22 oktober 2009

Aftonbladets första sida den 22 oktober 2009

Mina gästspel när på Sabinas blogg har varit väldigt få, trots att hon ville att jag skulle skriva ofta när hon fanns här hos oss. Jag besöker bloggen varje dag för att se om det har skrivits något nytt, ett slags hopp att Sabina genom nån magisk väg skulle skicka en hälsning till mig. Att hon skulle berätta att allt var bra med henne och att vi inte skulle behöva oroa oss. Jag saknar dig jättemycket älskling!

Idag trodde jag att jag gjorde en fin sak för Sabina, då jag medverkade i en artikel i Aftonbladet om hudcancer. Jag berättade om vårt liv och hennes sjukdom i en intervju, artikeln skulle publiceras i Aftonbladet idag(läs torsdag). Tanken var god, då jag tyckte att det var bra att informera allmänhetan om riskerna med solning och vilka risker det medför. jag är övertygad att Sabina hade tyckt likadant. Jag hade godkännt artikeln och bilderna i tidningen, de intervjuade mig och Johanna, men hade ingen aning om att de skulle publicera detta på första sida med rubriken "SABINA SOLADE IHJÄL SIG". Jag skulle inte haft några som helst invändningar till att lägga det på första sidan om man hade använt sig av en annan rubrik. För övrigt så tyckte jag att artikeln var bra.

Jag känner att detta är enormt kränkande och magstarkt av Aftonbladet att göra så här och jag vet att man gjorde detta för att sälja fler lösnummmer. Jag tycker att hela storyn visar en helt fel bild av vad som hände och att de som läste detta och kände till Sabinas situation känner likadant. Om man läser rubriken, så kunde juh de lika gärna skrivit att hon tog livet av sig.
Jag ringde Aftonbladet och pratade med den som skrev artikeln och bad om att bli uppringd av redaktören som godkände rubriken på framsidan. Det enda jag jag kommer att framföra är att hur okänslig och hemsk rubrik de kunde välja till en så bra artikel.

Tack alla läsare som fortfarande kommer och läser Sabinas blogg och tack Johanna och Sirpa som orkat uppdatera den, det hade jag aldrig mäktat med.

Du kommer att alltid finnas i mitt hjärta Sabina

Din älskade kulta rakas,

Henry

70 kommentarer:

Therese Persson sa...

Beklagar verkligen det ni fått utstå. Kram

jenny j sa...

Hej Henry!

Vi är nog många med dig som tyckte framsidan inte såg kul ut. Men jag förstog ert budskap & jag vet att Sabina ville varna andra. Ni kämpar på så bra. Tänker på dig & er andra MYCKET.Saknar henne sååå mycket våran fina ängel. Hoppas vi ses snart! Många kramar till dig från oss / JENNY & JONAS

litentanta sa...

Hej Henry, skrev just en kommentar innan....

Jag var så dum att jag inte ens kollade framsidan på aftonbladet, blev rasande av en annan anledning dessvärre, men nu ser jag ju... Förstår verkligen din tanke, kan bara beklaga hur värdelöst lite mänsklighet som verkar finnas kvar i nyhetsvärlden... :-(

Med vänlig hälsning och mycken respekt!

Efwa, en tanta i norr.

lotta sa...

Hej Henry!! Jag fick en chock när jag såg tidningen i morse när vi va o handlade,visste inte om att det skulle vara en artikel om henne..Jag tänkte inte först vad som sog utan blev bara lessen av att se henne i tidningen..man försöker ju hålla det jobbiga ifrån sig!! Men sen slog det mej att det va så makabert skrivet o vad Melinda skulle säga om hon läste..men se orkar jag inte bli arg..vet ju att Sabina vill nå ut o det gjorde det ju..det är så mycket som man varit arg på ..allt strul med boken mm..vill inte lägga focus på människor som e tankelösa dom ska inte få min energi!!! ni va ju såå fina pi badkaret o alla minnen som vi hade den kvällen..det är dom jag ska fylla mitt liv med ROLIGA UNDERBARA SABINA DET ÄR DEJ JAG SAKNAR O VILL MINNAS, DEJ SOM FRISK O FULL AV LIV O SKRATT!!!! Låt allt annat bara rina av oss..vi bryr oss inte för vi vet ju sanningen..vilket helvete hon utstod o kämpade mot för hon ville leva det liv som vi nu leva i hennes ställe...<3 L.O.T.T.A

Catarina från Umeå sa...

