av med den där hemska "draken" i nacken!!

Men varför tog dom inte bort den från första börja egentligen (i stockholm). ska man behöva att vara med i ett projekt för att få bästa vård?

Lycka till och ha en trevlig helg!!!!

Anonym sa...

Bra kämpat, jag förstår inte hur du orkar vara så positiv, du är en översupermänniska, ett masterpiece!!
Lycka till!!!!
Du är bästast!!
Kraam kraaam/Lottie

Anonym sa...

Åhh, vad roligt att allt gick så bra!!!Härligt att du blev kvitt draken dessutom. Nu blir det spännande att se miraklet - för det måste bara ske...

Stor kram!
/Locotown

Anonym sa...

Underbara Sabina! Följer dig varje dag... Du ger mig sån kraft i min egen kamp. Tack för att du kämpar!

Styrkekramar // Kamilla

Anonym sa...

Stort grattis till en underbar utgång av dagen! Kram C

Anonym sa...

Hej!
Har följt dig ett tag och jag får tårar i ögonen när jag läser om din kamp.Du verkar stark och det är bra jag håller tummarna för dig.Har själv mist 3 närstående i cancer så det finns med mig varje dag även om jag själv inte har det.Kämpa på och ger dig styrkekramar.

Ann Kiwia Fredriksson sa...

Alla har redan sagt det som behöver sägas. Du skall bara veta att det finns medmänniskor som "bara" läser din blogg, (utan att kommentera)och ber för att Du och de Dina ska få ett långt och lyckligt liv tillsammans.

Varma kramar till Dig och Din familj!

/Ann Fredriksson
Järvsö

Anonym sa...

Åh vad skönt att höra att allt gått bra :)
Lycka till!

Anonym sa...

Åååh så skönt att höra!!! ;D

Superkram S

Anonym sa...

Så glad för din skull!
M

Anonym sa...

YEAH!! Äntligen fick draken vad den tålde. Vad härligt!!

Anonym sa...

Gud va skönt att höra (läsa) att allt gått bra och att dom tagit bort den elaka draken. Hoppas du fick en god natts sömn=)
Kramar om

Anonym sa...

Vad skönt att det gick bra med operationen! Jag följer din blogg, är själv i cancerträsket(BC) och känner igen mej mycket i dina tankar. Vi kämpar på!
Många kramar Anna

Anonym sa...

det har blivit som en besvärjelse att läsa dina inlägg, som något som kan hålla dig vid liv!!! men det ska ju förhoppningsvis forskning och framsteg göra. Och det kommer att gå bra! Dessutom har du fått mig att vakna. Inge mer solarium nu! Kramar!

Anonym sa...

Åhh vad glad jag blir att höra att det har gått bra idag!!!!! Har tänkt på dig, låg själv på MR röntgen blickstilla i en timme idag, och då hinner man tänka mycket. Får svar på måndag. Kram i cyber rymden!

Anonym sa...

Så glad jag blir att läsa att draken är borta.Vad skönt för dig!
Ha det så bra och ta hand om dig!
Kram!

Anonym sa...

Hej Sabina. Vad glad jag är att allt gick bra. Hoppas att du fick sova bra i natt. Jag sträcker ut min hand och kramar din.
Styrkekramar Mona

Anonym sa...

Kära Sabina!

Vad skönt o höra, blev så chockad bara trodde det var den där nere de skulle ta bort men de kanske dom redan gjort, grattis iaf för allt gick så bra tänker på dej..
Hoppas du kan sova riktigt gott nu varma kramar karina

Anonym sa...

Hej, jag hör också till den stora skala som följer med din blogg.Min mamma fick melanom 2005, känner så igen det du skriver. Kämpa på, du är så fantastisk stark!!!! Hoppas du vinner din kamp! En stor kram!

Anonym sa...

Älskade Sabina!

Jag är så glad för din skull. Det glädjer mig verkligen att det gick bra. Du är en sann och riktig kämpe.
Du är beundransvärd. Orden räcker inte till.
Hoppas livet fortsätter i positiv anda för en sån positiv tjej som du.

Du är i mina tankar varje dag.

