11 april 2009

PÅSKAFTON

Idag finns Sabinas annons i DN enligt hennes önskan.

För alla er bloggare som bor ute i landet och inte har tillgång till DN så lägger jag ut en länk till familjesidan där samma annons finns utlagd.

http://www.familjesidan.se/KartaResultat.asp?AdPersonId=127199&

Idag när solen strålar från en klarblå himmel så vet jag att hon tittar ner på oss och vill inget hellre än att vi har en riktigt fin påsk dag tillsammans.

Med kärlek från Sabinas familj

57 kommentarer:

Anonym sa...

Jag saknar dig Sabina. Hoppas med hela mitt hjärta att du har det bra uppe i himmelen. Du lever i mina tankar.
Kram till Er alla.
Glad Påsk önskar Danijela
www.danijelamagdalena.blogg.se

Kim sa...

Otroligt vackert,
solen skiner här med.

Påskkramar till er alla.
/Kim

Anonym sa...

Ja jag tror verkligen Sabina önskar att ni hennes fina familj har en riktigt bra påsk tillsammans..
kram
/ulrika

☆Soya☆ sa...

Ni, Sabinas anhöriga är verkligen helt underbara. Ni utstrålar styrka och hopp! Tack för det och tack för att ni låter Sabina leva vidare i bloggen.

En fin påsk önskar jag er

Anonym sa...

Sorgligt....Fin annons.
Hoppas ni får en så trevlig Påsk som ni kan mitt i er sorg. Ta hand om varandra.
Kram till er och Sabina.
/U

Anonym sa...

Kramar till er hela högen från Elli i Kukkola, Haparanda

isabella sa...

otroligt vackert.

Britt Heidi sa...

Så fin og koselig annonse i DN. Selvfølgelig titter hun ned på dere og hun har ikke forlatt dere. Hun lever videre i deres minner og tanker. Håper hun har møtt min mamma og min pappa der oppe og at de sammen har en koselig påske.

Masse varme hjerteklemmer til dere!

Anonym sa...

Kloka ,kloka Sabina in i döden! Underbart med bara handblommor och låta pengarna gå till flickorna.

Hade önskat fler vågade ha det på det viset.
När mamma dog satte vi in bidrag till hjärt- och lungfonden,men enligt mina syskon var det ej nog. Vi skulle köpt praktfull blomsteruppsättning oxå. Vi tyckte det räckte med våra handbuketter, bundna med blommor och blad från vår trädgård.Själva betalade de ej sina blommor, utan tog det av dödsboets medel.
Tack snälla, goa Sabinas nära och kära för att vi får veta !

Anonym sa...

Saknar dig Sabina, tänker på dig trots att vi inte känner varandra. Dina fina prinsessor kan alltid känna stolthet över sin mor som kämpade för dem
Kram Anna

Anonym sa...

Sabina skiner på oss alla, men mest till familjen. Hon vill nog inget mer än att ni alla ska ha en bra påsk./Anette

janet65 sa...

Jag kännde inte eran princessa Sabina men jag har läst lite bloggar och så som hon har skrivit och läser man det kan vem som helst fatta att hon var en underbar människa.

Jag är så ledsen över hennes bortgång och mina tankar och min kärlek går till er, hennes familj, och jag vet att ni en dag kommer att träffa henne i Nangiala där hon hoppar i gräset och väntar på er.

Jag vill i vilket fall som helst önska er som finns kvar här på jorden en underbar påsk och mina tankar i dag går till er som mist eran kära Sabina. KRAM FRÅN JANET

annaE sa...

vilken jättefin annons.hoppas ni mår bra..ha en bra påsk.kram annaE

Anonym sa...

glad påsk till er alla ifrån oss här i soliga österlen

Milla sa...

Vilken fin annons. Men sorligt. Ha en sån glad påsk som det går. Styrke kramar till er! Milla

Anonym sa...

Jag önskar er alla en så bra påsk ni kan få. Mina tankar är ständigt hos er efterlevande till vackra Sabina.

Kram

Helene sa...

Vilka fantastiska människor ni är som orkar låta Sabinas blogg leva vidare och tänker på oss bloggläsare ute i landet.
Tusen tack för det.
Och det är klart att Sabina tittar ner och ler och ser att ni har det bra trots allt fastän det är jobbigt. Kram till er alla.

Anonym sa...

Tack till familjen som bryr sig om oss som följt Sabinas kamp.

Trots er förlust och sorg ser ni till att vi blir informerade.

All kärlek och lycka till er alla!!

Styrkekramar Gabriella från Skåne

Anonym sa...

Ni underbara familj!
Tack för att vi fick
ta del av Sabinas fina annons.

All styrka till er.
KRAM
/Nilla

Grodmamman sa...