Ja, fruktansvärt med detta media-spektakel! Men vi som har föjt med i Sabinas blogg o. fortfarande går in då o. då vet hur missriktad artikelrubriken blev. Som läsare saknar jag också Sabina, fastän jag aldrig kände henne. Men jag saknar hennes skrivna ord, o. den insiktsfullhet som hon gav. Därför är det bra att man kan återvända till hennes blogg! Skänker en kram till de anhöriga och en stor kram till Sabina i himlen. //Catarina

Anna sa...

Jag beklagar verkligen det ni går igenom :(
Jag, som är från Finland, brukar ändå läsa aftonbladet många gånger/dag och gångerna är många då jag fasats över vad de skriver. Det var väldigt okänsligt av dem att skriva så som de gjorde. Jag önskar att journalister skulle kunna visa lite mer respekt för människor och inte bara tänka på vad som säljer.
Men, även fast jag inte känner dig och även fast jag inte kände henne vet jag att du gjort en bra grej.
Genom dig har hon fått berätta sin historia..
Jag har själv förlorat min gudfar i en mycket aggressiv cancer så jag lider verkligen med er och ni kommer att finnas i mina tankar och hjärta.
Ta hand om er. Kämpa på.
Sabrina ser ner på er och tar hand om er..

Kram
en liten finne

Anonym sa...

Jag har följt Sabinas kamp här i bloggen i stort sätt hela vägen, från början till slut, och går in minst en gång om dagen nu med. Hon verkade vara en så stark och underbar person!
De är fruktansvärt att sånt här händer. :(

Tänker på er, hur ni mår och hur ni har det.

Fel av aftonbladet att beskriva det på de sättet! Och så blev jag upprörd av att läsa detta:
http://www.kissies.se/2009/october/folk-overdriver.html#comment

Tråkigt att folk inte tänker innan de säger/skriver saker och ting.

Ta hand om er alla.. kramar!

Borthy sa...

Hej Henry! Jag köpte Aftonbladet idag eftersom jag såg Sabina på löpet och jag saknar henne också.
Du har rätt, det var tråkig rubriksättning till en i övrigt mycket fin artikel. Bilden på er förlovning var otroligt mysig och fin.
Undrar om man någonsiin kan lita på kvällstidningar och hur de vinklar saker?
Ta inte illa upp för att de är klantskallar utan var bara glad att din kvinna finns kvar i så många hjärtan. Det gör hon! Hon står för styrka och konsten att uppskatta livet! Hon är en hjältinna! Hoppas att du har det fint Henry och kämpa på. Skriv gärna mer här. Kram från Borthy

Sara sa...

Jag reagerade också på den rubriken! Förstod direkt att det var er den handlade om dock när jag såg namnet Sabina. Men som sagt, jävligt olämplig rubrik!! Hoppas du får åtminstone en ursäkt av Aftonbladet...

Linda sa...

Jag köpte också Aftonbladet igår och reagerade direkt på rubriken och deras vinkling av det hela. Verkligen jättetråkigt när de bara tänker på att få sälja fler tidningar och inte bryr sig ett dugg om alla människor som får lida.

Jag har följt Sabinas kamp här på bloggen och jag är säker på att hon är en av de vackraste änglarna i himlen. Massor med kramar till er alla!

Maria sa...

Jag håller verkligen med er jag reagerade direkt när jag såg framsidan! Dåligt av aftonbladet!

Okänsligt är bara förnamnet!

Ha en bra helg!// Maria

Miss Dramaqueen sa...

Vi tänker på Sabina och jag tycker det är okänsligt av dem att skriva på det där viset..

Men vi som läst hennes blogg eller känt henne på riktigt har en helt annan bild av henne en den som aftonbladets rubriker ger..

Anonym sa...

Tråkigt när det bara är pengar man går efter och inte alls tänker på hur ni Sabinas närmaste ska må när det skrivs på ett så klumpigt sätt.Nä fy för media som inte tar någon som helst hänsyn till människor utan rakt av kör över en...Må så bra det går och kul att se att du,Henry också orkar blogga!!/M

kjersti sa...

Jag väntade hela kvällen i går att någon av Sabinas närmaste skulle kommentera första sidan. Vi som har följt Sabinas blogg är nog många som reagerade på samma sätt. Mycket osmakligt gjort av Aftonbladet. Det är "bara" att beklaga.

Anonym sa...

Om jag hade varit du hade jag valt en lite mer seriösare tidning än aftonbladet. Dem gör bara allt för att sälja tidningar.

