15 juni 2011

Sol, sommar och sommarlovNu är det sommar och dina prinsessor har precis börjat sin sommarlov, den 3:e utan sin mamma.
Jag var på Julias skolavslutning förra fredag och hon var på en strålande humör, hon hade både mormor och farmor där.
Jag kom lite tidigare och fick vara med på sista samling för terminen. Julia var så duktig när hon skulle skriva och stava sitt namn på tavlan.
Hennes idrotts lärare visade bilder från simmövningar där hon simmar på rygg och läraren berömde henne för att det hon har lärt så mycket under terminen.
Jag fick också veta att hon får behålla sina fröknar till hösten när hon börjar 4:an, och det är så underbart att skolan gör allt för barnens trygghet.

Dess värre hann jag inte träffa Melinda innan hon åkte på kollo idag, men vi kommer att ses när hon är tillbaka.
Vi hade en grillfest i maj hos oss och då var båda tjejerna med, det var en härlig vårdag med sol och värme. Moster Johanna med familj var med och fick träffa lilla kusin Melvin.

Julia kommer också åka på kollo och det blir säkert härligt med bad och träffa alla kollo kompisar.
De har även en Mallorca resa att se framemot med pappa under sommarlovet.
Båda tjejerna saknar så klart sin mamma och tittar gärna bilder om henne.

Jag besöker dig då o då och ser till att din viloplats ser fin ut. Det är så sorgligt och jag skulle hellre se dig att njuta av sommaren med oss.
Johanna med familjen är just nu Mallorca och när man ser bilder på din syster son Melvin så är han redan en van resenär.
Rosas familj njuter av sol och bad hemma vid poolen, så vi alla mår bra.
Hoppas du mår också och vakar över de dina finaste sessorna.

Ha en fin sommar där du är vår vackra ängel!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tänker ofte på Sabina. Hon lämnade ett stort avrtyck här på jorden. A

litentanta sa...

Härliga bilder, tjejerna växer så det knakar och det är skönt att se att livet fortsätter att rulla på. Precis som Sabina ville.

Hänger kvar med min bevakning av bloggen för jag älskar de här livstecknen. Sabina lever vidare, tom hos tanter högt uppe i norr!

Kram till er alla!

Malin sa...

Otroligt nog är det 3:e sommarlovet utan Sabina,och det känns så orätttvist! Men jag säger återigen, att jag tror att Sabina är närmare än ni tror, självklart är hon med och styr och ställer, vakar över sina älskade barn, som vi vet att hon skulle gå genom eld för om hon behövde.. Varma och styrkande kramar från mig till er alla, hoppas sommarlovet blir underbart trots allt, och ta väl hand om varandra...
kram M

Jenny (Moas änglamamma) sa...

Vill önska er alla en trevlig midsommar och en god sommar. Tack Sirpa för alla dina fina kommentarer, förstår er verkligen att saknaden är stor, men i sommar tror jag att Sabina tar hand om Moa på ett mycket bra sätt, tänker ofta på henne och tar fram böckerna ibland för att läsa lite och titta på henne, vilken underbar tös du har..

Kramar i massor
Jenny (Moas änglamamma)

Anonym sa...

Så fina bilder:)

Önskar er en trevlig sommar! /Karin

Joanna sa...

Tänkte bara tipsa
att på min blogg finns en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare dagen så passa på att gå in och anmäla dig (kolla på vänster sida av bloggen) Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?:)

Anonym sa...

Vem är det som skriver?

Anonym sa...

Härliga bilder och härligt att höra att det går bra för tjejerna! Smärtsamt dock att läsa att det är tredje sommaren... Det känns som det var igår Sabina lämnade oss!

Som någon annan skrev innan, Sabina lämnade ett stort avtryck här på jorden och vi är många som ofta tänker på henne!

Många kramar från Sävedalen

Malin sa...

Kikar in med en sensommarhälsning, eller är det kanske en tidig hösthälsning? Skolorna har väl dragit igång igen för tjejerna och ännu ett sommarlov har passerat.. Hoppas allt är bra med er alla!

Kram M