1 oktober 2009

Tack alla trogna bloggläsare

Jag vill tacka alla som fortfarande går in läser och skriver till oss...det värmer våra hjärtan så enormt. Våran vackra ängel är inte bortglömt även om hon lämnade oss för 6 månader sedan.
Snart är det 700 000 som har besökt Sabinas kamp, det visar vilken enorm kraft hon förde sin kamp och gav så mycket av sig själv till alla medmänniskor runt om i världen.
STORT TACK!

Från mamma som känner sig ledsen idag!

56 kommentarer:

mammaester sa...

Usch o fy vad tiden går fort. Är det redan 6 månader sen. Jag hoppas ni har det bra. Och du mamma, man måste få vara ledsen ibland.
Kram

Anonym sa...

Sabina gjorde stort intryck på så många människor, hon lämnade så mkt efter sig....det är grymt att hon måste lämna er alla så tidigt, men hon är inte borta!!
Hon visade att man ska kämpa hela tiden, att man kan njuta av livet trots en dödlig sjukdom, att man blir starkare av att älska och bli älskad.....och sist men inte minst, att även om man förlorar sin kamp så har man vunnit så mkt!!
Jag kommer att fortsätta kika in här så länge ni skriver....många kramar till er alla...Siss

Anonym sa...

Sänder varma tankar till dig, mamma, och alla andra nära och kära till Sabina!
Cissi

L sa...

Mina varmaste cyberkramar till er alla i Sabinas familj. Tack för att vi får följa hur det går för barnen och er alla.
Tänder ett ljus idag.

Kram & Styrka

Britt Heidi sa...

Masse varme hjerteklemmer til deg mammaSabina!

Sabina vil aldri bli glemt, bare gjemt i våre hjerter for evig tid!

Takk skal dere ha som fotsetter å la oss følge Sabinas familie! Dere er verdifulle!

Håper Sabina har truffet min mamma og pappa i himmelen og at de våker sammen over oss alle!

Vamre hjerteklemmer til dere alle fra meg!

gladmymlan sa...

ja sabina kan inte glömmas bort, hon gör lite för mej varje dag, trots att vi aldrig träffats. men hon hade så mycket att ge, och gav, så stor värme och kämparglöd så hon finns i mitt hjärta.
jag var på en begravning idag och begravde min farbror som blev 70 år, och det var jätte-tufft, så att förlora en sån underbar dotter i så tidigt ålder, måste varit outhärdligt.

att livet går vidare...det gör det ju, men jag tror att våra änglar där uppe ser till oss, Sabina är nog nära er hela tiden, och får er att orka...du ska i alla fall vara stolt över att ha en sån dotter som Sabina, inte många kan bara genom en liten blogg nå ut till så många människor så dom går in och tittar låångt efter att hon gått vidare!
jag brukar titta tillbaka på gamla inlägg, från när hon var pigg, och det är som att hon fortfarande finns lite då. Hon skrev på ett särskilt sätt, som berörde...man saknar henne.
många hälsningar
anna

Sara sa...

Jag går in på Sabinas blogg varje dag för att se om Ni uppdaterat något och blir lika glad i själen varje gång.
Sänder mina varmaste kramar till Er!

Millaz sa...

Hej! All styrka till dig, barnen och resten av familjen!! Man måste ju få vara ledssen ibland....Jag går in varje dag här. Ännu kan man ibland vänta sig ett nytt inlägg från Sabina....Tänk att det gått 6 månader...Massor av kramar Milla

Anonym sa...

Jag är med er ... Kramar CH

TEPPO sa...

Var med barnen vid graven igen häromdan. Julia la sin lilla Po-docka till dig.Du finns i vår vardag och saknaden är stor.
Talar om hur mycket du älsker dom som du bad mig att göra.
Varje morgon pussar barnen ditt puss-foto på kylen som ni tog i N.Y.
Vardagen flyter på och vi mår bra..
Även Henry kommer hit och hälsar på vilket är uppskattat :)
Tjejerna har även sovit hos honom i hans nya hem.
Vi umgås ju även privat jag och Henry nuförtiden vilket säkert värmer dig när du ser ner på oss..
Kramar från Teppo och Barnen

Anonym sa...