Tänkte på er idag och tänkte precis som ni! Sabina hade velat att ni hade en bra påsk även om saknaden efter henne är stor!
Kram

L sa...

Tack alla Sabinas nära & kära för att vi fick ta del av den fina annonsen. Jag är säker på det kommer bli en mycket fin & värdig dag då det är dags. Idag lyser solen över mest hela Sverige, Sabina har säkert med ett finger i spelet och önskar ni skall ha en så bra Påsk ni bara kan.
Ta hand om er alla, ni finns i mina tankar!
Kram & Styrka

Madde sa...

Det känns på något konstigt sätt tomt :(

Anonym sa...

Mina tankar har de gångna dagarna gått till hennes flickor. Den saknad de måste känna efter sin älskade mamma... Även jag har mist min mamma i malignt melanon, även om jag var lite äldre, så var det otroligt svårt. En mamma är alltid en mamma och är väldigt svår att ersätta. Jag önskar er alla allt gott och att livet framöver är snällare emot er. Kram B

Sara sa...

Tack för att vi får ta del av ert liv efter Sabinas död.
Hoppas Ni har en bra påsk iaf.
Kramar

Kajsa sa...

Stora varma kramar till er allihopet! Jag finner inga ord som kan trösta er men jag tänker väldigt mkt på er som hon lämnade kvar.

Mamma Svartvit sa...

Tack för att vi fick möjlighet att se Sabinas fina annons. Hoppas ni alla får en fin påsk, ta hand om varann och umgås mycket, det skulle Sabina tycka om!

Vi är många som tänker på Melinda, Julia, Henry och er andra varje dag!

Anonym sa...

Det som slår mig när jag läser annonsen är KÄRLEK. Att hon hade så många som älskade henne runt omkring sig och att alla de närmsta är samlade i samma annons trots att inte alla lever ihop längre, det är fint. Sen att hon in i det sista har tänkt på sina barn och deras fortsatta liv. Tänk så många barn i världen som skulle behöva ha en sådan underbar mamma. Fortsätt att ta hand om varandra i Sabinas anda, hon är säkerligen stolt över er alla.

Rospiggen sa...

Väldigt fin text i annonsen.

annaJ sa...

tackar så jättemycket,
för att ni orkar hålla oss uppdaterade. jag kände inte Sabina mer än så som många andra, via bloggen, men ändå är saknaden stor.Det känns ibland som "bra!" nu behöver hon inte lida mer...andra dagar "FAN var det NÅN som skulle klara det här var det ju HON"...
man växlar och kan väl bara ana hur då NI måste känna det. Lilla Sabina, hur som hur så tror jag ändå du har det helt fantastiskt där du är nu, för där finns ingen ångest, ingen smärta och ingen död...jag tror ljuset kom till dej, och då visste du nog det var dags... det finns mer runt "hörnet" än vad vi ser och hör, och jag är övertygad om, att du lever vidare och vakar över de dina tills ni ses igen...
tusen kramar Anna

Kim sa...

annaJ: Tack, du satte vekligen ord på det jag känner just nu :-)

Anonym sa...

Jag gråter Sabina, jag som aldrig nånsin kännt dig, eller.. jag känner dig i hjärtat. Genom din blogg, genom din familj, genom dina vänner. och genom dina Prinsessor. Du har en sådan fin familj som låter oss veta. Du har en sådan fin annons i dn. <3 Fina Sabina du får vila vid sollentunakyrka, denna fina plats. Jag var där idag med blommor till mamma som gick bort i samma sjukdom. Jag kommer aldrig att glömma dig och din kamp, du finns i mitt hjärta för evigt. Kära Sabinas familj, tack för att ni uppdaterar denna underbara blogg. Den är så stark och så fin och ett minne som är för alla för evigt <3 varma hälsningar till er alla från Karin

Malin sa...

Naturligtvis är man inte förvånad... Sabina har tänkt på allt, även efter hennes bortgång. Självklart vill hon att pengarna går till hennes största skatter här på jorden... Och självklart ska vi vara med och bidra... Tack igen, till Er nära och kära, som återkommer hit till bloggen och delar med er av detta... jag har tänkt på det, att jag vill se hennes annons, men har ju inte de tidningarna här hemma... styrka och kramar till er alla! M

Isabelle sa...

Jättefin kommentar Anna J! Mina ögon tårades.

Mette sa...

Det är så fint av er att ni,familjen,håller oss uppdaterade härute i cyberspace.
Vilken fin annons Sabina hade komponerat.Visst önskar Sabina att ni har en fin påsk och det har alldeles säkert Sabina oxå.
Påskkramar från Mette
GLAD PÅSK

Anonym sa...

All kärlek till er som håller oss uppdaterade , och till Ängeln Sabina!Hon sitter i sin himmel där det alltid är sol och vackert väder ! Ha en riktigt skön och fin påsk ! Kramar Agnetha

Anonym sa...