Beklagar sorgen i alla fall. Blev rörd när jag läste artikeln.

Anonym sa...

hej, jag försår hur jävla förjävla jobbigt det är att mista någon. mina två bästa kompisar har varit med om exakt samma sak. deras finaste mamma dog oxå av samma cancer som sabina gjorde. det är verkligen så jävla helvettes hemskt :( hon solade oxå mycket solarium och älskade solen. den familjen är verkligen den starkaste som finns och jag slår vad om att ni säkert är minst lika starka. fortsätt kämpa. hon har det nog bra uppe i himlen. himlen saknade helt enkelt sin finaste ängel.

Millaz sa...

Hej Henry! Jätte fin artikel...Men vilken gräslig rubrik!! Hur kan man bara skriva så? Brist på respekt till övriga i familjen?
Alla vi som läser bloggen , vet ju att Sabina gärna ville upplysa unga om riskerna med solning. Ni har gjort en fin artikel du och Johanna! Många kramar Milla

Annelie sa...

Jag såg blev både beklämd och bestört när jag igår klev in på våran lokala affär och såg löpet på väggen.
Jag är en av de som följt Sabinas kamp här på bloggen och tittar fortfarande in här i hopp om att höra att ni som fanns i Sabinas direkta närhet, efter omständigheterna mår bra.

Jag vägrade köpa tidningen när jag tyckte löptexten var alltför vedervärdig.
Men tvivlar inte en sekund på att artikeln inne i tidningen var jättebra.

Allt gott till er!

Kramen!

Anonym sa...

Vad skönt att du skrev detta och förklarade att löpet inte var er önskan. Satte lite i vrångstrupen på Ica maxi i häggvik och tänkte att det där inte kan ha varot kul för er att se.

Anonym sa...

Vad skönt att du skrev detta och förklarade att löpet inte var er önskan. Satte lite i vrångstrupen på Ica maxi i häggvik och tänkte att det där inte kan ha varot kul för er att se.

Anna Nellymamman sa...

Hej Henry,
jag läste på Aftonbladet.se och såg artikeln som helhet utan att tänka så mycket på rubriken och tyckte det var en mkt bra artikel iallafall.

Tråkigt att de ska vända på det med smaklösa rubriker. allt för att sälja o tjäna pengar.

Saknar Sabina, tänker på er ofta.

Anna , Nellymamman, Stellans änka

Anonym sa...

Gick förbi pressbyrån igår och tyckte att rubriken på första sidan kändes väldigt okänslig. Det är faktiskt en människa man skriver om som inte har någon möjlighet att försvara sig. Även om de vill sälja så många nummer som möjligt borde den ansvariga o de som jobbar på tidningen känna mer empati för sina medmänniskor som de skriver om.

Smulan sa...

Jag kände inte Sabina men jag reagerade själv på rubriken. Tyckte det var hemskt o mycket okänsligt (omänskligt) gjort.
Skickar en varm kram!

Anonym sa...

En stor kram till dig!

Anonym sa...

Måste säga att jag tyckte att det var en bra och avskräckande artikel om hur stark solen igentligen är och hur dåligt vi igentligen skyddar oss. Speciellt vi tjejer som tycker att det är viktigt och berömmer och bedömer varandra efter hur bruna vi är. Jag liksom Sabina dyrkade solen i tonåren och jag har idag en helt annan syn. Hoppas inte för sent... Hoppas Sabinas historia har fått folk att tänka om, jag vet att jag kommer skydda mina barn från solen så länge jag kan...

Julia sa...

Det är konstigt att de alltid ska göra allt för att sälja, inte för att ge den sanna bilden och faktiskt tänka på hur ni omkring tar det. Tänker ofta på er.
Kramar

Anonym sa...

Henry!

Jag reagerade precis som många andra inkl. du på rubriken. Sen tänkte jag till och kom fram till att egentligen var ju rubriken bra _på_sitt_sätt_! OM den kan stoppa en endaste person att pressa i en solariesäng så är det ju alltid något vunnet med rubriken. DET hade Sabina säkert velat.

Kram - Sabina är alltid med dig, att hon är fysiskt borta innebär inte att hon lämnat dig...

Angela sa...

Satt här och läste flera timmar för några dagar sidan.
Sidan och Sabina har berört mitt hjärta och mig som person.

Den skapade verkligen alla känslor som finns hos en människa medans jag läste.