Sabina har hjälpt många att kämpa vidare med sitt bloggande, hon gav så mycket under sin kamp. Boken är fantastiskt bra, kostade en del tårar. Förstår att ni som står sabina nära fäller många tårar./Anette

Anonym sa...

SAKNAR DIG VÄNNEN

Anonym sa...

Bra gjort, Teppo! Vilken styrka ni ger barnen! Sen måste det vara skönt för dig att låna ut barnen till Henry ibland. Du mste också få vila ibland.

Anonym sa...

Fantastiskt, Teppo! Stor kram till dig som gör det här så bra, och gör Henry till en del av ditt och barnens fortsatta liv. Känner er ju bara genom bloggen, ändå blev jag så glad att jag fick tårar i ögonen när jag läste ditt inlägg. Sabina ler nog också däruppe...

Paula sa...

Tänk att det gått 6mån är in o kollar nästan dagligen. för se om ni uppdaterat.Sabina kommer alltid finnas i mina tankar. Och till Teppo vill jag bara säga vilken underbar pappa du är som låter Henry vara delaktig i flickorna.. många kramar till er alla

Anonym sa...

Tråkigt att du känner dig ledsen.

Jag läste detta nyss och då fylldes jag med hopp. Det handlar om Hannes syster.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5891158.ab

Anonym sa...

Teppo och Henry!

Vilka toppenkillar ni verkar vara. Jag tror att Sabina skulle känna sig glad och lättad om hon visste.

Grodmamman sa...

Härligt att läsa att flickorna får träffa både sin pappa och sin "plastpappa"! Det gläder nog Sabina där uppe i sin himmel!
Följde Sabinas kamp de sista månaderna och hon är svår att glömma. Hon satte djupa spår i många människor och även i mig!:)
Ta hand om er!
Kram

Amanda sa...

nu var verkligen ett bra tag sedan jag var in och läste sabinas blogg. varenda gång jag är inne o läser så rinner tårarna, hon är verkligen saknad. hoppas verkligen att du sabina är världens stolaste moster åt lille melvin. mängder med kramar till dig o din familj här på jorden <3

bella sa...

Tack vare denna blogg, har jag kollat mina födelsemärken, tack och lov att var det inte någon form av cancer. Utan denna blogg, hade jag nog aldrig kollat mina prickar.

Anonym sa...

Teppo....du är en sån bra och generös pappa!
Härligt att du inte låter flickorna glömma sin mamma, och att du låter Henry ta del av deras fortsatta liv...alla heder till dig!!
Ni älskade ju Sabina båda två och hon älskade er....hon ler säkert på sin luftmadrass i himlen...:))
Kramar

Evelina sa...

Hej kära ni.läser och blir så ledsen det är så länge sen jag va inne på denna bloggen och såg nu att Sabina har rest vidare.Jag beklagar av hela mitt hjärta.Vi förlorade vår lilla prinsessa Evelina den 9 maj i år efter att hon kämpat i 6 månader mot ALL.Hon gjorde en stamcellstransplantation och det blev mycket komplikationer.
vi har djup sorg och saknaden är enorm och förstår att det är samma för er alla inte minst barnen.Jag hoppas och tror att både Sabina och Evelina är på en mycket bättre och finare plats nu och att vi möts igen en dag.Det är nog så man måste tänka för att orka vidare....
Styrke kramar till er från en mamma till en ängel

Anonym sa...

Sänder många kramar till er hela familjen.
Jag har följt denna blogg ett bra tag nu och jag har lite svårt och släppa den faktiskt. :-)
*Kram*

Anonym sa...