Jag, som många andra, saknar Sabinas härliga personlighet och kämparanda trots att jag aldrig fick möjligheten att träffa henne. Tack för att ni uppdaterar oss trots er stora sorg och förlust. Ni finns i mina tankar.
Ha en så bra påsk ni kan!
Kram
Jessica i Malmö

Anonym sa...

Åhhh vad jag tänker på dig Sabina! Är inne på bloggen varje dag fortfarande... tårarna rinner och man undrar varför! Det fanns en tid när du och Teppo, Nille & John, jag och Vinni inte såg några bekymmer i hela världen, vi var unga och livet lekte, döden var så långt borta... Vi hade allt framför oss! Det känns så märkligt att du inte finns här... Vi har alla gått våra olika vägar och hittat lyckan på olika håll, du med Henry, Nille med Mats och jag med Andreas.
Jag är övertygad om att vi syns igen... och till dess, lev väl min vän! Bamsekramar i massor från Jane

Anonym sa...

Tusen kramar till Sabinas familj och nära och kära. Sänder även en bamsekram till dig Sabina.. <3

Finner inga ord faktiskt mer än att jag tänker på familjen.

Bamsekram på er alla! <3

Anonym sa...

Jag kan fortfarande inte förstå hur vissa saker bara sker. För mig är det obegripligt att du inte är kvar här Sabina. Men i mina tankar lever du kvar.

Anonym sa...

Tack :)

ullis sa...

Saknar dig så mycket fina vännen.. Jag saknar våra samtal, våra små fikastunder, våra sms...

Det gick så fort på slutet... Som du kämpade Sabina.. Det är så overkligt att du är borta... Jag tror att du är på ett bättre ställe nu.. Ett underbart ställe utan smärta.. Att du tittar ned på dina fina tjejer och vakar över dem..

Jag är så glad över vår långa vänskap.. Tänk hur våra vägar har korsats genom livet..

Jag vet ingen som alltid var så sprillans glad, så levande och så energisk som du.. Du ville så mycket..

Vilken fin annons.. Är overkligt att läsa ditt namn i den gums..

Längtar efter att få krama om dina fina "sessor".. Har tänk så mycket på Melli och Julia..

Kramar till hela Sabinas familj och alla hennes vänner..

Från ullis med familj...

madeinjapan.devote.se sa...

kan inte sluta tänka på dig

Anonym sa...

Ska tänka på er den 24:e

tess sa...

Har själv varit sjuk å legat på sjukhus å när ja kom hem för att se hur det går så ser jag att Sabina gått bort. Såg till och med på Nyhetsmorgon om boken å har tänkt på henne.

Hoppas att hon har de bra där hon är å att hon ser ner på er å vakar över er alla från sin himmel.

//Tess

Gabriella sa...

Övertygad om att ni alla ses igen, i sinom tid.

Fin annons med mycket kärlek!

Mina varmaste kramar och tankar!

Amanda sa...

åååh, nu rinner mina tårar ner för mina kinder.
vilken fin annons med mycket kärlek och omtanke. Säkert så som Sabina ville ha den
Hon kommer alltid att finnas med er och ni hos henne också.
Stora styrkekramar Amanda

Linn sa...

Kärlek tillbaka till Er, Sabinas familj!

AnniR sa...

Min familj står inför allt det här jobbiga nu... Samma skitsjukdom som Sabina hade! Önskar att alla hörsammar Sabinas vädjan och sänder en slant till förmån för hennes döttrars framtid! Jag är övertygad om att hon vakar över Er, hennes älskade familj.

Eva Loppan sa...

Hörde denna låt på radion idag och kom att tänka på Sabina med familj....

Breakfast in New York - Jill Johnsson

He was a lost and lonely soul.
Until she walked into his world,
She was an angel send to save him,
give him the love that he deserved.
She knew she wouldn't make it.
She only had so much time
that in her peace she care it with her
touched so many lives.
But they would not grow old togehter
thought of all the things they'll miss
While heaven made other plans for her.
She left him with one last wish.
Let there be no tears for me,
spread my ashes in the sea.
Say a prayr for us celebrate what was,
you can goodbye as the sun begins to rise
and let the champange pour over breakfast in New York.
Her memory was hounered by her family and friends.
But there was moment yet to come that was only
meant for him. he didn't neesd them pack your bag
he just got on a plane, flew half way cross the world.
so that she would smile again.
No they would not grow old togehter
thought of all the things they'll miss
While heaven made other plans for her.
She left him with one last wish.
Let there be no tears for me,
spread my ashes in the sea.
Say a prayr for us celebrate what was,
you cant't goodbye as the sun begins to rise
and let the champange pour over breakfast in New York.
you cant say goodbye as the sun begins to rise
let the champange pour over breakfast in New York.
You can say goodbye.

