29 augusti 2010

Födelsedagar






Idag har vi samlats hemma hos oss för att fira Melvin som fyllde 1 år den 26/8 och för att gratta dig Sabina på din 36 års dag som är på tisdag.
Melinda och Julia var självklart med samt Melvins storebror Ludvig, Melvins kusiner Linnea och Jonathan och gudmor Therese.
Vi åt middag och sedan var det tårta och kaffe. Vi sjöng för Melvin och för dig, men hade önskat att du var med oss och delade paket till din underbara systerson.
Det är nu andra året som vi firar dig som vår ängel och saknaden är så stor.
På tisdag ska vi besöka dig vid graven och tända ljus för dig....du fattas oss nu och för alltid.
Vi älskar dig vår vackra ängel! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SABINA!

15 kommentarer:

Ann Jolby Solander sa...

Grattis Sabina och grattis lilla Melvin <3

Anonym sa...

Önskar också grattis! Många kramar Milla

Anonym sa...

Grattis Sabina, grattis lilla Melvin. /karin

litentanta sa...

Grattis Sabina, nu kom jag in på alldeles rätt dag, och så härligt att ni fortsätter att lägga in lite bilder. Livet fortsätter och det är härligt att få se!

Kram

litentanta i norr

Anonym sa...

Grattis ängeln=)

Ingela sa...

Grattis Sabina och lilla Melvin..=)

gladmymlan sa...

oh vad tiden går! grattis lilla Melvin, och grattis Sabina lilla!

bara så du vet Sabina, ( vilket jag är säker på att du gör) så fortsätter du att göra skillnad. varje dag.
jag får mina barn att smörja sej med hög solskyddsfaktor, akta sig, så dom inte bränner sig nu när vi var utomlands, och om om glömmer smörja sig så säger jag bara.
-jag lovade Sabina att aldrig strunta i att att vara rädd för solen och att aldrig sola solarium mer ( nu är jag bara okänd bloggläsare) men jag lovade henne ändå,
att hennes sjukdom ska leda till något gott. dvs skydda andra från att drabbad och inse att livet är mer värdefullt än en liten solbränna. ( nä nu vet man ju inte om sabinas hudcancer kommit ändån) men en sak är säker. solen är farlig, i för stormängd.
solskydd, ska användas. och solarium förbjudas.

så tack sabina.
du finns i mina tankar, och du är fortfarande den modigaste personen jag vet!

KRAAM.

Anonym sa...

<3<3<3

Tänker så mycket på Sabina fortfarande och jag tänker så mycket på er alla som hon kände sån kärlek till...

Kram Jenny

Anonym sa...

Grattis Melvin och Sabina! Vad roligt att ni uppdaterar ibland, kikar in nu och då. Tänker mycket på Sabina och vill som någon annan säga att Sabina fortsätter att göra skillnad,jag har fått mina syskonbarn att smörja sig med hög solskyddsfaktor hela sommaren, det var helt otänkbart innan de läst bloggen och sett intervjun i Aftonbladet. Solarium skulle varken dem eller jag tänka tanken på att lägga oss i numera. Tack Sabina! Kramar i massor sara

Mette sa...

Tänker oxå på dig ibland!Glömmer dig aldrig.Du gjorde skillnad med dit liv.Du lämnade verkligen fotspår efter dig.Tack goa ängel!
Kram

Unknown sa...

Grattis Sabina och en stor Kram till familjen.

Anonym sa...

Hej! Linda här,Julias gammla resurs från Sagogården.Jag har inte varit inne nu på länge då jag nu har en liten fin flicka på 6 mån. Samtidigt som jag födde min dotter o höll på att förlora livet under förlossningen gick min pappa bort i cancer. Roligt att se bilder på Julia,hon ser så "vuxen" ut nu. Många kramar till Melinda,Julia o Teppo.

"Cecilia" sa...

Hej. Jag snubblade in på denna blogg av en ren slump och blev helt tagen. Det är med tårar i ögonen som jag skriver detta. Det gör ont i mig att livet inte är mer rättvist, att en så ung människa tas från familj och vänner. Samtidigt vill jag också önska familj och vänner all lycka. kram!

Anonym sa...

Tänkte på dig i dag/kväll Sabina. En varm kram till familjen <3

kattungen sa...

grattis till födelsedagsbarnen.

Jag blev mycket berörd av denna blogg - och bestämde mig för att skriva ett inlägg på min egen blogg.

Ta hand om er!