23 maj 2010

BokreleaseDen 15 april hade vi releasefest för Sabina och draken i Åkeshofs trädgårdscafé.
Familjen var där och inbjudna gäster av författare och kurator Sara.
Det var trevligt att träffa Pastor Pär, Urban och Hannes pappa igen!

Boken blev jätte fin och jag tror att Sabina är så glad att det blev en bok av hennes blogg! Hoppas att det blev precis så hon önskade.
10 kr av varje såld bok går till Melinda och Julia!

Tack Sara!

Nu har sommarvärmen kommit, vilket Sabina hade älskat. Hoppas att hon njuter på sin luftmadrass guppandes i det sköna vattnet ändå.

Båda tjejerna saknar sin mamma så mycket och pratar mycket om henne. Henry berättade att när han varit vid graven tillsammans med tjejerna och Teppo så hade Julia pratat med mamma och berättade vad hon skulle göra. Så gulligt ♥

Hoppas att alla har en skön sommar!

Kram Johanna
9 kommentarer:

Jessica(Ryans mamma) sa...

Hejsan..
Har läst boken nu i dagarna och den är väldigt bra, kändes skönt att läsa lite om "baksidan" av Sabinas lidande också. Ur andras synpunkt också. Jag har följt Sabinas blogg länge och nu när jag läst boken med så blir jag ännu mer imponerad av hur fantastisk hon var! Vilken kvinna! :)
Så osjälvisk och omtänksam.

Tack Sabina för att du delade med dig av ditt liv!
Tack till er i familjen med som fortsätter att skriva här i bloggen lite då och då.

Stor kram jessica

gladmymlan sa...

jodå jag köpte boken, såklart...tyckte den var vacker och fick fram hela Sabina som hon var, en enastående människa, en krigarsjäl in i det sista...
saknar hennes inlägg ÄN trots att det gått över ett år nu sen hon lämnade sin obrukbara kropp och begav sig till ett härligare friare ställe!

hoppas ert liv bli fyllt av kärlek och hopp och glädje, är säker på att Sabina har full koll på er, och att hon log gott åt Julia vid graven.

tusen kramar
anna

Mette sa...

Även jag har läst boken och gråtit.Den var så himla vacker och Sabina hade oxå tyckt om den.Det är jag säker på.
Kram från Mette
ps.Hälsa barnen.ds

Anonym sa...

hejsan..

denna bok ska jag beställa..måste bara läsa den..många kramar till er alla..

Sanna S sa...

Nu har jag äntligen kunnat köpa båda böckerna och de ligger och väntar på att jag ska läsa dem under min semester de närmaste veckorna. Jag ser verkligen fram emot det!

Kika gärna in på min hemsida, där vi säljer änglar till förmån för cancerfonden.

Kram!

Anonym sa...

Jag försökte köpa boken då jag var i sverige nu i sommar. Var inne i alla bokhandel som finns tror jag men ingen hade den eller kände ens till den. Min fråga är var man får tag på boken.
Linda

Anonym sa...

Vill informera Linda att boken kan du beställa på www.bokus.com den kostar 186:- och liten peng går till Sabinas barn för varje bok som säljs. Boken skickas 5-8 dagar till brevlådan.
Har själv läst den flera ggr nu.
Kram Sabinas mamma

Anonym sa...

Tack för informatonen. Jag hoppas bara det går att beställa till utlandet. Annars får det bli nästa då jag är i Sverige. För boken skall jag ha.
Jag träffade Sabina och tjejerna när våra barn var små och vi gick till öppnaförskolan. Sabina var alltid så himla gullig och pratsam. Under två års tid träffades vi där och jag beundrade hur duktig hon var med Julia. Vilken ork hon hade. Efter förskolan skulle hon alltid iväg på något... alltid något på gång :-)
Tänker på henne ofta och speciellt då jag befinner mej i Kista.
Hoppas det går bra för er alla och att tjejerna mår bra.
Kram Linda

Anonym sa...

väntade på bussen igår så gick in på biblioteket o hittade denna bok.. kunde bara inte sluta läsa, extremt intresserad av boken, man får liksom ta del av vad som händer, samtidigt som de var hemskt att läsa om allt.. men boken måste läsas, man går miste om för mycket om man inte gör det