Tack Sabina för att du gav mig något. Ska uppskatta det jag har och sluta oroa mig. NJUTA

Ta hand om er!

Kram till en väldigt modig kämpar ängel!

Anonym sa...

Aftonbladet kan vara väldigt fula ibland, vet detta va egen erfarenhet!

Linda sa...

Min sambo kom hem med tidningen. Det första jag sa till honom var; Har du sett det här. Hur kan de skriva så?
Han köpte tidningen pga att han vet att jag följt/följer bloggen (han oxå för den delen). Blev upprörd av Rubriken. Visste inte riktigt vad jag hade att vänta när jag slog upp sidan med artikeln. Men artikeln var bra skildrad.
Vad de som sätter rubrikerna/gör 1:a sidan tänker med det vet vi alla. Pengar! Men på gott & ont. Tror att det var många som läste artikeln och då måste budskapet kommit fram till många.

Går fortfarande in här på bloggen varje dag. Sabina har gjort avtryck!

Kram Linda

Grodmamman sa...

Tyckte också att rubriken var fel, men själva artikeln var bra. Har man följt Sabinas kamp så vet man ju hur det var och vad hon kämpade. Tråkigt när en bra artikel får en sådan rubrik bara för att sälja. Den hade ju viktiga saker att säga.
Kram

Anonym sa...

käraste Henry du låter livet fortsätta iaf.. så bra men tungt.. Teppo ´å barnen hur går de kramar till er alla

kajsa sa...

Mkt okänsligt och dåraktigt skrivet! Tänkte dom inte på Prinsessorna? Jag tänker på er iaf!/Kram

Sandra sa...

Media gör allt för att sälja. Det är sorgligt!
Men det är i detta fallet innehållet som räknas och det var bra.
Sköt om er!!
/Sandi

mammaester sa...

Tänk att reportrar kan vara så hjärtlösa!!!! Hemska människor en del...
/Jessica

Sara sa...

Hej!
Trösta dig, om det går, med att artikeln är bra och syftet gott. Starkt av dig att ringa och berätta vad du/ni kände till redaktören. Och är det inte helt galet att de fortsätter göra så här trots att de alltid får sådan kritik för dålig rubriksättning eller felaktiga och lösnummersäljande innehåll. Att de inte upphör efter all dålig uppmärksamhet de får. Men de kanske lever efter den devisen att ALL uppmärksamhet är bra...

Kramar
/Sara

Fredrik Stoltz sa...

Hej!

Jag tänkte tipsa om en sak. I många fall en ganska kontroversiell sak. Därför tänkte jag bara skicka en länk så får du spana in den själv. Men det jag vet är att det botat "omöjliga fall" innan.

http://www.aprikoskarnor.se/

Må fint!

/Fredrik

Mari sa...

Svårt att få lov att läsa en sådan rubrik. Jag vet att man inte behöver sola värst mycket för att råka ut för malignt melanom. Min man gick bort i juni av samma sjukdom som Sabina och han har inte solat överdrivet alls. Det handlar nog mest om "fel" gener i kombination med sol. Jag förstår hur svårt det är, sitter i samma båt med overklightskänslan och saknaden. Per blev bara 45 år och var pappa till 2 flickor 10 och 12 år. Många styrkekramar från Mari i Borlänge

Helene Taflin sa...

Usch vad tråkigt med rubriksättningen. Ofta känns medierna så okänsliga. De tänker bara på lösnummer-försäljningen. Men det blev en bra artikel inne i tidningen iallafall. Tänker ofta på dig!

Moa sa...

Det är sånt som gör att man känner sig vidrig som läser till journalist, när redigerarna sätter sånna rubriker... Hur tänkte människan att ni skulle känna det med den rubriken?

Bra artikel i övrigt iallafall

Många kramar till er!

Anonym sa...

Hei!

Tusen takk for at dere deler deres historie med oss! Er sikker på at dere ved å dele denne triste historien med oss, har reddet en del mennesker fra å bli syk med fløflekk kreft!

Takk og håper at dere kan ha en fin dag!

Klem fra Anne-Kristine!

Anonym sa...

Hej Henry,
även om rubriken var onödig (bra att du ringde, hoppas de kommer åter till dig och ber om ursäkt) så var det verkligen en bra artikel. Helt klart gjorde du en fin sak för Sabina med att ställa upp. Det du gjort och reportaget kommer säkert få några ytterligare personer att tänka till och sola mindre och därmed hjälpa till att rädda några från det lidande Sabina fick utstå. Att sedan Aftonbladet inte kollar att rubriken känns OK för dig tycker jag får stå för dem att skämmas över. Önskar dig all styrka i fortsättningen av livet. /Åsa

Helen sa...

