7 mars 2010

Sabinas bok

Nu har Sara skrivit färdigt boken om den här bloggen, Sabinas kamp.

Läs mer här:
Sabina och draken!

Sabinas kamp blev Sabina och draken!
Finns tryckt och klar 31 mars 2010. En hyllning till Sabina, på dagen ett år efter hennes död.
Sabina och draken går att förbeställa redan idag på bokmusen.se, adlibris.se, bokus.com mfl nätbokhandlare. Naturligtvis kan du även beställa den i din lokala bokhandel.

Sabina och draken ges ut på Krilon förlag och 10:-/bok går till Sabinas döttrar Melinda och Julia.

"Hon var en modig kvinna, både i livet och inför döden.
Hon var en sann krigarprinsessa.
Kanske har du lärt känna Sabina genom bloggen, mittlivsabina74.bloggspot.com eller i boken Livet kan inte vänta, som följer tre unga kvinnor med obotlig cancer.
Sabina och draken tar vid där Livet kan inte vänta slutar, i november 2008.
Sabina trollband, ingen lämnades opåverkad. Draken, metastasen i nacken, började som en liten prick och blev snabbt stor som en tennisboll. Cellgift, helhjärnsbestrålning, naturläkemedel, strålkniv, "Uppsalaprojektet", healingresa till Sardinien. Draken skulle besegras och hennes kamp var magisk.
Det här är Sabinas bok."

Sara Natt och Dag

15 kommentarer:

gladmymlan sa...

så härligt! den ska jag genast gå in o förbeställa! kramar!!!

Anonym sa...

Du kuratorn NATT OCH DAG du är inte lite osmaklig och girig som gör business på sjuka människors lidande?? Ganska äckligt frökan fin och adlig, får dålig smak i munnen!

Anonym sa...

Jag är en av alla de som beundrat Sabina o följt hennes kamp, hon var en riktig kämpe som tyvärr kämpade i motvind på slutet..
Tack vare sabina tog jag mod till mej, trots stor sprut/knivskräck,och gick o tog bort märken som visade sej va samma skit i men hoppas det upptäcktes tidigt så det inte blir mer utav det..
Det man kunde tycka är att bokens inkomster skulle delas mellan Sabinas döttrar och cancerforskningen. Håller med att ingen ska tjäna på andras olycka...Kramar till Sabinas familj

Anonym sa...

blir förbannad, mig veterligt var det Sabinas önskan att denna bok skulle bli till, via Sara.
Om Sabina skulle läsa vissa av Ers kommentarer skulle haon förmodligen vrida sig i graven.
Tänk förs skriv sen!
Gör om, gör rätt, --- be om ursäkt!

Mia

Anonym sa...

Jag är en av många som följde Sabinas kamp. Som jag förstått det var det hennes önskan att Sara skulle skriva boken.
Jag tror faktiskt inte Sara tjänar en massa pengar på den. Vem som helst kan förstå att det tagit flera månader av heltidsarbete att få den klar. Det hon kommer att tjäna förtjänar hon. Ingen av oss som kommer att köpa den vill väl arbeta gratis?
Mvh

Catarina

Anonym sa...

Du anonym som skriver så elakt....varför inte sätta ut ditt namn o mailadress, så dom kan svara dej, eller det är du för feg för ???
Vi som har följt Sabinas blogg o hennes kamp, vet att det va detta hon ville.
Många kramar till Sabinas familj och kuratorn !
Susann

Anonym sa...

Har längtat efter BOKEN som SABINA ville att Sara skrev.....Tydligen så visste inte alla de med tanke på "skumma" kommentarer. Vi saknar vår ängel !

Anonym sa...

Ja, det var Sabinas önskan att bloggen skulle bli bok. Därför har vi hjälpt Sara så att detta kan bli som Sabina ville.

Det är tråkigt med de negativa kommentarerna..

Skulle aldrig göra något som jag trodde att Sabina inte ville.

Johanna

Anonym sa...

