31 mars 2012

Vår Sabina ängel

3 Årsdagen

3 år har passerat sen den natten på Stockholms sjukhem då jag fick hålla din hand Sabina….krama om dig en sista gång.
Jag kommer aldrig glömma den ambulansfärden från KS till Stockholms sjukhem. Du hade så ont, du var så rädd och ångestfylld. Jag satt bredvid dig i ambulansen och höll din hand och försökte trösta dig…ge dig mod, men misslyckades totalt. Jag hann trycka flera gånger på morfinpumpen för att ge dig smärtlindring. Åh Sabina så ont det gjorde i mitt mamma hjärta att inte kunna hjälpa dig.

Jag kan inte låta bli att tänka hur hade det varit om Uppsala projektet hade kommit tidigare, om du hade klarat det…vi kanske skulle ha haft dig kvar hos oss. Du var så glad och hoppfull ….och det gav hopp till oss också. Kanske kunde du varit ett MIRAKEL med stort M.

Senaste veckan har mina tankar varit hos dig väldigt ofta. Nyss gosade jag med lilla Melvin i vår säng och jag kom tänka att han låg i din systers mage då, du hann aldrig träffa honom, ändå var det så nära hans ankomst när du lämnade oss. Så fruktansvärt orättvist, du som älskade alla små bebisar fick inte ens hålla din lilla systerson.
Dina döttrar mår bra, vi hade födelsedagsfirande för dem båda här hos i början av februari och jag har skickat påskkort med inbjudan att fira påskafton hos oss med mostrar och kusiner. Vi kommer att äta tillsammans och ha mysigt. Melinda berättade att hon skulle åka till Egypten med en kompis och hennes mamma på påsklovet.

Vi, jag och dina systrar tycker att det är bra att med all uppmärksamhet och allt fokus som varit på sista tiden gällande hudcancer. Johanna fick tillfälle att vara med på Malou efter 10 samt i en artikelserie i SvD. Båda dessa tillfällen har gjort att din blogg återigen har blivit aktuell.

Idag när det är årsdagen så tänker vi extra mycket på dig och hoppas att du har det bra där du är. Att du håller en vakande hand över dina döttrar och din familj. Tids nog träffas vi igen men till dess skickar vi dig all vår kärlek – från dina döttrar, din mamma, dina systrar och deras familjer.
Vi älskar dig och vi saknar dig vår vackra ängel.

Med kärlek Mamma11 kommentarer:

Sabina sa...

Vill bara kommnentera bilderna om Sabina, den första är när hon är ca 2 år, sen när hon började skolan ca 7 år. Sen bild med Melinda när Sabina var 23 år samt vinterbild med Melinda år 1998.

Sabinas mamma

Anonym sa...

<3 <3 <3

Anonym sa...

<3 <3 <3

Annica sa...

Tänker på dig ibland... och undrar hur du har det ? och undrar om du ser på dina barn och familj där uppe. Hoppas det. Det går bra för dom.

Det är så sorgligt att du är borta.
Kram vännen

Annica

Katarina sa...

Underbart att ni orkar hålla detta vid " liv" . Fint på TV4 idag . <3

Anonym sa...

Jag är en helt okänd person för dig men jag vill bara säga att Sabina kommer aldrig att glömmas bort av nära och kära. Hon finns för alltid fotograferad i era hjärtan och ett foto, som man har i hjärtat, kan aldrig förstöras eller suddas ut. Vad som än händer, kommer hon att finnas där, för alltid. Därför är hon inte borta utan är ständigt med er alla.

Anonym sa...

Tankarna går till er familjemedlemmar<3
-M

Anonym sa...

Mina tankar går till sabina och hennes fina familj. Hoppas sorgen blivit något lättare att bära. Jag känner den sorg jag har första åren var ´det som en 1000 kg otymplig sten låg över mig, nu efter två år har jag en sten i fickan. Som ibland när jag sticker ner handen känns taggig, jobbig och stor men ibland ger stenen mig även fina minnen och vetskap om att smärtan att leva utan sin älskade blir mer och mer accepterad. Varm kram till familjen. Trogen bloggläsare som förlorat sin livsvän i cancer

Anonym sa...

Tänker på er!

Anonym sa...

Så bra att ni pratar om Hudcancer.
Jättebra information. Har läst bägge böckerna: Livet kan inte vänta och Sabina och Draken.
Superbra.

Louise

Malin sa...

Jag kikar också in här då och då, men tänker ofta på Sabina, och då även på er i familjen, speciellt på barnen.. Önskar ofta att man kunde trolla, att allt såg annorlunda ut, att man hade det där trollspöet som kunde ställa allt till rätta igen.. Även jag såg på Malou på tv, det är jätteviktigt att detta med hudcancer inte glöms bort, att vi alla kan drabbas, men också att vi faktiskt kan förebygga det. KRam på er!