Varma, varma kramar till dig och Henry.

P.S Skänker även en tanke till Henry som får stå vid sidan om och känna sig rädd och ha ångest för vad som kan hända. D.S

Ann-Britt (Lottas mamma)

Anonym sa...

Åh så glad jag blir att läsa att allt gick bra, var väldigt orolig
Men med din jäklaranamma så kommer det här att gå toppen Håller alla tummar för dig fantastiska Sabina

Kram

Anonym sa...

Hoppas din fredag har varit bra. Tänker på dig!
Kram Jessica

Anonym sa...

Åh blir så glad för din skull så ögonen tåras. Hoppas du får en god natt sömn.
Kram

Anonym sa...

DAVID här!

sprider så JÄVLAR MYCKET KÄRLEK OCH VÄRME att du förmodligen både ler och blir varm!Hoppas!!!
Min fredag har vairt lite mysigt och lite tuff. Men mysig är en bättre känsla, hoppas du har något likande fredagsmys!

JÄVLIGT MYCKET KRAMAR OM OMTANKE

DAVID

www.therealcolombo.blogg.se

Anonym sa...

Undrar hur ont du har, där de tagit hud på dig? Det måste väl svida nåt fruktansvärt.

Hoppas du tar igen dig,och ej känner dig tvingad att skriva på bloggen.
Alla bara hoppas, du kan få må så bra det nu går efter omständigheterna.

Anonym sa...

Du är underbar......jag tänker på dig varje sekund!!

Anonym sa...

Hoppas din fredag också har varit bra! Tänker på dig mycket. Vi får ta en syjunta på webcamen snart, eller in person. Hoppas du får sova gott. KRAM snuttan vår.

Anonym sa...

Om du visst vad glad jag är för din skull! Att de äntligen tagit bort det där monstret som ställt till så mycket djävilskap!! Skönt att du fick må bra efteråt också, vilket man inte alltid gör efter en op. Varmaste kramen som vanligt´till dig! Kramiz M

Sara sa...

I alla sagor förlorar alltid draken till sist. Så också i verkligheten.
Önskar dig all lycka i fortsättningen.
Du är en oerhört stark person och jag önskar jag vore som dig.

Styrkekramar från Sara

Anonym sa...

Du är fantastisk! Jag blir så himla glad för ditt lyckorus! Du och din härliga familj med vänner är riktiga hjältar!

Anonym sa...

Hej!
Har aldrig komenterat här förut
men läst din blogg länge nu.
Kan inte i min vildaste fantasi ens ana vad du går igenom.Tänker på dig varje dag fast jag inte känner dig,du är helt underbar.
Skönt att op gick bra.Kämpa på Sabina.
Kramar om dig mycket och länge
Nilla

Anonym sa...

Otroligt.. att du fick op bort draken! :) Hoppas att detta och "behandl." du ska på, gör sitt nu! Så att du får njuta av sommaren 2009! Här hemma hos oss verkar det också som att det börjar gå åt RÄTT håll... Man vågar ju knappt hoppas, men jag hoppas ändå! KRAM KRAM på dig och DIN FAMILJ! http://www.smaragdalena.blogspot.com

Anonym sa...

Hej Sabina. Laser din blogg varje dag och tanker pa dig oftare an sa. Fortsatt att vara lika stark och tapper. Beundrar dig sa mycket. Manga kramar Tessan fd Sigfridsson.

Anonym sa...

Jag är så glad för din skull. Du är så stark av dig o du förtjänar bara det bästa. Jag hoppas allt ska gå så bra som möjligt. Styrkekramar!

Andrummen sa...

Du är en sån toppen tjej, vi läser din blogg varje dag, jag o mina systrar...kan inte sätta mig in i din situatione men du gör så att små problem är ingnting här för mig när jag ser allt du utstår...kom igen sabina ge int eupp, vi är ,ånga som vill se dig leva o få en bra livsstil...krma söta du

Anonym sa...

Åh jag gläds med dig ända ut i fingertopparna!!!!!
Mngder av kramar

Gbgmamman sa...

Är så glad för din skull Sabina! Oj vad skönt för dig att slippa draken! :D Massor av kramar!