Kjære dere, jeg ble tipset om Sabinas kamp da jeg søkte råd ang. min mann som har malignt melanom med spredning til lymfeknuter og begge lunger. Jeg tror nå at jeg kan si at jeg vet hvordan det føles når ens nærmeste har en dødelig sykdom,men vi vil så gjerne ha et håp. Sabina hadde håp om et prosjekt i Uppsala. Kan jeg spørre hva det gikk ut på og hvilket sykehus vi evt. kan henvende oss til for å få mer informasjon. Min mann har fått cellegift som hadde liten eller ingen effekt, og aktuelle kliniske forsøk finnes ikke her i Norge.
Varme tanker fra oss.

Millan sa...

Så länge ni skriver, så länge läser vi.

Stor kram till er alla, från Trollhättan!

♥ Sanna ♥ sa...

Så länge det uppdateras finns jag kvar och läser, och Sabina kommer finnas med mig länge hon gav ett starkt intryck och mycket värme som jag saknar henne när man kommer hit..
Stor varm KRAM till dig Sabinas mamma och vänner som orkar fortsätta att skriva om fina Sabina och hennes barn.
KRAM

Anonym sa...

Teppo! Du har ett stort hjärta gjord av guld! Att ta till dig Henry som du gjort är fantastiskt. Det är inte många som skulle gjort det är jag säker på! Så härligt att barnen mår så bra också! Sabina skulle vara så stolt över dig!

Anonym sa...

Hej
Har följt Sabinas blogg länge och går in och kikar då och då. Blir så glad att läsa tt flickorna trots allt det svåra har så fina människor omkring sig.
Jag förlorade min dotter i leukemi för snart fem år sedan. Minns att det för mig var som svårast ca ett halvår efter för det är först då man kan ta inoch förstå vidden av det som hänt. Så jag hoppas du har stöd omkring dig nu när det kan vara som tuffast..
Den varmaste kramen från Isa mamma till Evelina (2001-2004)

Kajsa sa...

Livet är inte rättvist. Tänker på er. Roligt att ni skriver emellanåt om hur ni har det. Kram

Anonym sa...

Oj har det gått så länge, tyckte det var igår - kommer aldrig att glömma Sabina!

Anonym sa...

Nej sabina glömmer man inte..
Hoppas ni andra har det så bra ni kan.. kram /ulrika

Anonym sa...

Sabina glömmer man inte. Sabinas blogg och intervju i Aftonbladet TV hjälpte mig att övertyga mina tre soltokiga systerdöttrar att börja använda skyddsfaktor. I sommar har de vart jätteförsiktiga. En av de är nu utomlands i 9 månader och jag är helt säker på att hon inte "steker" sig. Går in här nu och då och tittar, tänker på er och speciellt flickorna ibland. Hoppas ni har det så bra som ni kan, kan tänka mig att saknaden är stor, Sabina verkar vara något alldeles speciellt./ Sara

Anonym sa...

En norska ovan frågade om Uppsalaprojektet. Du norsa kvinna kolla in nellymammans blogg. Hon skriver en del om det och hon kan svara mer exakt kring saken om du mejlar henne. Hon har namn på doktorn, telefonnummer mm.//K

lotta M sa...

Tänker på er!
Varm hälsning från Lotta

victoria sa...

Jag läser bloggen ofta och tänker på er mycket ofta. Skickar hjärtan till er...

Ida sa...

Vill skriva några rader i Sabinas blogg - och det känns så sorgligt att Sabina inte längre lever.

Jag går in här ibland och tittar - för då känns det ändå som Sabinas blogg.

TACK till Er anhöriga som fortsätter att skriva....
En stoooooooor KRAM till Er alla.

Jag läste ditt inlägg Teppo och jag instämmer i det som skrivits ovan OM dig...... vilken underbar pappa och person Du är....

Blir så rörd i hjärtat när du beskriver att Era flickor pussar på Sin mamma varje dag....

Och att Du Teppo talar om Sabina så fint och varmt och tar så fint hand om flickorna.

Dessutom helt underbart och fantastiskt att Du och Henry är vänner och träffas - det måste vara en styrka för flickorna.

För de har ju en relation till er båda...... önskar Er allt gott.

En dag i taget och Sabina blir aldrig glömd....

Kram kram - Ida <3

Anonym sa...