Sabina, idag har du namnsdag, grattis, jag hoppas att du har det bra där du är och att du tittar till dina nära och kära ibland, ja ganska ofta.
Namaste Helen i Skåne

Anonym sa...

Godmorgon till alla Sabina´s anhöriga och vänner! Idag är det Sabina´s namnsdag och jag vill bara tala om att jag ofta tänker på alla er som mist henne - även om jag sällan lämnar avtryck här. Varma kramar till er alla!

Anonym sa...

GRattis på namnsdagen.

Anonym sa...

Grattis på namnsdagen Fina Sabina... Kram från en skövde-bo

Linnéa sa...

Jag blev riktigt arg när jag läste Aftonbladets artikel. Har följt bloggen länge, länge. Och så som de skrev ut det tycker jag inte att det har framgått i bloggen. Jag tänker på er. Journalister är hopplösa. Allt för att få fler läsare.

Anonym sa...

Idag är det Sabina's namnsdag. kämpar-tjejen, mamma'n, vännen, livskamraten' dotter'n' syskonet..jaa name it.. Sabina har berört mig och oerhört många därtill. Tänker så ofta på henne/er
Kram Susanne i Kungsbacka

Anonym sa...

Idag är det Sabina's namnsdag. kämpar-tjejen, mamma'n, vännen, livskamraten' dotter'n' syskonet..jaa name it.. Sabina har berört mig och oerhört många därtill. Tänker så ofta på henne/er
Kram Susanne i Kungsbacka

Kajsa sa...

Hej Henry!
Fint av dig att medverka i Aftonbladet. Fult gjort av dem - verkligen! Men din tanke var god och det skulle säkert Sabina ha förstått. Ska se om jag hittar artikeln, för jag har lyckats missa den tyvärr...

Jag beundrar att du och Teppo blivit vänner! Inte lätt med sådana relationer, är själv "extramamma" och det är inte lätt att komma överens med barnens mamma kan jag säga. Är imponerad av dig. Kramar till er alla

Susanna sa...

Tänder ett ljus här idag.

ullis sa...

Henry..

Alla som känner dig och som kände Sabina VET att du ställde upp i artikeln i Aftonbladet för en bra sak... Och det vet Sabina också.. Förstår att det är tomt och att saknaden måste vara enorm...

Tänker på dig..

Kram ullis

Irene sa...

skit samma hur rubriken var upplagd ...Sabinas kamp förs vidare i alla fall, vi som läste förstod ändå innebörden och mening med artikeln..tack för ditt fina inlägg och må livet hädanefter vara "snällt" emot dig o de dina...önskar Irene

kasober sa...

Hej! Artikkelen, med samme rubrik, var også på forsiden av Norges største løssalgsavis, VG. Artikkelen var imidlertid veldig bra, så vi får håpe de fleste leste den - ikke bare rubriken.

Beste ønsker til alle dere i Sabinas familie!

Hilsen en som også har en liten flicka som Julia, og som derfor identifiserte seg spesielt med Sabina.

Pebbles95 sa...

På ett sätt ändå så gör rubriken skillnad, och någonstans känns det som att Sabina ville det, jag kände inte Sabina men pratade lite då vi sågs ibland och HON HAR GJORT SKILLNAD för mig, har inte solat en enda gång på snart ett år. Hon lever kvar i många människors minne. Vi tänker på henne ofta!

Anonym sa...

Käre Henry.
Jag har skrivit i bloggen några ggr förut - både när Sabina levde och även därefter. Jag har också hälsat bl a till Dig.

Jag läste AF på fm och såg då denna fruktansvärda rubrik om Sabina. Min reaktion var oerhörd.

Vilken abnorm och okänslig tidnings-redaktion!!

När jag på em läste i Af på nätet -så hade Af tagit bort artikeln om Sabina.

Jag läste inte artikeln, för jag har ju följt bloggen, så jag visste vad Sabina skrivit om sjukdomen.

Men jag förstår det du säger att du vill informera om solens skadliga strålningar. Och det har blivit värre nu än det var förr pga ozonskiktets tunnhet.

Henry, önskar Dig allt gott. Jag vill verkligen "ge dig en vänskapskram" för att du i bloggen visat att Din kärlek till Sabina var så fin och äkta.