Jag ska absolut köpa boken. Blir tårögd när jag läser att boken kommer ut på dagen ett år efter att Sabina lämnade sina nära och kära här på jorden.
Jag tycker att du verkar vara en fantastisk kurator Sara, tänk vad bra att Sabina hade dig.
Jag vill också skicka en hälsning till Sabinas familj. Sabina var en kämpe som krigade modigt mot draken.
Jag har lärt mig jätte mycket genom henne och hennes kamp.
Nu är Sabina Hanna och Ulrica tillsammans, hoppas att ni har det bra <3 Kram Karin

Anonym sa...

Jag är en av många som följde Sabina på bloggen. Läste den första boken, och kommer att förhandsbeställa bok nr två.
Kram Lisen

Malin sa...

Tråkigt att en del som inget vet har så mycket att säga ändå. Vi som följt Sabina och bloggen vet att detta var Sabinas vilja och jag tycker att det är jättebra att även barnen får ta del av försäljningspengarna... Jag ska definitvit köpa boken, Sabina är en sann hjältinna som jag aldrig kommer att glömma...

Marisan sa...

Åhhhh! Jag skulle jättegärna beställa boken om jag hade råd. har ju den första med alla tre boksystrarna. Är ju en av de helt utförsäkrade och har inte haft ett enda öre i inkomst sedan i juli förra året. Förlorade min älskade mamma i KOL i maj förra året bara en kort tid efter Sabina somnade in. Följde Sabina de sista månaderna i bloggen och fortsätter läsa den nu efteråt då ni anhöriga skriver så fint om Sabina. Förstår så väl eran smärta och saknad, då jag själv är lika mitt i det. Så fort jag får råd ska jag genast inhandla boken jag lovar er. Skriver själv blogg om min sorg, min jobbiga tillvaro med förlorad inkomst och dyrligt. http://ihuvudetpamarie.blogspot.com Tänker ofta på er. Stor kram Marie Munther

Anonym sa...

Häpnar också över korkade kommentarer!! Som sagt, har man följt bloggen så vet man att det var detta Sabina önskade. Funderar också....jag som jobbar inom vården och tar hand om sjuka människor....ska jag också skämmas för att jag får lön för det??? Ska man resonera som de kritiska inläggen här så skor väl jag mej också på andras olycka då!...*suck* /Sofia

Anonym sa...

Uppenbarligen har ju många faschinerats av Sabina och hennes kamp. Den säger oss något. Och att - efter Sabinas vilja - skriva en bok om Sabina i samråd med hennes familj kan inte anses cyniskt. Du som inte har råd kanske kan fråga efter den på ett bibliotek - det är fantastiska ställen! Ha det gott kära Sabinas familj och vänner. Ni håller hennes minne levande på ett fint sätt. /Magdalena

Anneli sa...

Har läst boken och den fick mig att tänka efter en hel del.

Klart man visste att solens eller solariumets strålar vara farliga, men jag har nog aldrig sett någon som blivit drabbad.
Nu vet jag betydligt bättre och jag är nöjd med att vara blek istället.

En sak som även fick mig att tänka efter en hel massa var att Sabina klagade ALDRIG fast hon var så sjuk som hon var.

Själv är jag reumatiker och när jag läste detta att hon aldrig klagade så tänkte jag: Vad fan gnäller jag efter?
Jag är kvar här på jorden, jag är inte dödssjuk. Klart jag har ont varje dag. En del mer andra mindre, men jag är här i alla fall.
Så jag sa till mig själv att försöka att stänga min bok lite ist för att vara så öppen.

Boken var verkligen en fin bok och jag hoppas verkligen att fler får sig tankeställare när som läst den.

Själv ska jag tala om för dom jag känner som ligger och pressar i solen och i solarium. Som tur är så ska dom allmänna solriumen stängas ner snart, men man kan icke stänga ner solens strålar utan man får skydda sig ist. Det ska jag göra iaf!
Får väl vara lite tacksam att jag har reumatism för det gör att jag inte tål solen lika bra som förr!

Kram till Sabinas familj