Vi glömmer aldrig våra änglar oavsett hur lång tid som går! Och de kämpade tappert för att få stanna hos oss. För oss som blev kvar finns det bra dagar och mindre bra dagar. Sorgen måste få ha sin tid / kram från dottern till en saknad mamma

Clara sa...

Åh, jag läste den här bloggen i våras också idag slog det mig att "undra vad som hände med den där tjejen egentligen".. Och såhär gick det alltså.. Ger er all styrka jag kan! Kram!

Jenny Moas mamma sa...

Hej Familjen

Jag är fortfarande inne och läser och försöker att förstå, men ännu har ja inte lyckats, ja saknar även ja Sabina, hon var på något sätt en nära mailvän till mig och jag vet att hon kommer att göra saker för mig i framtiden som vi kom överrens om. Jag tänker ofta och mycket på både er anhöriga och på denna underbara Sabina. Vi är lika gammla och jag kan inte förstå VARFÖR hon lämnade jordlivet så tidigt, detta ordet varför är för mig så otydligt..

Kram på er alla från en som har er i tankarna, allt som oftast

Jenny (Moas mamma)

Anonym sa...

Sabina,

Tänker på dig varje dag..timme.. sekund. Pratar med dig ofta...

Saknar dig så....

Puss och kram

Millaz sa...

Hejsan! Hoppas ni mår bra. Tänker på er! Kram Milla

marta sa...

Hej,
jag beklagar djupt sorgen över Sabina...

Jag började läsa Sabinas blogg någon gång i början av förra året och blev mycket berörd.
Så, berörd att hon var den första jag tänkte på att skriva om under en av mina kurser gällande cancer.
Det är nämligen så att jag pluggar psykologi och har tagit på mig att göra en presentation om hur det är att leva med en obotlig cancer och att gå igenom de sista stegen, tankar man har i huvudet, ilska, smärta och alla man lämnar efter sig...

Sabina beskrev detta på ett underbart sätt så jag hoppas verkligen att kan göra henne rättvisa genom min presentation.

Om det är något som ni vill att jag ska stryka under extra noga eller ta upp vore jag otroligt tacksam om ni hörde av er...

Jag önskar jag er all lycka och hälsa i framtiden!

Varma hälsningar till hela familjen/
Marta G.

Anonym sa...

Hej Marta som skriver här ovan, jag kommer ihåg att Sabina nämnde dig, så det skulle vara intressant att få ta del av din presentation om det är möjligt.
Vi, hennes familj hade önskat att hon hade vunnit kampen, så tappert som hon kämpade länge mot den elaka sjukdom, rädslan att förlora blev starkare och starkare mot slutet, både för henne och oss.
Jag är Sabinas mamma och min mejl adress är sirpahjalmers@hotmail.com.

Anonym sa...

Sänder mina tankar och kramar till hela er familj. Har själv en dotter som föddes året före Sabina. Det är en ofattbar tanke om att det händer ens barn något. Så skönt att ni finns där som nätverk för hennes barn. Sin mamma bär man med sig i hjärtat. Att de får ta del av allt som skrivits när de blir större. Då är det lättare att hålla kvar bilden man har som liten.
Kram till er alla och solen lyser för er.
/A som är mamma, mormor o farmor

Anonym sa...

Så länge ni orkat skriva,så länge kommer vi att läsa.
Går in här dagligen och läser,försöker förstå att Sabina inte längre finns hos oss men hon är nära för jag tror hon besöker mig ibland.../M

Anonym sa...

Går ofta in här och läser fastän Sabina inte längre kan skriva här. Läser hennes gamla inlägg och upphör aldrig att fascineras av hennes otroliga styrka. Glad att ni, hennes anhöriga, uppdaterar här emellanåt...För er måste ju livet gå vidare trots er ofattbara förlust. Tänker ofta på er, önskar er massor av styrka!

Tussilull sa...

Jag tänker på alla berörda, framförallt prinsessorna. Ni kommer få träffa er mamma i Nagialia <3 Beklagar väldigt och skänker många tankar till er. Många kramar

Angelica sa...