Jenny (Moas mamma) sa...

Fin annons, blir så rörd av att läsa.
Är fortfarande inne varje dag och hoppas att hon skrivit ngt nytt, saknar hennes ord och uttryck..

Tänker på er hela Sabinas familj

Kram på er

Anonym sa...

Jag tänker så mycket på er!
Såg precis i dödsannonsen att jag och Sabina är precis på dagen lika gamla...
Det ÄR bara inte rättvist det här! :-(
Kram till er alla!

Nynne sa...

ORÄTTVIST!!!

Man säger att det finns en mening med allt som sker..
Men det är ju inte utan att man undrar..
Vad är meningen med att en fantastisk människa skall behöva lämna sina barn och sin familj alldeles för tidigt...

Men kanske ändå..om man försöker tänka så positivt som Sabina gjorde..

Kanske var det så att Sabina bara var här till låns en kort tid för att få sina otroliga barn och för att få en så fin familj omkring sig.

För att öppna ögonen på alla oss trångsynta individer som av en slump lärde känna och fick ta del av denna Krigarprinsessas liv via hennes blogg...

Kanske var det meningen att hon kom hit för att få alla oss att vara tacksamma för det vi har och för livet..

Jag är SÅ tacksam att jag fick chansen att "lära känna" denna otroliga och starka människa!

Tack Sabina!
Du har fått mig att se på livet i ett annat perspektiv. Fått mig att strunta i det som inte betyder något. Fått mig att vara tacksam för helt vardagliga saker. Fått mig att inte ta något eller någon för givet.

Lyckliga är dom som nu har Dig i sin närhet!

Till Melinda och Julia:

Ni skall alltid vara stolta över Er fantastiska Mamma!
När solen skiner är det Mamma som ler mot Er.
När det snöar är det Er Mamma som dansar bland molnen.
När det regnar är det Er Mamma som badar och stänker vatten i vågorna.
När det blåser är det Er Mamma som kastar en slängkyss till Er!
När det är mörkt skall Ni titta ut genom fönstret och leta efter den starkaste stjärnan. Det är Er Mamma som vakar över Er på natten.


Himlen har fått en ny alldeles speciell Ängel!

Dina barn och din familj kommer alltid finnas i mina tankar!

Kärlek, Styrka och Respekt till Er alla!

Massor av Kramizar Nynne

Marie Picasso sa...

Tänker fortfarande på dig, och som alla andra här tycker så gjorde du ett sådant starkt intryck på mig och oss. Jag vet att du fortfarande finns runt de dina, och jag sänder all min kärlek till dig och din familj här på jorden.

Tills vi ses igen !

Varma Kramar Marie Picasso

sandra sa...

all värme och lycka till Sabinas fina familj.

Anonym sa...

Så vackert och berörande, jag får gåshud. Min tanke när jag ser alla bilder är att det verkligen lyser igenom vilken livslust och energi Sabina hade. Hon är säkerligen stolt över er som stod henne nära och finns i er närhet för alltid.

Anonym sa...

Tack för att Ni delar med Er ♥

annaJ sa...

ja, sabina. Det är konstigt vad litet internet är ändå, känns som om jag kände dej, trots att jag inte gjorde det...har tänkt på att många säger samma sak, och när jag tänker närmare på det, så
visst känner man igen en ängel även om hon är förklädd och går på jorden?
jag är helt övertygad om att du är en sådan, och att du valde att komma hit, och du ville visa kampen, att den GÅR att vinna, för VANN det gjorde du!
sen valde du att gå hem igen, med visshet om att du lyckats med ditt uppdrag.
Så många du nått fram till, kan inte alla ha fel. Du förmedlade bara genom det skrivna ordet, styrka, kraft, kärlek glädje och mod!
jag tänker mig att bara en otroligt modig själ, vågar ta klivet ut i det okända när stunden är där. Bara en helt orädd människa, vågar visa hela sitt jag, för helt okända för att -kanske, kanske- få någon annan att tänka efter innan det är för sent.
Det var en kamp du förde, en helt otrolig sådan, för VÅR skull. För min skull. För alla andras skull.
om man är här på jorden för att lära sig saker och utvecklas, ja då förstår jag att du inte behövde stanna längre kvar här. Du förstod vad det viktigaste i livet är, du löste koden.
Dina plågor och våndor var aldrig betydelselösa. Jag är djupt imponerad av dej och hoppas att dina söta flickor en gång inser, vilken enastående mamma du var och är. Så jag säger Tack. igen. Nu får du ro, en välbehövlig vila efter en enorm bedrift. Du finns i allas våra tankar, för alltid.
tusen kramar Anna