Du kom ju in i Sabinas liv när hon hade det som jobbigast.

Henry! och du stod troget vid hennes sida.

Jag beundrar Dig. Och försöker förstå vilken enorm sorg och förlust för Dig att mista Sabina.

Jag saknar oxå Sabina, fast då som bloggläsare. Har själv erfarenhet av sjukdomen. Därför vet jag mer än de människor som aldrig varit cancersjuka.

Henry, ta hand om Dig. Så fint att du har kontakt med Sabinas döttrar och att du har fin kontakt med Teppo.

Ett föredöme och du har visat att äkta kärlek finns.

Önskar Henry, att du ska kunna ta dag för dag.

Kram, Ida

Lola sa...

Hoppas aftonbladet hade en bra förklaring till sitt val av rubrik.
Det är ju inte första gången en tidning gör bort sig stort.
Tänker på Sabina och flickorna då och då och hoppas att livet är så gott det kan vara för dem ändå.

Anonym sa...

Såg rubriken och studsade till men köpte inte tidningen. Ofta är det ju så att rubriken säger en sak och artikeln en annan. Låter ju bra att det var artikeln som var bäst för en gångs skull.

Bra gjort att orka prata med en journalist!
*kramar* /J

Anonym sa...

Oavsett olämplig rubrik (för det var den) är det jättebra att du orkade berätta om Sabina och hennes sjukdom. Bara en enda tänker till och är mer försiktig med solning kan det ha räddat liv.
Kram!

Tessan sa...

Läs&följ gärna min blogg som handlar om allt från hockey, vardag, kläder, filmtips, livet med pojkvännen i fängelse till hur jag klarar av skolan fast jag är sjukt skoltrött!

// *Stolt mullig tjej!*

http://teo93.blogg.se

En häxa på Vift sa...

Jag reagerade också på rubriken. Jag bor ju inte i Sverige längre och läser sällan Aftonbladet annat än via nätet, men just den här gången var jag i Sverige och skulle flyga hem och läste tidningen på flyget. Tycker som du att rubriken var väl magstark och det är starkt av dig att ringa upp och påpeka det. Oavsett om tidningarna vill tjäna pengar så får det inte vara viktigare än individen och nåt så banalt som vanlig simpel hänsyn och media har i mångt och mycket släppt allt vad empati och förståelse betyder. Trist.

Anonym sa...

Fy så ruttet av Aftonbladet att utnyttja en känslig artikel på det sättet, för att inte tala om vad de gjort emot er anhöriga! Man kan inte annat än att bli upprörd! Jag förstår bara inte hur man kan uttrycka sig så? Min mamma dog av malignt melanom och visst berodde det på att hon solat mycket, men jag skulle väl aldrig komma på tanken att uttrycka det på det sättet! Jag blir så ledsen för er skull men hoppas att ni kan glömma och gå vidare. Sorgen är en tung börda att bära Henry. Vägen framåt är gropig som få och det minsta man behöver är någon som knuffas.
En mängd varma styrkekramar sänder jag till er alla

Anonym sa...

Fastnade på er fina bogg ikväll. Ville bara berätta att ni verkligen berört mig och fått mig att skratta och gråta. Jag är så ledsen för er skull och samtidigt så otroligt glad att ni har varandra. Är född samma dag som din Sabina och känner att jag är på samma ställen i livet. Så ofattbart att tänka sig in...så tacksam över livet! Många kramar till er!

Anonym sa...

lart mycket

Cicci sa...

Så fruktansvärt sorglit att de förstör något som skulle kunna var så många till hjälp. Artikeln var i alla fall bra trots plump rubrik.

Anonym sa...

Hoppas ni orkar fortsätta uppdateringen trots er sorg?!Går in här och kollar varje dag,jag med och hoppas att Sabina på nått magiskt sätt lämnat ett inlägg...Må bäst/M

Anonym sa...

Hoppas ni orkar fortsätta uppdateringen trots er sorg?!Går in här och kollar varje dag,jag med och hoppas att Sabina på nått magiskt sätt lämnat ett inlägg...Må bäst/M

Jenny (Moas mamma) sa...

Tänker ofta på er i hela Sabinas familj

Kram Jenny (Moas mamma)

salomonjenny sa...

Tänker massor på er och
Undrar så hur ni har det och speciellt Prinsessorna nu i Juletid...
Hoppas att ni ändå har en fin jul och att ni känner att Fina Sabina är med er

Kram Jenny

Anonym sa...

Kram Henry!