Jag kände inte Sabina, men jag följde hennes blogg de sista månaderna.. En dag gick jag som många dagar in för att läsa hennes blogg, och möttes av ett inlägg som talade om att hon fått somna in.. Senare gjorde Sabinas vänner en jättefin video med kort på Sabina.. det var då jag hörde sången Soulmate första gången. Den berörde mig så mycket! Det kändes ända in i ryggmärgen. Den låten har nu blivit min favoritlåt. Och jag tänker på Sabina och hennes familj varje gång jag hör den..
Vill bara att ni ska veta det..

Angelica sa...

Jag kände inte Sabina, men jag följde hennes blogg de sista månaderna.. En dag gick jag som många dagar in för att läsa hennes blogg, och möttes av ett inlägg som talade om att hon fått somna in.. Senare gjorde Sabinas vänner en jättefin video med kort på Sabina.. det var då jag hörde sången Soulmate första gången. Den berörde mig så mycket! Det kändes ända in i ryggmärgen. Den låten har nu blivit min favoritlåt. Och jag tänker på Sabina och hennes familj varje gång jag hör den..
Vill bara att ni ska veta det..

egor sa...

jag skrev ett inlägg i min blogg om hur fel jag tyckte det kissie skrev om sabina var. Jag önskar Sabinas familj all lycka i världen<3

hanna sa...

det finns en person som idag skrev en sådant elakt inlägg om sabina att jag blev så fruktansvärt arg och ledsen. hur en människa ens kan tänka så förstår jag inte :(
kissie.com har skrivit en sådan förnedrat inlägg att om jag hade förlorat en familjemedlem som ni och sedan läst det blivit så ledsen..
Jag förstår på ett sätt vad ni går igenom. jag förlorade min pappa för 7 år sedan, förstår eran sorg så mycket..
men hon är med er så som min pappa är med mig..
kram på er.

litentanta sa...

Jag känner att jag också måste få beklaga hur internet och våra bloggar fungerar, önskar så att jag kunde gå in och radera hos den här mycket extrema tjejen men så enkelt är det inte.

Vi är nog väldigt många som tänker på er idag, jag kommer inte att glömma Sabinas kamp, ALDRIG, och hon lever vidare i våra minnen som den kämpe hon var!

Stora kramar från en tanta i norr!

Anonym sa...

Tack själva

/ Jonasn

Anonym sa...

varma varma tankar och kramar till dej och Sabinas nära och kära
<3

Lotta sa...

Jag har följt denna blogg då och då och varje gång jag har varit inne så rinner tårarna strid stöm nedför mina kinder.
Denna blogg är nog den mest gripande jag har läst.
Jag tycker att ni som har fortsatt att skriva efter det att Sabina inte finns bland oss här nere längre är helt fantastiska.
Jag känner med er alla
Jag har boken Livet kan inte vänta och jag kommer att köpa Sabinas kamp också.
Jag har en dikt som en kompis till mig har skrivit som jag tycker är sååå vacker och som skulle passa så bra till Sabina som var så levnadslad ända in i det sista. så jag tar mig friheten att sätta in den här

GYLLENE KLOCKOR

Gyllene klockor spelar i himlen
Änglar sjunger i kör
Harpspel blandas med klingande skratt
Ett "Välkommen hem" man hör

Ingen smärta, sorg eller tårar
Finns på den plats där du är
Endast glädje, hälsa och lycka
Nu i ditt hjärta du bär

Käraste vän en dag ses vi åter
Till harpspel och änglakörs sång
Det dröjer en tid tills åter vi ses
Men vägen dit är ej så lång

© E.Jonsson 2008

Kramizzz / Lotta

Anonym sa...

Hej!Henry
En fantastisk fin sida,jag blev så tårögd att jag inte kunde hålla tårarna tillbaka.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni har det bra och sidan är fantastisk.Jag skall visa sidan för mina kurs kamrater då jag läser Lindrande vård jag kan lova att den kommer att ge ett starkt intryck.många kramar Erika från Dalsland