20 mars 2009

FREDAG

Detta är ett inlägg av Sabinas ukko, Henry

Kära bloggläsare.

I skrivande stund kan inte Sabina inte skriva sina egna inlägg som hon brukar. Jag vet att många av er undrar varför? Sabina mår inte bra just nu p.g.a. all medicinering, därför hoppar jag in för att ge er lite information. Sjukdomen sliter hårt på hennes hälsa och det känns som att tiden har hunnit i kapp henne. Just nu mår hon dåligt, både själsligt och fysiskt. Hon har kämpat beundransvärt en mycket lång tid , men just nu orkar hon inte skriva sina dagliga inlägg. Den senaste tidens operationer har tagit hårt på hennes hälsa och måste vila mycket. Jag märker att hon lider av att inte kunna göra alla de saker som fyller glädje i hennes vardag; blogga, träffa vänner och umgås med familj.
Det gör ont i mig att se henne lida så mycket, men jag gör allt för att hon ska må så bra som möjligt. Jag fyller hennes vardag med god mat och mycket omsorg och jag vet att hon tycker om det.

Sabina hälsar att hon återkommer snart. Men nu ska vi mysa framför tv:n med Lets Dance.
Jag gör mitt bästa för att ta hand om henne, så att hon kan återkomma och ge er dagliga inlägg.

Henry

219 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 219 av 219
Anonym sa...

Kämpa på. Jag hoppas på mirakel,för visst finns mirakel.
Mina tankar går ofta till er.
Kramiz från okänd Madde

Anonym sa...

Varma tankar och styrkekramar från Finland!

Anonym sa...

Skickar ännu flera kramar att styrka sig med... din kamp e otrolig men var tillsammans med de dina.... de e de viktigaste.

Du e så stark å ja önskar ja hade hälften av din styrka.
//Tess

bara lilla stora jag sa...

ville bara skicka er en tanke...
ta hand om varandra

Anonym sa...

Hej Sabina.
Jag hoppas och ber om att du ska ha en bättre dag idag. All min kärlek värme och styrka till dej och de dina.
Kram Mona

Anonym sa...

Kämpa på! Tänker på er...

Anonym sa...

Hej,

vill bara säga att jag tänker mycket på dig, Sabina och barnen och jag önskar Sabina får verkligen lindring i sina plågor. Henry-det måste vara underbart för Sabina att ha dig, all kraft till dig önskar ja. Ta hand om er. Jag hoppas av mitt hjärta att Sabina orkar härda ut så hon har chans till lindring iom "projektet". ta hand om er alla, kram
Åsa

Anonym sa...

Vill bara skicka en stor kram till hela familjen.

Andrummen sa...

Henry vilken ängel du är..tänker mycket på er o lilla Sabina, men hur tufft det är för dig o se att din fina Sabina har så ont...ni är ett par som är värd allt gott o att få leva ihop...Henry du är som en skyddsängel...får tårar i ögonen när jag läser här o allt ni går igenom, ge Sabina en varm klapp på kinden från mig o mina 2 barn, jag ber aftonbön för er varje kväll///

Anonym sa...

Jag känner inte er, men jag har läst din blogg flera gånger och känner dig.... Håll ut och kämpa på, ge inte upp!
B, finnetjejen från Väsby

Anonym sa...

Är inne och läser här varje dag men har sällan något klokt att skriva.
Skickar många kramar till er båda och håller tummarna för att Sabina snart ska må bättre.

Anonym sa...

Jag alltså att jag känner för dig!
B, från Väsby

Anonym sa...

Ni är beundransvärda båda två, så som ni kämpar.Ta hand om varandra - det är det viktigaste!

Stor kram!
/Locotown

Anonym sa...

Älskade vänner, vi tänker på er hela tiden. Lova att säg till om det är något vi kan göra för er. Vi finns här för er. Många kramar Katja Eric Victoria o Alexandra

Anonym sa...

Jag börjar nästan bli arg på läkarna för att dom tog bort hela draken på en gång. Är det läkningen av den som gör ont? Eller gör läkningen efter operationen av tengil (mellan benen) lika illa?

Varför ska du behöva så mycket morfin för läkning av dessa? Det verkar som du bara får ondare och ondare - hur kommer det sig? Och det verkar som om du då bara får mer och mer morfin och att det är detta gör dig otroligt såsig och trött? Eller får du morfin för att du har ont någon annanstans i kroppen också??

Älsklingen, härda ut, bara läkningen skyndar på lite blir din livskvalitet snart bättre förhoppningsvis. TROR jag... Jag vet inte om jag förstår vad detta innebär riktigt. Vi trodde ju att livet skulle bli bättre när dom tagit bort draken... Eller?

Kära vän, vi älskar dig och lider med dig. Vi hoppas så att du blir bättre snart. Jag och säkerligen många med mig tror fortfarande att mirakel kommer att hända i din kropp. Jag ska tala om att jag ber som jag aldrig bett förut.

Kram.

Anonym sa...

SABINA! JAG TÄNKER PÅ DEJ ,OCH HOPPAS AV HELA MITT HJÄRTA ATT DU SNART KÄNNER DEJ MYCKET STARKARE IGEN OCH ATT DU SKA SLIPPA ALL SMÄRTA. KRAMAR TILL DEJ I MASSOR .

Anonym sa...

Hej Henry!
Tack för ditt inlägg här. Detta blir ett utmärkt tillfälle för mig att få uttrycka min beundran för dig och allt fint som du gör för Sabina. Jag hoppas att du har starkt stöd runt omkring dig så att du kan ge Sabina kärlek, energi och trygghet genom de svåra stunderna ni nu går igenom trots att jag förstår att det tar otroligt hårt på dig också.
Jag önskar dig och Sabina det allra bästa. Åter igen: Tack.

Anonym sa...

Har inte varit här på ett par dagar. Blev väldigt ledsen av att läsa detta. Kämpa på nu Sabina! KRAM KRAM KRAM

Anonym sa...

Förresten Henry, du verkar vara en fin man till Sabina som tar hand om henne på bästa möjliga sätt!!! Fortsätt kämpa!!!!!

«Äldst ‹Äldre   201 – 219 av 219   Nyare› Senaste»