15 augusti 2008

FREDAG

Igår fick vi äntligen träffa vår lilla boksyster som varit riktigt dålig ett tag och det var verkligen med blandade känslor man gick dit. Det är så svårt att se nån ligga där så sjuk när man själv har samma sjukdom och vet att snart kan det vara jag som ligger där.

Vi pratade om allt med hennes systrar medans boksyster sov så snarkande djupt och jag passade på att gosa med systerns lilla bebis. Sen vaknade hon upp och vi små pratade lite om boken, det var skönt att ha hälsat på och träffat henne, nu får vi bara hoppas att hon blir bättre.


Idag har jag varit trött och lite skakig men följde ändå med en vän och tittade på golf saker men som snabbt slutade med en fika på Waynes för jag orkade inte gå mera.


Väl hemma igen har jag börjat titta på "sex and the city" boxen syster lånat mig, den är väldigt lätt att hänga med på och fördriva tiden med.


Det svåra nu för mig är att jag hela tiden går och har lite ångest över att jag borde ta vara på den här tiden bättre än vad jag gör tex ut och resa mera, för tänk om man sen inte får chansen igen och för tillfället mår jag ju rätt hyfsat även om tumörerna börjat krångla rejält (har svårt att sitta still i bilen för dom jag har på rumpan gör sig tillkänna)


Jag har oxå valt att inte äta några ångest dämpade mediciner vilket har resulterat till att godis och andra sötsaker har blivit min last men men...om eller rättare sagt NÄR jag kommit ur det här får jag ta tag i vikten, det är ju trots allt 9 mån tills beach 2009 börjar..

4 kommentarer:

Carolina sa...

Hej Sabina!
Ville bara säga att jag har tänkt på dig sen vi sågs på Nautilus i Hallonbergen..
Många saker i mitt liv har fått en helt annan betydelse idag.Allt som var så viktigt förr kanske inte är det på samma sätt längre.
Man lever sitt liv o ibland har man ingen aning om vad andra går igenom..Det är bra att bli påmind om det!!

Du är så STARK som måste klara av allt det här.
Kämpa på!!!
Många kramar Carolina(Sissis lillesyrra)
Ps..underbar bild på dig i Thailand!

Ulrika sa...

Hej vännen, det är så mycket jag vill säga till dig men ibland räcker inte orden till.. Jag vill bara att du ska veta att jag tänker mycket på dig, dina små prinsessor där hemma, Henry, din mamma & dina systrar & övrig familj. Jag önskar så att du skulle slippa gå igenom det du gör just nu..

..Tänk att det gått över tjugo år sedan vi lärde känna varandra. Vi var bara tio år gamla då vi satt där på pendeltåget mellan Rotebro och Älvsjö. Underbart att vi har varit vänner så länge och att våra barn i sin tur blivit vänner...

När jag tänker på dig Sabina, så tänker jag på en glad, sprallig tjej med mycket livsglädje.. Trots svårigheter i livet har du alltid hållit humöret uppe och alltid varit så sprillans glad... När jag varit ledsen har du funnits där för mig..

Vilken fin blogg och vilken fin bild från Thailand! Jag kan förstå att det känns skönt att få skriva ned dina tankar.. Jag kommer följa dig och även "dina boksystrar" och givetvis även läsa er bok..

Jag har sagt det förr men säger det igen.. Jag & Conny finns här för dig vännen..

Krama om dina sötnosar där hemma.. Det vore roligt att få "låna dem" någon dag..

Jag önskar att jag var hos dig och kunde krama om dig just nu..

/Ullis

Anonym sa...

Hej vännen

Det var jättetrevligt att ni tittade förbi igår.

Din blogg är fin. Den är lagd som favorit och jag kommer gå in varje dag och läsa. Detta med blandade känslor men jag vill verkligen följa dig och för att du inte ska få frågan "hur mår du" varje dag från mig håller jag till här och läser och kommenterar.

Jag tänker på dig varje dag.

Kramar Pernilla

Anonym sa...

Hello sweetie!!

Beachen 09, god damn, börja inte redan snacka om den...i min värld e inte 08 inte över ännu...

Sötnos, godis i all ära...det kan du vara värd, vi tar hand om det till hösten/vintern när du även puchar mig o göra annat än o bara dansa, hoppa o skutta på onsdagarna....


Va tråkigt att resan inte blev av och att din boksyster blivit sämre...hoppas hon kryar på sig....

Men om du känner dig "ok" (den innnebörden har fått en ny mening), ska vi inte åka iväg en weekend till Barcelona, du jag och Malin. Hälsa på Sonja, hon kan behöva lite sällskap...;-)
Tänk efter, Malin e jättepå, precis som jag o e fler på, bara joina...
Gäller ju o maxa, speciellt när inte resan med boksystrarna blev av.....

Ja du, "Sex and the city" det e mig bra tidsfördriv...Du e ybersnuskiga Samantha för mig och då kanske du förstår hur underbart du förgyllt min tillvaro med otroligt många och glada skratt, både påp jobbet och privat....


Jag hoppas att du vet att jag finns här för dig. E det ngt, med barnen eller hemmet som du behöver hjälp med så tveka inte, bara skicka iväg ett litet mess "and I'll be there"

Melinda har börjat skolan va? Hur länge gäller hennes grönankort...Har man lovat har man lovat....

Va skönt att båda flickorna varit på kollo i sommar, jag själv var ju på kollo varje sommar i 6 års tid, och när jag var för stor fick jag bli ledare i stället, gjorde allt för att komma tillbaka, år efter år......Vilka härliga studer man har när man e borta hemifrån sådär när man e liten, tillvaron blir så spännande o så e det skönt att komma bort ifrån vardagen....
Du e guld värd som mamma som låter dem åka iväg på sådant....

Sluuuta, du kommer inte ligga sådär, dessvärre skördar denna sjukdom offer och spelar spel med andra. Du är den senare och kommer komma ur detta, trots att det nu bara blir värre o värre. JAg har alltid trott på superpiller, men nu har jag fått reda på att de kommer i flytande form nu för tiden "SuperCocktails" e det som gäller o jag ber o hoppas på att den andra behandlingen som du väl börjat med igen slutar ta kål på din kropp o koncentrerar sid på cancern i stället (den tar ju kol på allt, men bara den tar kol på cancern i större utsträckning).


Du e bäst bäst bäst...glöm aldrig det. O vilken härlig bild på dig när du kör Yoga i Thailand...
"Keep the good spirit up love"
JAg ser fram emot att så se det i verkligheten en morgon på Beachen i Barcelona

Love you!

Christopher